- 9 Şubat 2011
- 824
- 487
- 158
Ailene gidiyosun cok guzel sımdıden ıyı yolculuklar bende ınsallah nısan 26 gıbı gıdıcem memleketıme
yaa evet teşekkürederim.. Allah senide hayırlısıyla kavuştursun sevdiklerine ve hepimizi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ailene gidiyosun cok guzel sımdıden ıyı yolculuklar bende ınsallah nısan 26 gıbı gıdıcem memleketıme
kabak dolması 1 tane olması şartıyla bence gayet iyi menün
kabak dolması akşam için biraz ağır olabilir sanki yahu bana öyle geldi ??? onun dışında gayet iyi bol iradeler...( isminde pizza hatırlattı yahuu)
yok cnm yemek olarak ağırlıktan bahsetmedim, hani gündüz vakti bol su spor vs benim için çoğu zaman imkansız olabiliyor ya o açıdan söyledim, yoksa yemek olarak sorun yok boğazıma hakim olabilirimmm bide burda tam tahıllı ekmek yada çavdar ekmeğide bulamadım ben, ya taş fırın ekmeği var yada evde yapılan tandır ekmeği öle paketteki ekmeklerdende yok burda , market sıkıntımız varda biraz daha araştırim bakim bulurum inş...
sadece sabahları 1 dilim normal ekmek yesem olurmuki ekmek buluncaya kadar
Buarada yaptınmı lahananı cnm?
yaa evet teşekkürederim.. Allah senide hayırlısıyla kavuştursun sevdiklerine ve hepimizi
kabak dolması 1 tane tabikiii
normalde acımazdım 5-6 tane yerdim vala
yaptım canım.
ben lahanın içine küçük bir demet maydanozda attım soğumadığı için şimdi içmedim.yarın sabah kocişimle içeriz
akşam yemeğimi şimdi yedim.
salata (yarım demet roka,1 orta boy domates,yarım yeşil biber,2 minik salatalık,2 enginar)
1 kızarmış ekmek (çok azıcık üzerine avakado sürdüm)
yaptım canım.
ben lahanın içine küçük bir demet maydanozda attım soğumadığı için şimdi içmedim.yarın sabah kocişimle içeriz
salata (yarım demet roka,1 orta boy domates,yarım yeşil biber,2 minik salatalık,2 enginar)
yaptım canım.
bu arada yeşil çay da içmeye gayret ediyorum şuan içiyorum işkence gibi ama birkaç güne alışırım sanırım demi :18:
waaaaaooooowww akşam yemeği menün süper bence salata eminim mükemmel olmuştur ve çok sağlıklı
Ben de yesılcay ıcmek ıskence gelırdı sana tavsıye ettığımı kullanırsan ıskence olmuyacak emın ol:)
sağol canım enginarı severim hiç yapmamıştım güzel oldu.netten araştırdım 1 tanesi 10 gr mış ondan 2 tane attım
pazarları severim yeşillikler falan tavsiye ederim marketlerden daha iyi taptaze
kocişindemi diyette yahu süper
benimki 1 ortaboy pizzayı yiyip sonrada leslie ile yürümeye çalışıyor
bu arada yeşil çay da içmeye gayret ediyorum şuan içiyorum işkence gibi ama birkaç güne alışırım sanırım demi :18:
Süpesın cnmaksam ekmek yemesen ya sabah en fazla öğlen aksam yeme,avakado meyvesı cok kalorılı bılıyomusun(ben zamanında cok yemıstım baya bır de kılo aldım)sen zayıflamak ıcın ıyı dıye duymustun heralde bılmıyorum yağ yakma özewllığı varmı ama baya besleyıcı olduğunu bılıyorum ben avakadoyu ballakarıstırıp ezerdım ezme gıbı fıstığa benzer tadı bırde küp kü doğrayıp salatama koyardım tavsıye ederım cok lezız:))yanı salatanla beraber avakado yesen daha ıyı)
canım poşet çay olarak mı yapıyorsun yaprak çay olarak mı?
ben yaprak olarak kullanıyorm güzel oluyo
poşet çay olarak yapıyorum canım yaprak olarak denemedim hiç
sana dedım caykur bucum bergamotlu super yesılcay gıbı değil ve yaprak bır cay kasığı atıyosun bır fıncana 5 dk demlenıyo ıcıyosun ıcıne sıkacağın lımon ekstra yağ yaktırıyomus