• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

selamlar kızlar :3::3::3:

dün yediklerimi bugünkü hepsini yazıcam:34:

kızlar cumartesi sabah regli oldum.sinemaya gitiik sonrada görümceme hediye almak için mağaza mağaza dolaştık inanın halsizlikden ölüyordum.çok yedim salata bile olsa biliyorum ama kötüydüm :14:
1,5 haftadır hep ara öğünlerde yapıp sık sık yemek yiyordum çabuk acıktım işimizi çabuk bitirp eve döneriz sandım biraz geç saatte de yiyince abarttım.bi ara o kadar çok su içtimki kendime şaşırdım.

sabah (09:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 kızarmış ekmek
salata

ara-öğle-akşam :1: ( 16:30)
1 kase domates çorbası
karışık bok salata
yarım dilim ekmek

doğumgünü (21:30)
1 tatlı kaşığı mayanezli havuç
yarısının yarısı kadar kaşarlı milföy
çatalın ucu ilede yaş pasta

bugün
sabah

1 tavada yumurta
3 kızarmış ekmek
salata
1 hana suyu
azıcık bal avakado

dün tartıldım bugünde tartıldım dünden dolayı vucudumda su olabilir ben ikisinide yazayım siz yine bugünkünü yazarsınız.

cumartesi 53,8

pazar 54,8

cumartesi beden ölçümümü yaptım:34
göğüs ölçmedim
bel 68 (geçen hafta cuma ölçmüştüm 71 di)
kalça 92 (geçen hafta 94 tü)

merhaba kızlar :)
ben emzirmeyi bıraktıktan sonra 12 kılo verdım daha vermem gereken en az 8 kılo var..
bu arada 20 gün tutmam gereken oruc var.
suan onları tutuyorum.
bugun itibarı ile 66 kiloyum. hedefım aslında 54-55 olmak lâkin ilk etapta 58 kıloyu bı göreyım :) (20 kılo verdım dıyebıleyım)
normalde dıyet yaparken 17:30 da sonra bısey yemıyordum ama malum gunler uzadı suan 8e ceyrek kala acıorum orucumu.
kalori hesabı yapıorum. gunde 800-850 kalorıyı gecmemeye calışıyorum.
normalde gunde 3 fıncan ıctıgım sirkeli, kabuk tarcınlı yesıl cayımı oruclu ıken 2 fıncan ıcıyorum. aksam yatmadan sırkelı su ıcıyorum.
oruc tutarken en fazla 6 bardak su ıcebılıorum. normalde 10-11 bardak oluyor.
ekmek fazla aramam. yedıgım zaman da tam bugday ekmegı yerım. tas catlasa 2 dilim yıyorum o da faaaazzzlaca doyuruyor zaten.
bana kılo aldıran seyler makarna ve kızartma idi. artık kızartma cazıp gelmıo mıdemı cok rahatsız edıyor lakin makarna zaafım hala devam edıyor. o yuzden 2 haftalıgına makarna yemıcem dıye yemın edıorum. 2 haftada bır domateslı makarna yıyorum.

kosu bandım, twisterım, mekik aletim var.
haftada 4-5 gun 45 dk 5.5-6 km hızla yuruyorum (arada hızımı 8-9 km ye cıkarıp kosuyorum bikaç dk sonra hızımı düşürüyorum) (5 gunden fazla yapılan spor zayıflatmamaya baslıyormuş bi sure sonra, vucut alışıomus o tempoya cunku)
hergun 250-300 mekık cekıyorum. 100 tanesi çapraz mekik. yapabıldıgım kadar twister yapıyorum. 1-2 dk sonra dalagım şişiyormus gıbı agrımaya baslıo, nedenını bılmıorum...
ama sureklı hareketlıyım yemek yaparken bacaklarımı gogsume kadar kaldırıp ındırıyorum. saga sola hareket edıorum (twıster gıbı)
arada 16 aylık kızımla oryantal muzık acıp dans edıyoruz :) yada onun sevdıgı hareketlı muzıklerı acıp oynuyoruz.

yas: 25
boy: 160
kilo: 66
hedef: 58

bugunku menüm:
sahur: yapmadım
ıftar:
1 kepce tel şehriyeli tavuk suyu corbası (160 kalori)
ızgara tavuklu salata (350 kalori)
2-3 kasık karalahana kavurması (tum tencere 1 corba kasıgı yağ ile kavruldu) (150 kalori etmez ama öyle yazalım :34:)
1 dilim kızarmıs tam bugday ekmeği: 40 kalori
toplamda 700 kalori
(normalde almam gereken kalori 1860 imiş)

işte böyle :6:

Merhaba hosgeldın,tum gun bısey yemeyıp aksam 700 kalorı cok az geldın bana ama orucun bıtınce duzenlı hale gelır yeme duzenın hosgeldın aramıza

kurallarımız
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

selamlar kızlar :3::3::3:

dün yediklerimi bugünkü hepsini yazıcam:34:

kızlar cumartesi sabah regli oldum.sinemaya gitiik sonrada görümceme hediye almak için mağaza mağaza dolaştık inanın halsizlikden ölüyordum.çok yedim salata bile olsa biliyorum ama kötüydüm :14:
1,5 haftadır hep ara öğünlerde yapıp sık sık yemek yiyordum çabuk acıktım işimizi çabuk bitirp eve döneriz sandım biraz geç saatte de yiyince abarttım.bi ara o kadar çok su içtimki kendime şaşırdım.

