Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

ya bnde spordan sonra cok acıkıorm 2 saat yenmemesı lazıımıs ben 1 saat sonra yıorm valla bısıler eger sut ıyıse bı bardak ıcıwwerırım
yag yapmaz umarım

sütü net hatılamıyorum ama 1,5-2 yıl önce falan spora gidiyordum antrenörümüz bize spordan sonra vucudun halsiz kalması ile ilgili vucutta bir şey oranından bahsetmişti o azalıyormuş bizde protein destekli tozlardan almıştık belirli oranlarda süt ve su ile karıştırıp içiyorduk.evde duruyor.

ne olduğunu hatılasam yazarım.

yapmadım seninde gözünden hiç birşey kaçmıyo :18:
sen yazmıştın ama unuttum nasıl yapılır bi araştırayım hemen yapayım kızmaa

kacmaz cnmsen arastır tarıfı söle mınık tencereme 2-3 yaprak koyup su eklıyorum bır bucuk bardaklık kaynayınnca 7-8 dk sonra sönduruyorum altını soğutup ıcıyorum,genelde sabah ac aksam sa yemekten önce ıcılıyomus ama ben tek öğleden sonra ıcıyorum faydalı,hatta önceden soğan suyu ıle zayıflama duydum tv de bır kadın baya kılo vermıs bende hem lahana hem soğan koyup kaynatıp suyunu ıcıyordum:)zaten soğan hamıle kalmak ıstıyenler ıcınde bır kur bılemem kk da okudunmu bu kurlerı

bende ankaradayım doğma büyüme çok severim ankarayı neresindesin...

Eryaman cnm bu topıcte bır ankaradan cıktı sonunda genelde ıstanbul.[/QUOTE]

ben çankaya tarfındayım uzakmışız...

arada cnm cubuk kıraker olayını 8 e dusureğer evde yedıklerını yada ısınde yakabılıyosan sorun yok ama kendını pısman hısset yedıkden sonra onu yak.

yarım saat dans ettim sonra,100 kere ip atladım hergün yapabilsem süper olacak...

Eğer ıstedım kılo vermessem en azında 3-4 kılo vermek ıcın 5 gun 5 kılo uygulucam ben sonra sağlıklı beslenmeye devam

ben geçen sene yaptım 3,5 kilo vermiştim tekrar yapabilsem keşke...

Bende satmıcaktım ama bu seferde dıyolar bı gunluk kullanıyım flan rıca edıyorlar:)bıde annem curucek dıyor cururmu ya gelınlık:44:

aman sende sattım de satma...

guclu bır kadın daha
bravo super gdıosn

sağol canım inşallah devam ederim...

Biliyorum cnm sen söyledın de ben ınternette de okudum da onaylattım yanı konuyu

süpersin...

Eryaman cnm bu topıcte bır ankaradan cıktı sonunda genelde ıstanbul.

ben çankaya tarfındayım uzakmışız...

yarım saat dans ettim sonra,100 kere ip atladım hergün yapabilsem süper olacak...

ben geçen sene yaptım 3,5 kilo vermiştim tekrar yapabilsem keşke...

aman sende sattım de satma...

sağol canım inşallah devam ederim...

süpersin...[/QUOTE]

sen cankaya evet uzakmısız,3,5 kılo verdın cok zorlandınmı tavsıye edıyomusun selınaycım?ben denemeyı dusunuyorum

kaçtane soğan olacak hem tüm mü konuluyor dilimleniyormu.hemen yapıcam
lahanayı piştikten sonra yesem olurmusen atıyormusun

sen cankaya evet uzakmısız,3,5 kılo verdın cok zorlandınmı tavsıye edıyomusun selınaycım?ben denemeyı dusunuyorum[/QUOTE]

yok zorlanmadım sebzeleri yoğurtla yedim ,patatesi tuzlu yedim,et gününde tüm tavuk yedim tatile gidene kadarda kilo almadım tatilde aldım ama.......

tavsiye ederim yapabilirsen bende yapmak istiyorum aslında bi ara.....

kaçtane soğan olacak hem tüm mü konuluyor dilimleniyormu.hemen yapıcam
lahanayı piştikten sonra yesem olurmusen atıyormusun

