bende başak burcuyum benimde başağın tüm kötü özellikleri var birde oglum var 5 yaşında88 mayis dogumluyum boga burcunun kotu tum ozelliklerine sahibim eger bi aksilik olmazsa dogum mayis olacak .
Onlar bizim hamislerimiz canim insallah bizimkilerde oyle olurrinşallah canım sağolasın :) sevsev12 yanında hamilelik resmi olanlar bekleyip hamile kalanlar mı oluyor?
bende başak burcuyum :)bende başak burcuyum benimde başağın tüm kötü özellikleri var birde oglum var 5 yaşında
aynen tam tamında bende yaşıyorum her ay göğüsler hassasiyetim oluyordu gebelik olursam göğsüm hassas yok yani tam tersine çıkıyor inşallah hamilesin
ins olumlu haberi duyariz da ufakliga kardes gelir . tam vakti gelmis artikbende başak burcuyum benimde başağın tüm kötü özellikleri var birde oglum var 5 yaşında
Aminnn insalllah canimmamin canım inşallah,
bu güzel yolculuğu sonuç beklediğimiz taa en başından sağlıkla kucağımıza aldığımız sonuna kadar birlikte götürelim inşallah,
Hosgeldin tatlim aramizaekleriz tabiki kuzum. Ayy kiz saydiklarin bende de oluyor her ay ama sonuc fos cikiyor bu ay belirtin yok insallah tam tersi olur bebegim
bat tarihlerimiz yakın canım inşallah çift çizgiyi görürüz. aslında beni sıkan şey belirsizlik yoksada yok. Ama öncedende öğrenilmiyorki:)bende başak burcuyum :)
amin inşallah hepimizdeamin canım inşallah,
bu güzel yolculuğu sonuç beklediğimiz taa en başından sağlıkla kucağımıza aldığımız sonuna kadar birlikte götürelim inşallah,
Canım benim beni de listeye eklediğin için ve güzel dileğin için çok teşekkür ederim,
hep birlikte olabiliriz inşallah
Kiz delii bugün 7 eylülfazla heycan yapma
Yaptim tabitest yaptiniz mi
O sancilara kanmayin.Yaptim tabitertemiz negatif cikti 4, gun once dunden once bir test daha yaptim, on da hafif silik cikti İlk 5 dakika. Sonra attim çöpe. Yanim negatif o silik cizgiye bir kere kandim, birdaha kanmam. Adet sancilarim var yolda geliyor kirmizi
aslında silik çzgi yanıltmaz bence birçok kişide öyle bende ilk hamileliğimi test yaptıktan ertesi gunkı silik çzigi ile öğrendim sizin bence gebelik olmuştur kimyasalda olsaYaptim tabitertemiz negatif cikti 4, gun once dunden once bir test daha yaptim, on da hafif silik cikti İlk 5 dakika. Sonra attim çöpe. Yanim negatif o silik cizgiye bir kere kandim, birdaha kanmam. Adet sancilarim var yolda geliyor kirmizi
silik çzgi cıkan testi buraya atabilir misin acaba cnmKızlar merhaba. 9 eylül bat. Bugün idrar testinde ikinci çizgiyi silik görünce tahlile gittim bhcg 32 çıktı. Sağlıkla kavuşurum inşallah ikinci yavruma da.