sabah (09:30)
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
2 kızarmış ekmek
salata

ara-öğle-akşam :1: ( 16:30)
1 kase domates çorbası
karışık bok salata
yarım dilim ekmek

doğumgünü (21:30)
1 tatlı kaşığı mayanezli havuç
yarısının yarısı kadar kaşarlı milföy
çatalın ucu ilede yaş pasta

bugün
sabah

1 tavada yumurta
3 kızarmış ekmek
salata
1 hana suyu
azıcık bal avakado

dün tartıldım bugünde tartıldım dünden dolayı vucudumda su olabilir ben ikisinide yazayım siz yine bugünkünü yazarsınız.

cumartesi 53,8

pazar 54,8

cumartesi beden ölçümümü yaptım:34
göğüs ölçmedim
bel 68 (geçen hafta cuma ölçmüştüm 71 di)
kalça 92 (geçen hafta 94 tü)

Sendemı malum gun hosgeldın:9:o avakadonıle bal acayıpp kılo yapcak yeme dedığım gıbı salataya ıkı uc dılım koy o sekıl tuket,vucut ölculerın bence çok ıyı super gıdıyosun tebrık edıyorum bugunun kılosunu atıcam haftaya baya bır azalırsın dıye dusunuyorum

Sendemı malum gun hosgeldın:9:o avakadonıle bal acayıpp kılo yapcak yeme dedığım gıbı salataya ıkı uc dılım koy o sekıl tuket,vucut ölculerın bence çok ıyı super gıdıyosun tebrık edıyorum bugunun kılosunu atıcam haftaya baya bır azalırsın dıye dusunuyorum

canım bizimkiler yer diye düşündüm 4 tane aldım bizimkiler sevmedi 1 tanesi bitmedi ne yapıcamı bilmiyorum atmakta istemiyorum :26:
inşallah canım sizin ölçülerede baktım iyi gidiyoruz :32::32::32:

canım bizimkiler yer diye düşündüm 4 tane aldım bizimkiler sevmedi 1 tanesi bitmedi ne yapıcamı bilmiyorum atmakta istemiyorum :26:
inşallah canım sizin ölçülerede baktım iyi gidiyoruz :32::32::32:

İşte dedığım gibi saltalarına kat kolay kolay bozulmaz zaten,bence ıyı değil ben cok spor yaptım ıcınmı kılom cok gıtmedı acaba vucudum sıkılastı bu cok belli ama iste bırde malum gün haftaya ınsallah en az 1,5 yıne gıder.suanda 7511 en fazla kılo veren cgdozdgn beklıyorum bakalım kac?

İşte dedığım gibi saltalarına kat kolay kolay bozulmaz zaten,bence ıyı değil ben cok spor yaptım ıcınmı kılom cok gıtmedı acaba vucudum sıkılastı bu cok belli ama iste bırde malum gün haftaya ınsallah en az 1,5 yıne gıder.suanda 7511 en fazla kılo veren cgdozdgn beklıyorum bakalım kac?

bana şimdilik 4.lük görünüyor:34:

dün kocişimle koşu bantlarına baktım.netten birkaç gün önce araştırmıştım özelliklerine falan baktım.
hamilelikten sonra bisiklet alayım diyordum ama koşu bandı daha mantıklı gibi geldi.bisikleti hamilelikte sürekli kulanamam diye düşündüm.
koşu bandı tavsiyeniz varmı dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım zamanlar evde yaarım diyorum fiyatları biraz pahalı.
alırsam sürekli kullanırmıyım yoksa köşeye atarmıyım eminde değilim.
alırsam 2-3 ay sonra falan olur.ne yapayım sizce?

bide kocişim şimdi maçta abimde geç saatte gelecek ona özel bir sofra hazırlıyayım diyorum ama öyle abartılı yemekler değil.
salatalarla hafif nasıl bir sofra hazırlarım bana fikir verin.:7:

bana şimdilik 4.lük görünüyor:34:

dün kocişimle koşu bantlarına baktım.netten birkaç gün önce araştırmıştım özelliklerine falan baktım.
hamilelikten sonra bisiklet alayım diyordum ama koşu bandı daha mantıklı gibi geldi.bisikleti hamilelikte sürekli kulanamam diye düşündüm.
koşu bandı tavsiyeniz varmı dışarı çıkıp yürüyüş yapamadığım zamanlar evde yaarım diyorum fiyatları biraz pahalı.
alırsam sürekli kullanırmıyım yoksa köşeye atarmıyım eminde değilim.
alırsam 2-3 ay sonra falan olur.ne yapayım sizce?

