• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

yok cnm yemek olarak ağırlıktan bahsetmedim, hani gündüz vakti bol su spor vs benim için çoğu zaman imkansız olabiliyor ya o açıdan söyledim, yoksa yemek olarak sorun yok boğazıma hakim olabilirimmm:9: bide burda tam tahıllı ekmek yada çavdar ekmeğide bulamadım ben, ya taş fırın ekmeği var yada evde yapılan tandır ekmeği :9: öle paketteki ekmeklerdende yok burda , market sıkıntımız varda :37: biraz daha araştırim bakim bulurum inş...

sadece sabahları 1 dilim normal ekmek yesem olurmuki ekmek buluncaya kadar :28:

o bır dılımı kızartma sansın varsa neden olmasın cnm:16:

Buarada yaptınmı lahananı cnm?

yaptım canım.
ben lahanın içine küçük bir demet maydanozda attım soğumadığı için şimdi içmedim.yarın sabah kocişimle içeriz:34:

akşam yemeğimi şimdi yedim.:56:

salata (yarım demet roka,1 orta boy domates,yarım yeşil biber,2 minik salatalık,2 enginar)
1 kızarmış ekmek (çok azıcık üzerine avakado sürdüm)

yaptım canım.
ben lahanın içine küçük bir demet maydanozda attım soğumadığı için şimdi içmedim.yarın sabah kocişimle içeriz:34:

salata (yarım demet roka,1 orta boy domates,yarım yeşil biber,2 minik salatalık,2 enginar)

waaaaaooooowww akşam yemeği menün süper bence salata eminim mükemmel olmuştur ve çok sağlıklı :52:

yaptım canım.

kocişindemi diyette yahu süper :9:

benimki 1 ortaboy pizzayı yiyip sonrada leslie ile yürümeye çalışıyor

bu arada yeşil çay da içmeye gayret ediyorum şuan içiyorum işkence gibi ama birkaç güne alışırım sanırım demi :18:

yaptım canım.

Süpesın cnm:46:aksam ekmek yemesen ya sabah en fazla öğlen aksam yeme,avakado meyvesı cok kalorılı bılıyomusun(ben zamanında cok yemıstım baya bır de kılo aldım)sen zayıflamak ıcın ıyı dıye duymustun heralde bılmıyorum yağ yakma özewllığı varmı ama baya besleyıcı olduğunu bılıyorum ben avakadoyu ballakarıstırıp ezerdım ezme gıbı fıstığa benzer tadı bırde küp kü doğrayıp salatama koyardım tavsıye ederım cok lezız:))yanı salatanla beraber avakado yesen daha ıyı)

bu arada yeşil çay da içmeye gayret ediyorum şuan içiyorum işkence gibi ama birkaç güne alışırım sanırım demi :18:

Ben de yesılcay ıcmek ıskence gelırdı sana tavsıye ettığımı kullanırsan ıskence olmuyacak emın ol:)

waaaaaooooowww akşam yemeği menün süper bence salata eminim mükemmel olmuştur ve çok sağlıklı :52:

sağol canım enginarı severim hiç yapmamıştım güzel oldu.netten araştırdım 1 tanesi 10 gr mış ondan 2 tane attım:34:
pazarları severim yeşillikler falan tavsiye ederim marketlerden daha iyi taptaze :52:

Ben de yesılcay ıcmek ıskence gelırdı sana tavsıye ettığımı kullanırsan ıskence olmuyacak emın ol:)

tamam canım tavsiyen için çok teşekkür ederim isimlerini not aldım çıkışta hemen markete uğrucam :)

sağol canım enginarı severim hiç yapmamıştım güzel oldu.netten araştırdım 1 tanesi 10 gr mış ondan 2 tane attım:34:
pazarları severim yeşillikler falan tavsiye ederim marketlerden daha iyi taptaze :52:

bende çok severim enginarı dolması hariç herşeyini yerim enginarın :1:
pazarlar sevilmez mi ya herşeyin hem en iyi hem ucuzu pazarlarda :51:

kocişindemi diyette yahu süper :9:

benimki 1 ortaboy pizzayı yiyip sonrada leslie ile yürümeye çalışıyor

yok diyette değil ama biraz kilo vermesi lazım.
dün görsen adama neler yaptım.:52::52::52:
ekmek istedim ondan o bana kızarmış ekmek almış yanınada pide.
ben yeme dedim canım istedi dedi neyse dilimledim o 3 dilim aldı.bende o yemek yerken 1 dilimi aldım şaşırdı ama vermedim yeter bu kadar dedim:9::9:
salata ve yoğurtlu semizotu vardı yanına kahvaltı tabağınıda almış.arada onuda çaldım son anda yine peynir aldı:9:tam peynirci:27:
kızdım ona dikkat et biraz bu satten sonra hareketsiz kalıyorsun diye tamam dedi.
eve gelmeden önce hep yemiyeceğim diyorum eve gelince senin yemeklerini görünce dayanamıyorum diyor :16:
birbirimize alıştığımız için sorun olmuyor kızmasan kilo alacak.:51:

Süpesın cnm:46:aksam ekmek yemesen ya sabah en fazla öğlen aksam yeme,avakado meyvesı cok kalorılı bılıyomusun(ben zamanında cok yemıstım baya bır de kılo aldım)sen zayıflamak ıcın ıyı dıye duymustun heralde bılmıyorum yağ yakma özewllığı varmı ama baya besleyıcı olduğunu bılıyorum ben avakadoyu ballakarıstırıp ezerdım ezme gıbı fıstığa benzer tadı bırde küp kü doğrayıp salatama koyardım tavsıye ederım cok lezız:))yanı salatanla beraber avakado yesen daha ıyı)

canım haklısın sürekli tükettiğim birşey değil bi deneyeyim dedim ondan yoksa ekmekde oda fazlaydı.
yağ yakma olayını söyledim ama sonrasında bulamadım hatırlamaya çalışıyorum:17:
kalorisi çok yüksekmiş bende baktım bilmiyordum:18:

poşet çay olarak yapıyorum canım yaprak olarak denemedim hiç

sana dedım caykur bucum bergamotlu super yesılcay gıbı değil ve yaprak bır cay kasığı atıyosun bır fıncana 5 dk demlenıyo ıcıyosun ıcıne sıkacağın lımon ekstra yağ yaktırıyomus

Back