Insallah gelecek ay kismet olur tatlim doktora fakan gidecen miAlıştım artık ben olmayacağını biliyordum
Umutsuz olma canım. Tabi ki çok zor. Ben her ay regl olduğumda kendimi çok çaresiz hissediyorum. Anlıyorum seni. Ama İnan pozitif düşüncelerle geliyor güzel şeylerAlıştım artık ben olmayacağını biliyordum
Hamilelikte ovulasyon testi çift çizgi çıkıyor diyorlar ama benim hiç bilgim yok canım. İnşallah hamilesindirChester15 cok uzuldum cnm bidaki ay insallah. Kizlar kafayi yicem ya bata son 3 var bugunki hcg testi negatif ama ovulasyon testi ekte bakarmisiniz.
canim bazilari guvenmeyin yinede hamile olmuyanlardada boyle cikabiliyormus ama bu kadar koyu mu oluyor acaba. Burda bu kadar koyuluktan sonra adet olan varmi acabaHamilelikte ovulasyon testi çift çizgi çıkıyor diyorlar ama benim hiç bilgim yok canım. İnşallah hamilesindir
Canim bata yakin yapmıştım ben bu kadar koyu cikmamisti hani umut vermek istemiyorum bide 0flu arkadasimjz yapmıştı onunkide koyu olmustu belki gebelik testinde gec cikacak canim sen sabahleyin ilk idrarla tekrar bi yarinChester15 cok uzuldum cnm bidaki ay insallah. Kizlar kafayi yicem ya bata son 3 var bugunki hcg testi negatif ama ovulasyon testi ekte bakarmisiniz.
canim senindemi koyu cikmisti. Bazilari yazmis bata yakin koyu olmasina ragmen hasta oldum. DiyeCanim bata yakin yapmıştım ben bu kadar koyu cikmamisti hani umut vermek istemiyorum bide 0flu arkadasimjz yapmıştı onunkide koyu olmustu belki gebelik testinde gec cikacak canim sen sabahleyin ilk idrarla tekrar bi yarin
İnşallah canımUmutsuz olma canım. Tabi ki çok zor. Ben her ay regl olduğumda kendimi çok çaresiz hissediyorum. Anlıyorum seni. Ama İnan pozitif düşüncelerle geliyor güzel şeyler
Hayırlısı olsun canımChester15 cok uzuldum cnm bidaki ay insallah. Kizlar kafayi yicem ya bata son 3 var bugunki hcg testi negatif ama ovulasyon testi ekte bakarmisiniz.
Benimkisi silikti canim seninki daha koyucanim senindemi koyu cikmisti. Bazilari yazmis bata yakin koyu olmasina ragmen hasta oldum. Diye0fLu 3 gun kala silikte olsa cikmisti gebelikte
Bende kendimi yorgun hissediyorum tatlim ama benimki erken uyanmakla ilgili seninki insallah bebistendir canimKızlar kendimi o kadar yorgun ve uykusuz hissediyorum ki. Bugün geç uyandım, hiç bir iş yapmadım, akşam üstü dışarı çıktım çok ayakta kalmadım ama şuan uyuyakalmak üzereyim koltukta. Size de böyle oluyor mu? Hiç böyle olmamıştı bu güne kadar.
Merhaba tatlım benim de tam tersi bir durum normalde hiç uyanmam gecede 3-4 defa tuvalete çıkıyorum sık sık uyanıyorum. Yorgunluk erken hamilelik döneminde sık rastlanan belirtilerden. İnşallah bebiştendirKızlar kendimi o kadar yorgun ve uykusuz hissediyorum ki. Bugün geç uyandım, hiç bir iş yapmadım, akşam üstü dışarı çıktım çok ayakta kalmadım ama şuan uyuyakalmak üzereyim koltukta. Size de böyle oluyor mu? Hiç böyle olmamıştı bu güne kadar.
Inşallah bebektendirKızlar kendimi o kadar yorgun ve uykusuz hissediyorum ki. Bugün geç uyandım, hiç bir iş yapmadım, akşam üstü dışarı çıktım çok ayakta kalmadım ama şuan uyuyakalmak üzereyim koltukta. Size de böyle oluyor mu? Hiç böyle olmamıştı bu güne kadar.
İnşallah canım diğer ay aşılama yaptırcam belki öyle olur
Yarin artik yap su idrar testini :))canim senindemi koyu cikmisti. Bazilari yazmis bata yakin koyu olmasina ragmen hasta oldum. Diye0fLu 3 gun kala silikte olsa cikmisti gebelikte
İnşallah canımBende kendimi yorgun hissediyorum tatlim ama benimki erken uyanmakla ilgili seninki insallah bebistendir canim
Öncelikle hoş geldin canım, inşallah senin belirtiler de hamileliktendirMerhaba tatlım benim de tam tersi bir durum normalde hiç uyanmam gecede 3-4 defa tuvalete çıkıyorum sık sık uyanıyorum. Yorgunluk erken hamilelik döneminde sık rastlanan belirtilerden. İnşallah bebiştendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?