haftaiçi dikkat edelim haftasonu pastalar kekler börekler makarnalar herkes abartmış
ayyy benim makarnaya karşı dehşet bi zaafım var :2:
normalde mısırlı, tonbalıklı, mayonezli makarna yerdim hemen hemen hergün, bu diyet başlayalı tutuyorum kendimi. ama yağsız falan yiyim dedim bugün
yarın karnabahar haşlayıp yoğurtla yiycem
ilk haftadan bırakmayalım yoksa verdiklerimizi geri alırız hep beraber kiloları vericez yeterki azim
pikiuyarı için tşk ederim
ya bak şimdi kızdım kendime offf yemeseydim keşke o makarnayı , yağsızda olsa makarna yani dimi sonuçta
buarada yarın beslenme çantası yapıcam kendime sabah kahvaltısı için
1 domates 1 salatalık 1 dilim peynir ve 3 zeytin koyayım diorum, 1 dilimde ekmek
olurmu? öğlene ne yapsam öğlende okuldayım :44:
beslenme çantan güzel canm
öğle için neler çıkıyo yemekte önceden haberin oluyormu yoksa yemeğinizi kendinizmi getiriyorsunuz .
yok cnm ya kendimiz götürüyoruz:2: köy okulu bizimki, kantin vs yok , hiçbişe yok , su bile
normalde öğlen gelen öğretmen arkadaşlardan tavuk dürüm istiyordum, ama artık çıkardım hayatımdan bunu
galetalar varya onladan olurmu ? yanındada yoğurt yesem ?
boyun kaç cnm ? yaş?
günaydın kızlarrr özledim sizi öpüyorum hepinizii
kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
1 kk peynir
4 zeytin
çay şekersiz
şimdir bir yeşil çayy
bu arada pazar günü itibari ile kilommmmmmm 71 olmuşşş
yani kaybım 1.800 kg kendimi süper hissediyorum şimdiye kadarki motivasyonlarınız için ve bundan sonraki motivasyonlarınız içinde teşekkürederimm...
herkese bol iradeli günler
canm bizde seni özledik
birincilik sende tebrikler
kilo anlamındada birincilik bende zaten :26::26: o nedenle daha hızlı veririm herhalde
listede 72 kilo görünüyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?