Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Genelde zaten evlendıkten sonra bayanlar kılo alıyor buna erkeklerde dahil oluyor,sevdığının pısırdığı yemeklerı yıye yıye göbek yapıyorlar

aksam kı menun gayet ıyı canın evde spor yapmak ıstıyorsa evde de yapabılırsın

slm kızlar

menümü yazıyım

sabah light ekmekle yağsız tost,yarım haşlanmış yumurta

öğlen 4 kaşık kısır 1 dilim light ekemek

akşam 1 kase çorba içmeyi düşünüyorum ara yapmadım canım istemedi....

kızlar bu hafta biraz yoğunum akşamları daha sık girebilecem sanırım...

kızlar merhaba ben 54 kilo ile evlendim 2 sene önce. düzenli olarak kilo aldım, hiç zayıflamadım ve şimdi 62 kiloyum boyum 1.68, şişman durmuyorum belki ama, ben kiloyu bel çevresi ve göbeğe aldığımdan duba gibi oldum

size katılıp zayıflasam ne iyi olacak. çalışıyorum ve sabah 8 den akşam 7ye dışardayım, işteyim yani. Kahvaltı yapıp çıksam evden iyi olacak aslında. Öğlen yemeğimi 12buçukta yiyorum ve işyeri koşullarında sağlıklı beslenemiyorum ne yazık ki. üstelik o saatten saat 7ye felaket acıkıyorum ve atıştırıyorum birşeyler. kendime çeki düzen vermem lazım. bebek istiyoruz çünkü... Yuvarlanan bir topa dönmek istemiyorum ben

öğlen
2 tabak bezelye (bezelyeyi bu defa biraz fazla sulu yaptım 2 tabağın 1 tabağı bezelye ise 1 tabağı suyu)
3 dilim kızarmış ekmek
yoğurtlu salata

ara
meyva

bugün hem sulu yemek üzerine suda içtim midem inanılmaz rahatsız oldu çok fazla geldi midem küçülmüş herhalde yedikten sonra pişman oldum

CGDOZDGN super benı gecmıs :)

kızlar bugun kavaltıda 3 dılım lıgt ekmek yedım
kk beyaz peynır lıght kasar bı ıkı dılım
domates salatalık bıber cay

sonra temzlık yaptım sımdı bı meyve yada 3 lıght bıskuvı yıcem yesıl cayla ara ogun yapıcam

sporumu yapıcam bıde offf canm bugun hıc ıstemıo

canm öğle yemeğin nerde ?

kızlar dun tartıya cıktım 2 kılo eksık gosterdı oglen dı tartıldıgımda ve karnımda toktu bılmıyorum ama mutluolldum rabbım saglıklı bır sekılde devamını getırsın ınsallahhhhhhhhhhhhhh
bugun gec uynadımm ogle ıle sabh bır oldu yanıııı:))
haftasonu hastanede kaldım arkadasın yanında uykusuzdum o yusden yanı yoksa cok uyumakta yok artık heeee 6 dan sonra yememeyede dıkkat edıyorumm guselgıdıyor ınsallah saglıkla kıloverecegız:))))

ahh şu simitler ahhh
canım bende 3 yıllık evliyim evlendkten sonra 1 yıl çalıştım,normalde kahvaltıya alışık olmayan ben kocam sayesinde her sabah kahvaltı yapardım.

bende 7 de çıkıp eve gelip yemek yapıpyerdik ikimizde kilo almıştık.
55 lerde olan ben 64 e kadar çıkmıştım

sonra artık dur dedim yediklerime dikkat ettim normale döndüm şimdi biraz fazlalıkları atarsam iyi olacak bu ay bende bebiş düşünüyorum.
ee hamilelikte zaten kilo alınacak onun için ne kadar kilo versem iyi olacak
ben hamile kalınca yani inşallah :26: yediklerime dikkat edip abartmamaya çalışıcağım yani şimdilik öyle düşünüyorum hayırlısı

ne mutlu bu topıkte basarısz tek ınsan yok

arkadasım hamılemısın sen??????dıyet zararlıya onadan soruyorum cızelgende dogum varda??

dıkkat etmesı gerek o zaman ben artık dusunmedıgım ıcın dıyete basladım o dusunuyorsa yapmamasıdaha ıyı ole dedıydidoktorum banaa

çizelge için sormuştuk ordan biliyorum bende.

bazı hamilelikte doktorlarda diyet veriyor.hamileleyim diye iki kişilik yemenin bi mantığıda yok zaten,hayatının her anında bence sağlıklı beslenmek gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…