• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

haftaiçi dikkat edelim haftasonu pastalar kekler börekler makarnalar herkes abartmış:20:

ayyy benim makarnaya karşı dehşet bi zaafım var :2:

normalde mısırlı, tonbalıklı, mayonezli makarna yerdim hemen hemen hergün, bu diyet başlayalı tutuyorum kendimi. ama yağsız falan yiyim dedim bugün :17:

yarın karnabahar haşlayıp yoğurtla yiycem :47:

ayyy benim makarnaya karşı dehşet bi zaafım var :2:

normalde mısırlı, tonbalıklı, mayonezli makarna yerdim hemen hemen hergün, bu diyet başlayalı tutuyorum kendimi. ama yağsız falan yiyim dedim bugün :17:

yarın karnabahar haşlayıp yoğurtla yiycem :47:

ilk haftadan bırakmayalım yoksa verdiklerimizi geri alırız hep beraber kiloları vericez yeterki azim :16:

ilk haftadan bırakmayalım yoksa verdiklerimizi geri alırız hep beraber kiloları vericez yeterki azim :16:

piki :17: uyarı için tşk ederim :16:

ya bak şimdi kızdım kendime offf yemeseydim keşke o makarnayı , yağsızda olsa makarna yani dimi sonuçta :47:

buarada yarın beslenme çantası yapıcam kendime sabah kahvaltısı için :9:

1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir ve 3 zeytin koyayım diorum, 1 dilimde ekmek :55:

olurmu? öğlene ne yapsam öğlende okuldayım :44:

piki :17: uyarı için tşk ederim :16:

ya bak şimdi kızdım kendime offf yemeseydim keşke o makarnayı , yağsızda olsa makarna yani dimi sonuçta :47:

buarada yarın beslenme çantası yapıcam kendime sabah kahvaltısı için :9:

1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir ve 3 zeytin koyayım diorum, 1 dilimde ekmek :55:

olurmu? öğlene ne yapsam öğlende okuldayım :44:

beslenme çantan güzel canm:9:
öğle için neler çıkıyo yemekte önceden haberin oluyormu yoksa yemeğinizi kendinizmi getiriyorsunuz .

beslenme çantan güzel canm:9:
öğle için neler çıkıyo yemekte önceden haberin oluyormu yoksa yemeğinizi kendinizmi getiriyorsunuz .

yok cnm ya kendimiz götürüyoruz:2: köy okulu bizimki, kantin vs yok , hiçbişe yok , su bile :52:

normalde öğlen gelen öğretmen arkadaşlardan tavuk dürüm istiyordum, ama artık çıkardım hayatımdan bunu:49:

galetalar varya onladan olurmu ? yanındada yoğurt yesem ?

köy okulunda çok zor oluyo gerçekten. şükür bu sene merkeze geldim bende öğle araları eve gelebiliyorum akşamdan hazırlıyorum yemeklerimi salata yoğurt eksik etmemeye çalışıyorum:)
braşın ne?

yok cnm ya kendimiz götürüyoruz:2: köy okulu bizimki, kantin vs yok , hiçbişe yok , su bile :52:

normalde öğlen gelen öğretmen arkadaşlardan tavuk dürüm istiyordum, ama artık çıkardım hayatımdan bunu:49:

galetalar varya onladan olurmu ? yanındada yoğurt yesem ?

sağlıksız beslenme galetayı ara öğün olarak kullan yoksa akşama çok acıkırsın:34:
sebze yemeği yanına al yada yoğurdun yanına haşlanmış sebze olabilir.

günaydın kızlar ikinci haftamız hepimize kolay gelsin :7:

sabah
4 siyah zeytin
1 kk peynir
2 kızarmış ekmek
salata (domates,salatalık,sivri biber)
maydanoz

Son düzenleme:
selam kızlar ya bizim bilgisayar bozulmuştu kaçgündür yazamıyordum dün eşim evdeydi tamir etti bu aradaa ben birtek bir kilo vermişim:43:

boyun kaç cnm ? yaş?

boyum 160 cm. yas 23e girdim :1: pcde hasaplattırıyorum 51 e düşmem gerekiyomus ama manken olmaya niyetim yok 53 deyken bile asırı zayıftım 55 ideal kilom benm biliyorum.suan 3 kilo fazlam var onlarda belli ediolar kendini zaten göbekte ve basenlerde yaglanma oldu :17:

günaydın kızlarrr özledim sizi öpüyorum hepinizii

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin

çay şekersiz
şimdir bir yeşil çayy

bu arada pazar günü itibari ile kilommmmmmm 71 olmuşşş:nazar::nazar:

yani kaybım 1.800 kg kendimi süper hissediyorum şimdiye kadarki motivasyonlarınız için ve bundan sonraki motivasyonlarınız içinde teşekkürederimm...

herkese bol iradeli günler :16:

günaydın kızlarrr özledim sizi öpüyorum hepinizii

kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin

çay şekersiz
şimdir bir yeşil çayy

bu arada pazar günü itibari ile kilommmmmmm 71 olmuşşş:nazar::nazar:

yani kaybım 1.800 kg kendimi süper hissediyorum şimdiye kadarki motivasyonlarınız için ve bundan sonraki motivasyonlarınız içinde teşekkürederimm...

herkese bol iradeli günler :16:

canm bizde seni özledik:16:
birincilik sende tebrikler :46::46:

kalkar kalkmaz 2 bardak su
1 domates
1 kk lıght peynır
1,5 dilim tam buğday ekmek
2 fıncan cay(şekersızz)
2 sıyah zeytın

Back