- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
canlarım ben sporumu yapıyım gelırım ınsallah yıne bılgısayarım cokmezse
Kolay geslın cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canlarım ben sporumu yapıyım gelırım ınsallah yıne bılgısayarım cokmezse
ya bnde spordan sonra cok acıkıorm 2 saat yenmemesı lazıımıs ben 1 saat sonra yıorm valla bısıler eger sut ıyıse bı bardak ıcıwwerırım
yag yapmaz umarım
yapmadım seninde gözünden hiç birşey kaçmıyo :18:
sen yazmıştın ama unuttum nasıl yapılır bi araştırayım hemen yapayım kızmaa
soğan suyu benim midemi mahvetti, asla önermem
bende ankaradayım doğma büyüme çok severim ankarayı neresindesin...
arada cnm cubuk kıraker olayını 8 e dusureğer evde yedıklerını yada ısınde yakabılıyosan sorun yok ama kendını pısman hısset yedıkden sonra onu yak.
Eğer ıstedım kılo vermessem en azında 3-4 kılo vermek ıcın 5 gun 5 kılo uygulucam ben sonra sağlıklı beslenmeye devam
Bende satmıcaktım ama bu seferde dıyolar bı gunluk kullanıyım flan rıca edıyorlar:)bıde annem curucek dıyor cururmu ya gelınlık:44:
guclu bır kadın daha
bravo super gdıosn
Biliyorum cnm sen söyledın de ben ınternette de okudum da onaylattım yanı konuyu
Eryaman cnm bu topıcte bır ankaradan cıktı sonunda genelde ıstanbul.
kacmaz cnmsen arastır tarıfı söle mınık tencereme 2-3 yaprak koyup su eklıyorum bır bucuk bardaklık kaynayınnca 7-8 dk sonra sönduruyorum altını soğutup ıcıyorum,genelde sabah ac aksam sa yemekten önce ıcılıyomus ama ben tek öğleden sonra ıcıyorum faydalı,hatta önceden soğan suyu ıle zayıflama duydum tv de bır kadın baya kılo vermıs bende hem lahana hem soğan koyup kaynatıp suyunu ıcıyordum:)zaten soğan hamıle kalmak ıstıyenler ıcınde bır kur bılemem kk da okudunmu bu kurlerı
soğan suyu benim midemi mahvetti, asla önermem
ben çankaya tarfındayım uzakmışız...
yarım saat dans ettim sonra,100 kere ip atladım hergün yapabilsem süper olacak...
ben geçen sene yaptım 3,5 kilo vermiştim tekrar yapabilsem keşke...
aman sende sattım de satma...
sağol canım inşallah devam ederim...
süpersin...
kaçtane soğan olacak hem tüm mü konuluyor dilimleniyormu.hemen yapıcam
lahanayı piştikten sonra yesem olurmusen atıyormusun
Zaten lahana baya erıyor cöpe gıdıyor tum vıtamın suyunda suyunu ıcıyorum,soğanda arkadasın mıdesını mahvetmıs nasıl ıctı bılmıyorum yazmamıs.kk soğan kürünu bul oku cnm yorumları cok cok bılgım yok ben bıkac kez denedım zararı olmadı ama kısıden kısıye değişir.Ama lahana suyunu sıddetle tavsıye ederım yanı
sen cankaya evet uzakmısız,3,5 kılo verdın cok zorlandınmı tavsıye edıyomusun selınaycım?ben denemeyı dusunuyorum
sen cankaya evet uzakmısız,3,5 kılo verdın cok zorlandınmı tavsıye edıyomusun selınaycım?ben denemeyı dusunuyorum
Zaten lahana baya erıyor cöpe gıdıyor tum vıtamın suyunda suyunu ıcıyorum,soğanda arkadasın mıdesını mahvetmıs nasıl ıctı bılmıyorum yazmamıs.kk soğan kürünu bul oku cnm yorumları cok cok bılgım yok ben bıkac kez denedım zararı olmadı ama kısıden kısıye değişir.Ama lahana suyunu sıddetle tavsıye ederım yanı
yok zorlanmadım sebzeleri yoğurtla yedim ,patatesi tuzlu yedim,et gününde tüm tavuk yedim tatile gidene kadarda kilo almadım tatilde aldım ama.......
tavsiye ederim yapabilirsen bende yapmak istiyorum aslında bi ara.....
hosgeldın cnm,antalyadan muşa gitmek farklı kıtalarbıze katılabılırsın ama belırlı kurallarımız var(bu arada ısveclı bılım adamını bılemem de ben de söyle okumustum hava soğuk olduğunda daha cok metabolızman calısıyor cunku ısınmak ıcın de çaba sarfedıyor ve yağ yakımı daha kolay oluyormus,özellıkle spor yaparken soğuk havada yapılan spor daha cok kalorı yaktırıyormus)
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
öğünlerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
arabıtkı cayı.lıght sut ve ya yaım yağlı olabılır)Konya altı lara da bıkını gıymek ıcın kılonla savasss
şartlar çok ağırmış ama savaşıcam kararlıyım
yeşil çay bitki çayı evde tüm gün elimde sayılır günde 3 fincan içiorum mutlaka, su içiorum ama öğleden sonra , sabahları okuldayım ve wc sorunumuz var halimizi görmeniz lazım tuvaletim gelmesin die uğraşmaktan harap oldum
ekmek çok tüketen biri değilim zaten, aramıyorum yani ekmeğin yokluğunu , öğle ve akşam yemeklerinde hiç yemem, sadece kahvaltıda. onuda bugünden itibaren çavdar ekmeği olarak tüketirim artık.
yürüyüş yapamam burda , zaten yürüyüş yapcak alanım yok, sokaktada yürüyemem "bu hoca ne yapıyor" diyen sert bakışlar saolsun ama evde egzersiz ve dans tam benlik bu fikir hoşuma gitti...
1 nisanda yazarım bende kilomu buraya ozaman, bakalım neler olacak
buarada bugün kahvaltıda okulda olduğum için yarım poaça yedim vede çay içtim.
öğlen yine okuldaydım ve tavuk dürümü götürdüm vala bizim köy okulu olduğu için kantin vs yok dışardan diğer öğretmen arkadaşlar ne getirirse onu yiyoruz. ama bundan sonra öğlen okulda kalcağım günler tonbalıklı sandviç yapıp götürmeyi düşünüyorum
akşam yemeğinde ne yiycem bilmiyorum evde yemek yok henüz