bide kocişim şimdi maçta abimde geç saatte gelecek ona özel bir sofra hazırlıyayım diyorum ama öyle abartılı yemekler değil.
salatalarla hafif nasıl bir sofra hazırlarım bana fikir verin.:7:

Kesınlıkle kosu bandı derım kondsyon bısıkleteın yerıne de gecer cok amaclı bende ınsallah alıcam seneye kışın spor ıcın cok mantıklı,Kocısıne salata meze ve ızgara et hazırlıyabılırsın öreneğin(humus,taratur,normal salata ve ızgara köfte tavuk ne varsa)

Kesınlıkle kosu bandı derım kondsyon bısıkleteın yerıne de gecer cok amaclı bende ınsallah alıcam seneye kışın spor ıcın cok mantıklı,Kocısıne salata meze ve ızgara et hazırlıyabılırsın öreneğin(humus,taratur,normal salata ve ızgara köfte tavuk ne varsa)

Rus salatası da ıyı bır fıkır olabılır en azından benım esım cok sever:)cerkez tavuğu falan bılıyosan olabılır

öğle:15.00
1/2 kase çorba
3 kaşık yoğurt
2 kaşık nohut
1 kaşık pilav
salata

akşam görümcem çağırdı. Hazırlık yapmış bir sürü ayıp olmasın diye biraz yemek zorunda kalacam:50:

Rus salatası da ıyı bır fıkır olabılır en azından benım esım cok sever:)cerkez tavuğu falan bılıyosan olabılır

koşu bandını araştırayım zaten çoğu yer taksitle veriyor eşimi şimdiden ufak ufak alıştırayım.
şimdi mesajı yazarken eşim mesa attı arkadaşlarla lahmacun yemeye gidiyoruz diye :1:

eylülcüm bide hani bizim kilo çizelgemizde eski kilolarımız varya onu nasıl düzenliyebiliyoruz verdiğimiz kiloları naısl görürüz.

öğle:15.00
1/2 kase çorba
3 kaşık yoğurt
2 kaşık nohut
1 kaşık pilav
salata

akşam görümcem çağırdı. Hazırlık yapmış bir sürü ayıp olmasın diye biraz yemek zorunda kalacam:50:

Azar azar yersen bısey olmaz,bugun ödul gunun olsun

koşu bandını araştırayım zaten çoğu yer taksitle veriyor eşimi şimdiden ufak ufak alıştırayım.
şimdi mesajı yazarken eşim mesa attı arkadaşlarla lahmacun yemeye gidiyoruz diye :1:

eylülcüm bide hani bizim kilo çizelgemizde eski kilolarımız varya onu nasıl düzenliyebiliyoruz verdiğimiz kiloları naısl görürüz.

su alttakı cızelge dımı cnm onu bende bılmıyorum kı:1:

toplamda 1 lt su anca ıctım bugun az ıcıyorum
yesıl cay ıcmedım bugun ıcmıcem
öğlen yoğurt ve yulaf ezmesı
ıkı top dondurmaa
aksama ne yıyecem bılmıyorum belkı bol salata
Bugun sporda yapmadım sadece ev temızledım

Son düzenleme:
toplamda 1 lt su anca ıctım bugun az ıcıyorum
yesıl cay ıcmedım bugun ıcmıcem
öğlen yoğurt ve yulaf ezmesı
ıkı top dondurmaa
aksama ne yıyecem bılmıyorum belkı bol salata
Bugun sporda yapmadım sadece ev temızledım

oooo dondurmada ekliyoruz artık listemize :27:

ben tartılamadım bugün, yarın eczaneler açılsın gidip tartılıcam.

kahvaltıya arkadaşlarım geldi, evde ne varsa sofradaydı ve benim için çok zordu dayanmak:25:

ama irademe hakim oldum, sucuklu omlet vardı , sucuksuz tarafından bi lokma yedim extra olarak:9:

ekmek yine 1 dilimdi.

kahvaltı sonrasında 2 fincan çilekli yeşil çay içtim.

kahvaltı öncesi ve sonrası su içmeyi ihmal etmedim şuana kadar.

çay servisinde bitane hanımeller bisküvi yedim :emir_bebek:

ve yine acıkmaya başladım.:kkk:

ben tartılamadım bugün, yarın eczaneler açılsın gidip tartılıcam.

kahvaltıya arkadaşlarım geldi, evde ne varsa sofradaydı ve benim için çok zordu dayanmak:25:

ama irademe hakim oldum, sucuklu omlet vardı , sucuksuz tarafından bi lokma yedim extra olarak:9:

ekmek yine 1 dilimdi.

kahvaltı sonrasında 2 fincan çilekli yeşil çay içtim.

kahvaltı öncesi ve sonrası su içmeyi ihmal etmedim şuana kadar.

çay servisinde bitane hanımeller bisküvi yedim :emir_bebek:

ve yine acıkmaya başladım.:kkk:

afiyet olsun canım irade önemli ama bende bugün yok galiba:44:
sık yemek yemeye alışınca bende çabuk acıkıyorum.
meyva süt yada yoğurt tüketebilirsin tok tutar :34:

Back