Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ara
2 bardak lahana suyu
3 küçük armut
2,5 bardak süt

1 dilim küçük çok küçücük kek

akşam (17:30)
yoğurtlu kabak
1 kase rokalı turplu salata

superr

1 ince dilim pasta
1 parça un helvası
1 milföy poğaça
4 çiğ köfte
1/4 kase patates salatası
!/2 kurabiye
3 bardak çay

şimdi en az 1,5 saat spor yapmalıyım:) Gerçi bu kadarıda kurtarmaz da

Çook yemıssın ödul ama abartmıssın bu sekıl herhafta ödul yaparsan hafta boyunca emeklerın pazar gunu fazlasıyla gıder cnm cok az ye tadımlık

tabloda kendine alkış ifadesi koymamışsın.

Evet cunku kendıme yakıstırmadım cnm

3 sıgara böreğini en azından 2 ye ındır gofretın yarısını esıne yedır

sen zaten supersın cnm tebıkler ödul bıle yapmamıssın azımlısın

Senı cok ıyı anlıyorum ılk zamanlar ruyamda yemek yapıp yıyordum alıscaksın

aksamları makarnadan uzak dur cnm,beslenme cantası cok mantıklı

Galetalar ara da cok mantıklı ama gunde 2 dılım ekmeği gecmemek sartıyla

günaydın kızlar ikinci haftamız hepimize kolay gelsin

sabah
4 siyah zeytin
1 kk peynir
2 kızarmış ekmek
salata (domates,salatalık,sivri biber)
maydanoz

Gunay cnm super kahvaltı afıyet olsun

selam kızlar ya bizim bilgisayar bozulmuştu kaçgündür yazamıyordum dün eşim evdeydi tamir etti bu aradaa ben birtek bir kilo vermişim

Merve senı lısteden cıkarmadım cunku senın sağlıklı beslenmek ıcın azımlı olduğunu bılıyordum,1kilo vermıssın supersın hem cocuk emzırıyosun bızım kadar dıkat edemıyosun

Günaydın cnbende senın kılonu sabırsızlıkla beklıyordum supersın

kahvaltım 2 satatalık 2 biber 5 zeytinçok mutsuzum

Süper kahvaltı afıyet olsun mutsuz olucak bırsey yok merve cok ıyı gidiyosun

72,800 ile başladım ama sanırım yazamadım oraya hatırlayamadım şimdi neden öyle yazdığını tickerımdada 72,80

Canım ılk tanıstığımızda 72 demıstın o yuzden öyle yazdık ama senle tanıstımızda sen zaten dıkkat edıyormussun sanırım ondan

aaa evet şimdi hatırladım ben sizden 1 kaç gün önce başlamıştım ondan hayatım :))

günaydınlar olsun sanada cnm sende çok iyi vermişsin ama bravo bana göre daha bile iyi aslında benimki 1 haftadan fazla

2. haftamız hayırlı ve bol iradeli olsun

bu kahvaltıları okudukca iyce acıktım ben :2::2: zaten bişey yiyemedim.yani bi tane pogaca ondan da bişey anlamadım

Günaydın cnm tesekur ederım,insallah daha cok verıcez en önemlısı gerı almamak uzere verılen kılo olsunda 1 kılo verelım

ara

vitamin bombası yaptım kendime
1 portakal
1 kivi
3 küçük armut

öğlen için bezelye yapayım diyorum akşama salata yerim ağır olurmu sizce?

bu kahvaltıları okudukca iyce acıktım ben :2::2: zaten bişey yiyemedim.yani bi tane pogaca ondan da bişey anlamadım

pogaca yedıklerımızden daha cok kalorılı ama sende bızım kahvaltımız gıbı kahvaltını yap cesıtlı.çalısyomusunuz?

ara

1 portakal
1 kivi
3 küçük armut

Bencede tam bomba bır arada bu kadar meyve cok değilmi bır porsıyon bır ara da diğer meyve ıkıncı porsıyon dığer aranda yesen yuklenmesen daha ıyı cnm,bezelyen kıymalı cok yağlı olmucaksa sade olucaksa gayet ıyı

haftasonu meyva yemeye vaktim olmadı kendime güzel bir tabak hazırlayayım dedim gözüm biraz açtı ama armutlar gerçekten çok küçüktü :)

bezelyeyinin içine 3-4 patates atıcam.kendime az patatesli yerinden almayı düşünüyorum.

ara

1 portakal
1 kivi
3 küçük armut

senin zaten kilon vazla değil cnm ama armut genelde diyetlerde verilmez şeker oranı yüksek diye bilgine .. bezelye bence iyi olur patatsesinden çok yemezsin :) salata akşam az olabilir proteinde ekleyebilirsin bence 2 ızgara göfte yada tavuk göğsü... sadece salata sonra acıktırıyor...

sağol canm göbiş biraz azaldı biraz daha gidese benim için süper olacak
armut aldım evde kimse yemedi yani pek vakitleri olmadı bana kaldı ben tüketeyim dedim bu haftada az alıcam zaten.
hem küçük şu yeşil armutlar varya onlardan büyüklerden değil

tavuğu yarına yaparım bizimkiler bitirmezler bugün bezelye yeterli olur.

sabah:8.00

1 haşlanmış yumurta
1 çay bardağı süt
1/4 kk beyaz peynir

ara:10.00

1/4 simit
2 bardak çay

öğle:12.00
1 küçük kase çorba
2 yemek karışığı kuru fasulye
salata

1lt su
1 fıncan yesıl cay(şekersiz)
1 fıncan turk kahvesı(şekersiz)
1 galeta,ıkı kasık yoğurt

çok teşekkür ederim çok moral verdin bu arada öğlen 4 küçük domates ve iki biber haşlaması yanında 1 yeşil soğan 2 pekismet

ahah herkese oluyor demekki, bnde kilo almıştım,tek bana oldu sanıyordum.Beraber insan daha çok yiyor ve kendi yaptığı yemekleri daha çok begenior atılmasın diye yiyor,beraber film izlerken mısır patlatmak, film de kuru kuru gitmez deyip çay yapmak sonra o da kuru kuru gitmez deyip yanına bişey çıkarmak ah ah...bide çocuğum olsaydı obez olcaktım:)

Çok azımlı görnuyosun super

akşama buzlukta mantı vardı onu pişireceğim (eşim içim)

2 kaşık mantı
1 küçük kase çorba
salata

diye düşünüyorum:)

16.30 da sporum ama çok yorgunum merdivenleri bile zor çıktım. gitmesem mi acaba evde mi yapsam
Bugün regl olmam gerekiyordu, onun yorgunluğu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…