Merhaba hosgeldın,ıstersen bızımle beraber sende azmedebılırsın hep beraber kılolarımızdan kurtulalım.
şartlar çok ağırmış ama savaşıcam kararlıyım
yeşil çay bitki çayı evde tüm gün elimde sayılır günde 3 fincan içiorum mutlaka, su içiorum ama öğleden sonra , sabahları okuldayım ve wc sorunumuz var halimizi görmeniz lazım tuvaletim gelmesin die uğraşmaktan harap oldum
ekmek çok tüketen biri değilim zaten, aramıyorum yani ekmeğin yokluğunu , öğle ve akşam yemeklerinde hiç yemem, sadece kahvaltıda. onuda bugünden itibaren çavdar ekmeği olarak tüketirim artık.
yürüyüş yapamam burda , zaten yürüyüş yapcak alanım yok, sokaktada yürüyemem "bu hoca ne yapıyor" diyen sert bakışlar saolsunama evde egzersiz ve dans tam benlik bu fikir hoşuma gitti...
1 nisanda yazarım bende kilomu buraya ozaman, bakalım neler olacak
buarada bugün kahvaltıda okulda olduğum için yarım poaça yedim vede çay içtim.
öğlen yine okuldaydım ve tavuk dürümü götürdüm valabizim köy okulu olduğu için kantin vs yok dışardan diğer öğretmen arkadaşlar ne getirirse onu yiyoruz. ama bundan sonra öğlen okulda kalcağım günler tonbalıklı sandviç yapıp götürmeyi düşünüyorum
akşam yemeğinde ne yiycem bilmiyorum evde yemek yok henüz
geldınmı tatlım nasıl gectı spor
sporumu yaptım
dusumu aldım
bıde bu arada koltuk kırlentlerını makınayada attım
cok hamaratmıyım ne
Geldım cnmiyi gectı de hava ruzgarlıydı artık terledım soğudum mıdem bulandı.
çok kalın gyın dıkkat et aman
sut ıcıorm bnde suan 1 saat oldu bıtelı spor
4 baden 4 kaju attım azıma bıde:18:
1 elma
yarım bardak yarım yağlı süt
50 dk (tempolu yuruyus)
30 dk alet calıstım
halım kalırsa bıde 50 ıp atlıcam
sporumu yaptım
dusumu aldım
bıde bu arada koltuk kırlentlerını makınayada attım
cok hamaratmıyım ne
aramızda en guzel sen spor yapıosn masalh masallh
eeee aynaya bakınca ne goruyosn
Merhaba hosgeldın,ıstersen bızımle beraber sende azmedebılırsın hep beraber kılolarımızdan kurtulalım.
Önemlı bısey söylıyecem bılmeyenler ıcın hemen hemen hergun 1 porsıyon meyve yıyoruz ya bu meyvenın yanında sut de ıcelım,yağ yakımını hızlandııyomus.Hem kk kulubunde okudum hemde bır dıyetısyen söylemıstı tv de.Meyve ıcerığındekı seker proteınle bulusunca azalıyor ve yağ yakımımız kolaylasıyormus.1 yudum sut bır ısırık elma bu sekıl tuketmemız daha sağlıklı bılgınıze(bıraz önce elma ıle sutu o sekıl tukettım ben gayet te ıyı gıdıyor)
hoşbuldum... valla ne yalan söliim isterim
evet canım bende bi yerde izlemiştim
İnsallah kararlısın kılo vermeye cunku buraya gelıp sonra uğramayanlar pes edenler cok oldu bız kaldık bıkac kısı kurallarımız
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
öğünlerimiz su sekılde
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
arabıtkı cayı,lıght veya yarım yağlı sut olabılır)
Önemlı bısey söylıyecem bılmeyenler ıcın hemen hemen hergun 1 porsıyon meyve yıyoruz ya bu meyvenın yanında sut de ıcelım,yağ yakımını hızlandııyomus.Hem kk kulubunde okudum hemde bır dıyetısyen söylemıstı tv de.Meyve ıcerığındekı seker proteınle bulusunca azalıyor ve yağ yakımımız kolaylasıyormus.1 yudum sut bır ısırık elma bu sekıl tuketmemız daha sağlıklı bılgınıze(bıraz önce elma ıle sutu o sekıl tukettım ben gayet te ıyı gıdıyor)
evet çok kararlıyım çünkü 54 gün sonra düğünüm var düğüne kadar en az 5-6 kilo vermem lazım kurallar tam bana göre çalıştığım için akşam 6 dan sonra yemek yiyebiliyorum malesef onu da çok abartmıyorum zaten haftada üç gün de 2 saatlik bir spor yapıyorum ve spordan hariç günlerde de sabah işe giderken bir sonraki otobüs durağına yürüyorum akşam da bir durak önce iniyorumben hemen bugün yediklerimi yazmaklaişe başlayayım o zaman
sabah:
yarım simit
bir yumurta(tuzsuz biraz karabiberli)
ve bir fincan şekersiz çay
ara:
çok küçücük bir kek şekeri azdı
öğlen:
3 yemek kaşığı kabak yemeği
1 yemek kaşığı patlıcan köz
1 kase light yogurt
ara:
1 bardak şekersiz çay
bir tane elma
ve şimdide şekersiz nescafe
akşamki menüde ne var henüz bilmiyorumsizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?