Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

merhaba arkadaşlar burada herkes çok azimli hepinize en kısa zamanda bol bol kilo vermeler diliyorum bende bir haftadır kendimce diyetteyim yaşım 21 1,68 boyum ve kilomu bilmiyorum tartılmadım korktuğum için ama en 65 dim yarın sabah tartılıcam bakalım neler olacak :S

Merhaba hosgeldın,ıstersen bızımle beraber sende azmedebılırsın hep beraber kılolarımızdan kurtulalım.

Çok cok ağır da değil ya şartlarımız şahsen aclıktan ölmedım hıc bazen krız gelıyor gıdıyor.bunun dısında o durum olmamıs belkı kantın yok ama evde esmer tahılılı ekmeğe sandwıc yapabılırsın domates salatalık peynır.Aksamada öğlen durum yedığın ıcın sadece salata ve ayran tavsıye edıyorum

1 elma
yarım bardak yarım yağlı süt
50 dk (tempolu yuruyus)
30 dk alet calıstım
halım kalırsa bıde 50 ıp atlıcam

Önemlı bısey söylıyecem bılmeyenler ıcın hemen hemen hergun 1 porsıyon meyve yıyoruz ya bu meyvenın yanında sut de ıcelım,yağ yakımını hızlandııyomus.Hem kk kulubunde okudum hemde bır dıyetısyen söylemıstı tv de.Meyve ıcerığındekı seker proteınle bulusunca azalıyor ve yağ yakımımız kolaylasıyormus.1 yudum sut bır ısırık elma bu sekıl tuketmemız daha sağlıklı bılgınıze(bıraz önce elma ıle sutu o sekıl tukettım ben gayet te ıyı gıdıyor)

aramızda en guzel sen spor yapıosn masalh masallh
eeee aynaya bakınca ne goruyosn

Itıraf edıyım kı cok kılo verceğimi ummuyorum daha öncede söyledım ben önceden de spor yapıyodum ama kılo vermıyordum cunku sağlıklı beslenmıyordum bu sağlıklı beslenmenın elbette katkısı olcak yanı ınsallah umuyorum kii.Aynada bakınca bacak kısmında bı zayıflama farkedılıyor heralde yuruyus egsersız den göbek de yok olmustu ama bugun sısım yaa

evet canım bende bi yerde izlemiştim

hoşbuldum... valla ne yalan söliim isterim

İnsallah kararlısın kılo vermeye cunku buraya gelıp sonra uğramayanlar pes edenler cok oldu bız kaldık bıkac kısı kurallarımız

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

öğünlerimiz su sekılde
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
arabıtkı cayı,lıght veya yarım yağlı sut olabılır)

evet çok kararlıyım çünkü 54 gün sonra düğünüm var düğüne kadar en az 5-6 kilo vermem lazım kurallar tam bana göre çalıştığım için akşam 6 dan sonra yemek yiyebiliyorum malesef onu da çok abartmıyorum zaten haftada üç gün de 2 saatlik bir spor yapıyorum ve spordan hariç günlerde de sabah işe giderken bir sonraki otobüs durağına yürüyorum akşam da bir durak önce iniyorum ben hemen bugün yediklerimi yazmaklaişe başlayayım o zaman

sabah:
yarım simit
bir yumurta(tuzsuz biraz karabiberli)
ve bir fincan şekersiz çay

ara:
çok küçücük bir kek şekeri azdı

öğlen:
3 yemek kaşığı kabak yemeği
1 yemek kaşığı patlıcan köz
1 kase light yogurt

ara:
1 bardak şekersiz çay
bir tane elma
ve şimdide şekersiz nescafe

akşamki menüde ne var henüz bilmiyorum sizce nasıl?

bunu bnde bılıodm ama yapmıodm

Bence gayet ıyı bır menun var,sabahları mecbur kalmadıkca sımıt yememelısın(arada bır ye)yarım yemıssın olsun hareketlıysen yakarsın suyunu bol ıc yesılcay al(çaykur burcum bergamot aromalı)tavsıyem.cok yararı var,doğ..dan 5 i biryerde bıtkı cayı tavsıye ederım yada 7 otlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…