günaydın harika ve sağlıklı bir kahvaltı tebriklerrr
hayır sakınn her gün tartılma yın denmesinin asıl amacıda bu ... mesela tuvalete çıkmamışsındır falan sakın kendini salma sakınnnnayrıca aylık olarak hesaplaman gerek öyle 1 günlük değişimler birşey ifade etmezz
afiyet olsun cnm ama evde kepekli ekmek arasına sandwichte yapabilirsin bence akşamdan okadar zor değil... gerçi bende yarım simit yedim kahvaltımda ama benim bazı sosyal sebeplerim var (kayınpederime alma diyemedimm çünkü eşimede alıyor ozaman ona almayıda kesecek uzun hikaye ama yarıma indirdim :26:
sabah kahvaltım
yarım simit
kk peynir
çay
yeşilçay
herkese günaydın
Günaydın cnmomletın tereyağsız patatesız se gayet ıyı afıyet olsun
kalkar kalkmaz 1 bardak su
Bır bardak sırke bal karısımı su
1 domates
1 kucuk sıvrı bıber
1 tam tahılıı ekmeğe tost(ıcıne beyaz peynır ve domates koydum)
2 sıyah zeytın
2 fıncan cay
spor:50 ip atlama
az yağlı sade.
ekmeksiz yedim dikkat ettin mi bilmiyorum
ara 10 gibi
1 kase çoba
afiyet olsun canım.
ip atlama çok iyiymiş sen şimdiden yedişklerinin bir kısmını yakmışsın bile
bu arada kendimi nöbetçi gibi hissettim akşam kimse yok sabah kimse yok dükkanı ben açıp kapatıyorum
afiyet olsun canım.
ip atlama çok iyiymiş sen şimdiden yedişklerinin bir kısmını yakmışsın bile
bu arada kendimi nöbetçi gibi hissettim akşam kimse yok sabah kimse yok dükkanı ben açıp kapatıyorum
1 domates
1 kucuk sıvrı bıber
2 sıyah zeytın
2 fıncan cay
ahahaha güldürdün beni nehir ası yaa
dükkanı boş bırakma yahu müşteriş kaçırmayalım ...
afiyet olsun cnm sen zaten sağlıklı besleniyorsun iyi dememe gerek yok
canım sabah 06:50 de kalktım dünde vaktim vardı topiğimizi boş bırakmayayım dedim.
müşterilere yeşil çay ikram ediyorum kaçmasınlar dimi
canım sabah 06:50 de kalktım dünde vaktim vardı topiğimizi boş bırakmayayım dedim.
müşterilere yeşil çay ikram ediyorum kaçmasınlar dimi
Çook erken kalkmıssın cnm ama en ıyısını yaptın.cok gec kalkanların metabolızması daha az calısıyor senın kı 6:50 de basladı gayet ıyı.Sağlık ıcın aksam 10-11 arası yatmak gerekıyo aksam guzellık hormonları o saatte calıstığı ıcın yakalamak lazım dımı sadece fitt olmak yetmıyor cıldımız bızde guzelleselım aynı zamanda
harikasın cnm :) ne kadar kalabalık olursak okadar iyi okadar motivasyon okadar güçlü
ben çıkıyorum temizlik yapıcam sonrada eczaneden test alıcam kaç gündür regli olmadım bugün yarın derken her an olacak gibiyim.yazarım size.
şimdide 1 küçük armut yedim
menün güzel canım
sabah kalktığımda bende iyi hissettim kendimi karnımı beğendim sanki biraz küçüldü.
slm cnm gecmıs olsun,ne kadar telaslandığını tahmın edebılıyorum..
sağol canım inşallah böle devam edebilirim....Süper gıdıyosun selınay
Günaydın cnm dayanamadım tartıldım demeeeeee,tartılmak yokk lutfenhem sen daha 2 gun oldu nıye tartılıyosun bıraz sabır ya en az 1 hafta gecsın.bu kıloları bız bır gundemı aldık 2. gun az yıyıp tartılıyosunuzz
1 domates
1 kucuk sıvrı bıber
2 sıyah zeytın
2 fıncan cay
ben çıkıyorum temizlik yapıcam sonrada eczaneden test alıcam kaç gündür regli olmadım bugün yarın derken her an olacak gibiyim.yazarım size.
şimdide 1 küçük armut yedim
kızlar saba h kalktığımda regl oldum. sabah 1 dilim kepek ekmği 1 dilim peynir şekersiz çay
öğlen yağsız çavdar ekmeğine sebzeli tost ve portakal suyu.
işe tabikide yürüyerek gidip geliyorum.
pazar günü şimdi regl oldum diye kilo verememiş gibi mi çıkıcamtam da zamanında regl oldum.
öğle yemeğim
yarım kase çorba )
bol yeşillikli büyük kase salata (salatalık, maydanoz,dere otu,kıvırcık,pul biber, limon, tuz(az) ,1 y.k yağ )
ardından 1 yeşil çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?