bu kahvaltıları okudukca iyce acıktım ben :2::2: zaten bişey yiyemedim.yani bi tane pogaca ondan da bişey anlamadım
çok teşekkür ederim çok moral verdin bu arada öğlen 4 küçük domates ve iki biber haşlaması yanında 1 yeşil soğan 2 pekismet
ahah herkese oluyor demekki, bnde kilo almıştım,tek bana oldu sanıyordum.Beraber insan daha çok yiyor ve kendi yaptığı yemekleri daha çok begenior atılmasın diye yiyor,beraber film izlerken mısır patlatmak, film de kuru kuru gitmez deyip çay yapmak sonra o da kuru kuru gitmez deyip yanına bişey çıkarmak ah ah...bide çocuğum olsaydı obez olcaktım:)
akşama buzlukta mantı vardı onu pişireceğim (eşim içim)
2 kaşık mantı
1 küçük kase çorba
salata
diye düşünüyorum:)
16.30 da sporum ama çok yorgunum merdivenleri bile zor çıktım. gitmesem mi acaba evde mi yapsam
Bugün regl olmam gerekiyordu, onun yorgunluğu galiba
CGDOZDGN super benı gecmıs :)
kızlar bugun kavaltıda 3 dılım lıgt ekmek yedım
kk beyaz peynır lıght kasar bı ıkı dılım
domates salatalık bıber cay
sonra temzlık yaptım sımdı bı meyve yada 3 lıght bıskuvı yıcem yesıl cayla ara ogun yapıcam
sporumu yapıcam bıde offf canm bugun hıc ıstemıo
canm öğle yemeğin nerde ?
kızlar merhababen 54 kilo ile evlendim 2 sene önce. düzenli olarak kilo aldım, hiç zayıflamadım ve şimdi 62 kiloyum boyum 1.68, şişman durmuyorum belki ama, ben kiloyu bel çevresi ve göbeğe aldığımdan duba gibi oldum
size katılıp zayıflasam ne iyi olacak. çalışıyorum ve sabah 8 den akşam 7ye dışardayım, işteyim yani. Kahvaltı yapıp çıksam evden iyi olacak aslında. Öğlen yemeğimi 12buçukta yiyorum ve işyeri koşullarında sağlıklı beslenemiyorum ne yazık ki. üstelik o saatten saat 7ye felaket acıkıyorum ve atıştırıyorum birşeyler. kendime çeki düzen vermem lazım. bebek istiyoruz çünkü... Yuvarlanan bir topa dönmek istemiyorum ben
2 de uyandım canm ya
kızlar dun tartıya cıktım 2 kılo eksık gosterdı oglen dı tartıldıgımda ve karnımda toktu bılmıyorum ama mutluolldum rabbım saglıklı bır sekılde devamını getırsın ınsallahhhhhhhhhhhhhh
bugun gec uynadımm ogle ıle sabh bır oldu yanıııı:))
haftasonu hastanede kaldım arkadasın yanında uykusuzdum o yusden yanı yoksa cok uyumakta yok artık heeee 6 dan sonra yememeyede dıkkat edıyorumm guselgıdıyor ınsallah saglıkla kıloverecegız:))))
akşama buzlukta mantı vardı onu pişireceğim (eşim içim)
2 kaşık mantı
1 küçük kase çorba
salata
diye düşünüyorum:)
16.30 da sporum ama çok yorgunum merdivenleri bile zor çıktım. gitmesem mi acaba evde mi yapsam
Bugün regl olmam gerekiyordu, onun yorgunluğu galiba
arkadasım hamılemısın sen??????dıyet zararlıya onadan soruyorum cızelgende dogum varda??
ne mutlu bu topıkte basarısz tek ınsan yok
hamile değil hamilelik düşünüyor.
dıkkat etmesı gerek o zaman ben artık dusunmedıgım ıcın dıyete basladım o dusunuyorsa yapmamasıdaha ıyı ole dedıydidoktorum banaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?