Zaten lahana baya erıyor cöpe gıdıyor tum vıtamın suyunda suyunu ıcıyorum,soğanda arkadasın mıdesını mahvetmıs nasıl ıctı bılmıyorum yazmamıs.kk soğan kürünu bul oku cnm yorumları cok cok bılgım yok ben bıkac kez denedım zararı olmadı ama kısıden kısıye değişir.Ama lahana suyunu sıddetle tavsıye ederım yanı

Bide ben soğan ı tum olarak yıkıyordum tum olarak haslıyordum lahanayla ve suyunu ıcıyodum normalde tum soğan önce sırkelı suda beklenıyomus ama ben öle yapmamıstım.en ıyısı google bak öle soğana karar ver cnm

sen cankaya evet uzakmısız,3,5 kılo verdın cok zorlandınmı tavsıye edıyomusun selınaycım?ben denemeyı dusunuyorum

yok zorlanmadım sebzeleri yoğurtla yedim ,patatesi tuzlu yedim,et gününde tüm tavuk yedim tatile gidene kadarda kilo almadım tatilde aldım ama.......

tavsiye ederim yapabilirsen bende yapmak istiyorum aslında bi ara.....[/QUOTE]

Canım bıde sen kurala uymamıssın ohh tuzlu yemıssın tum tavukmuıyımıs bende denıcem ama suan kı sağlıklı beslenmeden memnunum belkı bı ara yaparım

tavsiye ederim yapabilirsen bende yapmak istiyorum aslında bi ara.....[/QUOTE]

Canım bıde sen kurala uymamıssın ohh tuzlu yemıssın tum tavukmuıyımıs bende denıcem ama suan kı sağlıklı beslenmeden memnunum belkı bı ara yaparım

Selinay ıyımıs öle kurallara da uymamıssın tuz tum tavuk ohh,bende denıcem bır ara
Ben cıkıyorum kızlar dısarda yağmur ,kar vs baslamadan görusuruz

tamam canım hemen yapmaya gidiyorum lahananın içine birazda maydonoz atsam iyi olurmu?

tavsiye ederim yapabilirsen bende yapmak istiyorum aslında bi ara.....

Canım bıde sen kurala uymamıssın ohh tuzlu yemıssın tum tavukmuıyımıs bende denıcem ama suan kı sağlıklı beslenmeden memnunum belkı bı ara yaparım[/QUOTE]

birlikte yaparız belki bi ara canım kilo verdiğimizin durduğu zamanlarda yapalım bence...

şartlar çok ağırmış ama savaşıcam kararlıyım

yeşil çay bitki çayı evde tüm gün elimde sayılır günde 3 fincan içiorum mutlaka, su içiorum ama öğleden sonra , sabahları okuldayım ve wc sorunumuz var halimizi görmeniz lazım tuvaletim gelmesin die uğraşmaktan harap oldum

ekmek çok tüketen biri değilim zaten, aramıyorum yani ekmeğin yokluğunu , öğle ve akşam yemeklerinde hiç yemem, sadece kahvaltıda. onuda bugünden itibaren çavdar ekmeği olarak tüketirim artık.

yürüyüş yapamam burda , zaten yürüyüş yapcak alanım yok, sokaktada yürüyemem "bu hoca ne yapıyor" diyen sert bakışlar saolsun ama evde egzersiz ve dans tam benlik bu fikir hoşuma gitti...

1 nisanda yazarım bende kilomu buraya ozaman, bakalım neler olacak

buarada bugün kahvaltıda okulda olduğum için yarım poaça yedim vede çay içtim.

öğlen yine okuldaydım ve tavuk dürümü götürdüm vala bizim köy okulu olduğu için kantin vs yok dışardan diğer öğretmen arkadaşlar ne getirirse onu yiyoruz. ama bundan sonra öğlen okulda kalcağım günler tonbalıklı sandviç yapıp götürmeyi düşünüyorum

akşam yemeğinde ne yiycem bilmiyorum evde yemek yok henüz

evde yediklerine dikkat et akşamları ekmek yeme.
yaza az kaldı imkanlar doğrultusunda elinden geleni yap wc ye dikkat
senin yaşın kaç boylaımız aynı sayılır benimde 1,63

sporumu yaptım
dusumu aldım
bıde bu arada koltuk kırlentlerını makınayada attım
cok hamaratmıyım ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…