Gebeliğe Hazırlık Eylül Ayının Anne Adayları !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
2 yıla kadar olur mu yani dedi bebek için ilk bebeğin mi olacak

Folik asidi sen al eczaneden canım zatn onu devlet karşılamıyor bize Dr yazdı çok pahalıydı ama sonra öğrwndim çok daha ucuzu varmış kendin al onu sen
Teşekkür ederim canm folik asidi alıcam diğer testler içinde tekrar gidicem galiba

Inşallah canım benim inşalalh varidir

ümit vermek istemiyorum ama bir yerde şanki 5 gün sora da olabiliyor demişsin beklw bakalım elinde tes varsa yap.. olmadı bekle haftasonu bir geçsin.. inşAllah adet olmazsın da çift çizgiler görürsün

ümit vermek istemiyorum ama bir yerde şanki 5 gün sora da olabiliyor demişsin beklw bakalım elinde tes varsa yap.. olmadı bekle haftasonu bir geçsin.. inşAllah adet olmazsın da çift çizgiler görürsün
Evet cnm 5 gün sonrada olabiliyorum bekliycm insallah vardir

Kızlar yarın test yapcam bende şimdiden aldım testimi sabah idrarla bakacam 5.gün olacak gecikme çok merak ediyorum ayrıca çok dA korkuyorum bugün aşırı bir akıntım oldu hayırlısı olsun hakkımızda

Hade insallahh guzel haberler aliriz senden tatlim. Testin hemencecik cift cizgi olur insallah

bnm bat 25 ağustostu hala gelen giden yok . gecikme olmuştur diyorum çünkü stresten her ay gecikme yaşıyorum
Benim 8 ağustos Bacim daha bi haber yok günlerimde geçti ama testte bise yok 10 bekliycem eğer hala negatife doktora giderim artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…