Merhaba tatlim hamis olanlara emoji koyuyorum zaten . Su an baska hamisimiz belki de vardir bebisim bilemiyorum kimse test yapmıyorMrb kızlar , görmeyeli yeni hamilelerimiz varmı son durum ne. Kaç kişi eylül topiği hamişleri .Sevsev12 listeden hamile kalanların karşısına eylül hamisi diye yazsanmı acaba belki bulaşır altından üstünden listedekilere
Yapamadım canım yataktan nasıl aceleyle kalktığımı bilmiyorum annemler geldi bende uyuya kalmışım ama iyiki yapmamışım çünkü regl ağrılarım baya baya var. Göğüslerim içerden bi sızlıyor ki anlatamam sanki üşütmüşüm gibiKizz test yapmadin mi sen
Allah evladına uzun ömür versin canım. Benim daha ilk olacak olursa tabi :) oğlunda hemen kalabildin mibende aynen öyle düşünüyordum hemen hamile kalırım diye.. oğlum 4 yaşını doldurdu ben daha hamile kalacam
Tatlim belki de gebelik belirtisi bunlarYapamadım canım yataktan nasıl aceleyle kalktığımı bilmiyorum annemler geldi bende uyuya kalmışım ama iyiki yapmamışım çünkü regl ağrılarım baya baya var. Göğüslerim içerden bi sızlıyor ki anlatamam sanki üşütmüşüm gibi
He kizz o yuzden rabbim vermiyor belkideKızlar demekki hepimiz de böyle hemen hamile kalmayacağımızı bilseydiiik evlendikten sonra korunmazdık hiç direk başlardık olana kadar ancak yani
Amin canım, inşallah hiç birimiz daha fazla beklemezRabbim daha fazla bekletmez insallah kuzum
Kızım olursa ben de Arya koymak istiyorum adını :) Arya diye bir öğrencim vardı, ondan dolayı öyle karar vermiştim :) nasp olur inşallahBenimde karnım ağrıyor kahverengi akıntımda başladı hasta olcam ben bu ayda hüsran
Ya ama ben dedim eşime ha deyince olacakmı ki diye , birde hesap yaptık şu ay korunmayı bırakırız o ay hamile kalalım ki doğum şu aya gelsin diye tabi sonuç tırttt ayyy allahım inanamıyorum nasıl böyle bi salaklık yaptım sanki bıraktığım ay hamile kalacaltım nerden bilebilirim insanların bu kadar zor hamile kaldığını. Millet evleniyor ilk ay hamile oluyor , yada minicik çocukları varken bi daha hamile kalanlar bit gece korunmayıp hamile kalıp kürtaj olanlar bi ton çevremizde nerden bilebilirdik kiHe kizz o yuzden rabbim vermiyor belkide
İnşallah canım bir an önce gelsin aryalarımız :)Kızım olursa ben de Arya koymak istiyorum adını :) Arya diye bir öğrencim vardı, ondan dolayı öyle karar vermiştim :) nasp olur inşallah
Bana 15. Gün gel test yapalım dedi doktorBir de kızlar bu ay çatlatma iğnesi olan var mı? Daha önceden olanlar da bat a kaç gün kala test yaptırdılar?
İnşallah canım bir an önce gelsin aryalarımız :)
Amin canım gelsinler, çok bekledik.Bana 15. Gün gel test yapalım dedi doktor
Hamilelik testi işteAmin canım gelsinler, çok bekledik.
Ne testi yapacak?
Tabi tabi canim korunduklari halde hamile kalanlar canim ya bence onlar olsun die kafaya takmiyorlar o yuzden hemen hamile kaliyorlar bence.Ya ama ben dedim eşime ha deyince olacakmı ki diye , birde hesap yaptık şu ay korunmayı bırakırız o ay hamile kalalım ki doğum şu aya gelsin diye tabi sonuç tırttt ayyy allahım inanamıyorum nasıl böyle bi salaklık yaptım sanki bıraktığım ay hamile kalacaltım nerden bilebilirim insanların bu kadar zor hamile kaldığını. Millet evleniyor ilk ay hamile oluyor , yada minicik çocukları varken bi daha hamile kalanlar bit gece korunmayıp hamile kalıp kürtaj olanlar bi ton çevremizde nerden bilebilirdik ki(
Dur kiz kahverengiler yerlesme kanamasi olabiliyorBenimde karnım ağrıyor kahverengi akıntımda başladı hasta olcam ben bu ayda hüsran
Arya ismi cok guzel bende seviyorum ama aile icinde bu isim var benimkinin ismi farkli olsun istiyorum.Kızım olursa ben de Arya koymak istiyorum adını :) Arya diye bir öğrencim vardı, ondan dolayı öyle karar vermiştim :) nasp olur inşallah
Anladım canım. Şuan iğnenin kaçıncı günündesin . Ben 11. Gündeyim. 30unda yaptırdım.Hamilelik testi işte
Evet güzel bir isim Lina da. Ama ben tek isim düşünüyorum, iki isim zor oluyor gibi geliyor banaArya ismi cok guzel bende seviyorum ama aile icinde bu isim var benimkinin ismi farkli olsun istiyorum.
Hatta arya lina koyun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?