- 27 Şubat 2016
- 5.403
- 12.174
Evetİdrar testinde mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetİdrar testinde mi ?
Bunca zamandır üye olmadığıma pişmanım.gerçekten aile gibi hatta ailenden daha rahat Bi ortammışAynen canim etrafindakilerle paylasinca moral vereceklerine tam tersine moralini bozuyorlar.
Ama bura cokk güzel hep destek dua valla yeni aile gibi herkes kucak aciyor çünkü birbirinin hallerinden anliyorlar
İdear testinde adetten baya sonra çıktığını biliyorum Bi de sürekli tek çizgi görmek sinirlerimi bozuyor artık Kendime kızıyorum sonra
İnşallah hiç belirtisi olmayıpta gebe kalanlardan olursun canımKızlar merhaba,
benimde bat 13 Eylül, 6 gün var, prediktör ün early 6 gün testini aldım ama yapmadım,
beni de eklerseniz sevinirim listeye,
hemen hemen her ay göğüslerim çok ağrır, kasığım ağrır, sinirli alıngan olurum, ama regli de olurum, bu ay ne göğsüm şişti ne kasık karın ağrısı var,
Rabbim isteyen herkese versin ve kucaklarımıza sağlıklı hayırlı almayı nasip etsin inşallah
Gebelik varsa çıkma ihtimali yüksek canımİdear testinde adetten baya sonra çıktığını biliyorum Bi de sürekli tek çizgi görmek sinirlerimi bozuyor artık Kendime kızıyorum sonra
Banada çok saçma geliyor en azın kan testlerime demire filan bakması gerekir diye düşünüp gitmiştim doğru düzgün ilgilenmedi bile bide özele gittim sözdeEvet canim normalde doktorlar bakmaz bide 1 senelik ugras isterler. Ama bana hic mantikli gelmiyor cunku herhangi bir sorunun varsa o bi senelik veya 6 aylik ugras yıpranma bosa kaybedilen zaman olacak sana kazandiracak bisey olmayacak. Canim baska doktora git ve 1 senelik denediğini soyle o zaman ilgileniyorlar
Folik asit bile demedi bana tşk ederim canm o zamn adetin 3.günü tekrar gidiyimBana da aynısını söyledi birde folik asit verdi fakat 3 Ay sonra gittim adetin 3. Gününde yumurtlama na baktırdım güzel di
Teşekkür ederimilk gittigimde ultrasonla karnima bakti . alttan muayene etti . benim farketmedigim bi akinti vardi onu tahlile yolladi . smear testi de yaptirdim her ihtimale karsi . daha sonra adetin 3 . gunu gittim hormon testi yapti . folik asit kullanmami soyledi
İnşallah hiç belirtisi olmayıpta gebe kalanlardan olursun canım
laboquick . ovulasyonu da bu marka almistimcanım yok senin testte silkte olsa var belli acaba markadan markaya değişir mi aslında benim umudum yokta ovulasyon koyu cıkınca şüphelendim. Benimkinin markası innovita seninkinin ne?
Kendindemi gördüm kuzum çizgileri yoksa şuan attığım testteki gördüm kuzumtatlım olmadın dimi adet daha? ya bende bir çok silik çizgi gördüm aslında ama bilemiyorum bence yaeın olmazsannbir daha tekrarla testini
88 mayis dogumluyum boga burcunun kotu tum ozelliklerine sahibim eger bi aksilik olmazsa dogum mayis olacak .canım sende 88 dogumlusun galiba bende. benimde bata 5 var seninde umarım bende gebe olurum bebeklerimizde bir olur
İnşallah bu sefer sağlıklı Bi gebelik geçirir kucağına alırsın meleğiniGüzel dileğin için çok teşekkür ederim,
Bir kızım var kardeşi olsun istedik ama kızımdan sonraki iki gebeliğimde de kalpleri durdu,
kan pıhtılaşmasına yatkınlık var dediler,
2 aydır yine denemeye başladık,
Benim riskli gebelik, bu sefer gebelik olursa iğne vurunacakmışım,
İnşallah bu sefer sağlıklı Bi gebelik geçirir kucağına alırsın meleğini
aynen tam tamında bende yaşıyorum her ay göğüsler hassasiyetim oluyordu gebelik olursam göğsüm hassas yok yani tam tersine çıkıyor inşallah hamilesinKızlar merhaba,
benimde bat 13 Eylül, 6 gün var, prediktör ün early 6 gün testini aldım ama yapmadım,
hemen hemen her ay göğüslerim çok ağrır, kasığım ağrır, sinirli alıngan olurum, ama regli de olurum, bu ay ne göğsüm şişti ne kasık karın ağrısı var,
Rabbim isteyen herkese versin ve kucaklarımıza sağlıklı hayırlı almayı nasip etsin inşallah
Hosgeldin tatlim aramiza ekleriz tabiki kuzum. Ayy kiz saydiklarin bende de oluyor her ay ama sonuc fos cikiyor bu ay belirtin yok insallah tam tersi olur bebegimKızlar merhaba,
Regl doneminde baska doktora git ve 1 senelik uğraştığınızı soyle canimBanada çok saçma geliyor en azın kan testlerime demire filan bakması gerekir diye düşünüp gitmiştim doğru düzgün ilgilenmedi bile bide özele gittim sözde
Hosgeldin tatlim aramiza daha batina var insallah ilerleyen gunlerde cift cizgiyi görürsünbenide ekler misiniz bat 11 eylül..bugün test yaptım dayanamayıp negatif çıktı