evet çok kararlıyım çünkü 54 gün sonra düğünüm var düğüne kadar en az 5-6 kilo vermem lazım kurallar tam bana göre çalıştığım için akşam 6 dan sonra yemek yiyebiliyorum malesef onu da çok abartmıyorum zaten haftada üç gün de 2 saatlik bir spor yapıyorum ve spordan hariç günlerde de sabah işe giderken bir sonraki otobüs durağına yürüyorum akşam da bir durak önce iniyorumben hemen bugün yediklerimi yazmaklaişe başlayayım o zaman
sabah:
yarım simit
bir yumurta(tuzsuz biraz karabiberli)
ve bir fincan şekersiz çay
ara:
çok küçücük bir kek şekeri azdı
öğlen:
3 yemek kaşığı kabak yemeği
1 yemek kaşığı patlıcan köz
1 kase light yogurt
ara:
1 bardak şekersiz çay
bir tane elma
ve şimdide şekersiz nescafe
akşamki menüde ne var henüz bilmiyorumsizce nasıl?
ben hiç süt içemiyorum nasıl tiksindiysem kokusunu duymaya bile tahammülüm yok
Bence gayet ıyı bır menun var,sabahları mecbur kalmadıkca sımıt yememelısın(arada bır ye)yarım yemıssın olsun hareketlıysen yakarsın suyunu bol ıc yesılcay al(çaykur burcum bergamot aromalı)tavsıyem.cok yararı var,doğ..dan 5 i biryerde bıtkı cayı tavsıye ederım yada 7 otlu
Sütü sevmeye calıs bence ılerde kemık problemlerı yasamak ıstemıyorsan sut ıc yarımyağlı lıght ıcıne azıcık kahve yada nesguık flanla basla.sut cok ıyı bır proteın
Kızlar yine sohbet koyu allah muhabbetinizi arttırsın
öğle yemeğim
1 kase yoğurtlu yulaf ezmesi
ara 1 elma
ve sanırım akşam yemeğimde aynısı olacak acaba sıkıntı olurmu ki ??? (yoğurtlu yulaf ezmesi)
7511 ve efeeylul spor konusunda sizi ayakta alkışlıyorum...
öğle yemeğim
ara 1 elma
ve sanırım akşam yemeğimde aynısı olacak acaba sıkıntı olurmu ki ??? (yoğurtlu yulaf ezmesi)
öğle yemeğim
ara 1 elma
evde yediklerine dikkat et akşamları ekmek yeme.
yaza az kaldı imkanlar doğrultusunda elinden geleni yap wc ye dikkat
senin yaşın kaç boylaımız aynı sayılır benimde 1,63
2. fincan yeşil çayımı içiorum şuan.
yemekte mercimek çorba , kabak dolması , yoğurt var. nasıl menü ağırmı :18:
buarada yaşım 28
bunu bnde bılıodm ama yapmıodm
bende senı alkıslıyorummenun super,aksam yesende bısey olmaz cnm salata ımkanın varsa belkı olabılırdı
hosgeldın nasılsın nerelerdensın
buarada yaşım 28
teşekkür ederizakşam yemeğinde en azından sebze tarzı bişeyler yeseydin sağlık açısından yani halsiz düşmeyesin sonra...
akşam yola gidicem cnm o nedenle imkanım yok olsa zaten öyle yemezdim bide dünki kaçamaktan sonra :26:
biraz işler yoğundu hayatım ama ben sizi okudum arada boşlamadım yani merak etmeyin...
buarada yaşım 28
genelde bu şekilde beslenmiyorum ama bu akşam imkanım olmadığı için açta kalmamak için o şekilde olması gerekti.. sanada diyetinde başarılar ama merak etme bende geçen sene düğünümden önce 9 kilo verdim 2 ayda başarırsın (ama tabi ben hepsini ve fazlasını aldım )
Çok cok ağır da değil ya şartlarımız şahsen aclıktan ölmedım hıc bazen krız gelıyor gıdıyor.bunun dısında o durum olmamıs belkı kantın yok ama evde esmer tahılılı ekmeğe sandwıc yapabılırsın domates salatalık peynır.Aksamada öğlen durum yedığın ıcın sadece salata ve ayran tavsıye edıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?