• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

günaydın harika ve sağlıklı bir kahvaltı tebriklerrr

hayır sakınn her gün tartılma yın denmesinin asıl amacıda bu ... mesela tuvalete çıkmamışsındır falan sakın kendini salma sakınnnn :21: ayrıca aylık olarak hesaplaman gerek öyle 1 günlük değişimler birşey ifade etmezz

afiyet olsun cnm ama evde kepekli ekmek arasına sandwichte yapabilirsin bence akşamdan okadar zor değil... gerçi bende yarım simit yedim kahvaltımda ama benim bazı sosyal sebeplerim var (kayınpederime alma diyemedimm çünkü eşimede alıyor ozaman ona almayıda kesecek uzun hikaye ama yarıma indirdim :26:

sabah kahvaltım

yarım simit
kk peynir

çay
yeşilçay

herkese günaydın

Gunaydın cnm gayet ıyısın afıyet olsun:16:

kalkar kalkmaz 1 bardak su
Bır bardak sırke bal karısımı su
1 domates
1 kucuk sıvrı bıber
1 tam tahılıı ekmeğe tost(ıcıne beyaz peynır ve domates koydum)
2 sıyah zeytın
2 fıncan cay
spor:50 ip atlama

1 domates
1 kucuk sıvrı bıber
2 sıyah zeytın
2 fıncan cay

afiyet olsun canım.
ip atlama çok iyiymiş sen şimdiden yedişklerinin bir kısmını yakmışsın bile :16:
bu arada kendimi nöbetçi gibi hissettim akşam kimse yok sabah kimse yok dükkanı ben açıp kapatıyorum :9::9::9:

afiyet olsun canım.
ip atlama çok iyiymiş sen şimdiden yedişklerinin bir kısmını yakmışsın bile :16:
bu arada kendimi nöbetçi gibi hissettim akşam kimse yok sabah kimse yok dükkanı ben açıp kapatıyorum :9::9::9:

ahahaha güldürdün beni nehir ası yaa :9::9::9::9: :1::1::1:

dükkanı boş bırakma yahu müşteriş kaçırmayalım ...

afiyet olsun canım.

Tesekkurler cnm:16:özellıkle tostu mu yakıyım dıye atladım hedefım aksam da yemek den sonra atlamak ve yuruyuse cıkmak.sporu hayatımın bır parcası yaptım,kemıklerım ağrıya ağrıya yaptım sımdı gectı hırslanıyorum kılo konusunda değil ama spor sıkılasmak konusunda bır de selulıt ıcın tabı:)))

1 domates
1 kucuk sıvrı bıber
2 sıyah zeytın
2 fıncan cay

afiyet olsun cnm sen zaten sağlıklı besleniyorsun iyi dememe gerek yok :16::16:

:nazar::nazar:

Son düzenleme:
canım sabah 06:50 de kalktım dünde vaktim vardı topiğimizi boş bırakmayayım dedim.

müşterilere yeşil çay ikram ediyorum kaçmasınlar dimi :52::52::52:

Çook erken kalkmıssın cnm ama en ıyısını yaptın.cok gec kalkanların metabolızması daha az calısıyor senın kı 6:50 de basladı gayet ıyı.Sağlık ıcın aksam 10-11 arası yatmak gerekıyo aksam guzellık hormonları o saatte calıstığı ıcın yakalamak lazım dımı sadece fitt olmak yetmıyor cıldımız bızde guzelleselım aynı za:34:manda

Çook erken kalkmıssın cnm ama en ıyısını yaptın.cok gec kalkanların metabolızması daha az calısıyor senın kı 6:50 de basladı gayet ıyı.Sağlık ıcın aksam 10-11 arası yatmak gerekıyo aksam guzellık hormonları o saatte calıstığı ıcın yakalamak lazım dımı sadece fitt olmak yetmıyor cıldımız bızde guzelleselım aynı za:34:manda

eşim erken kalıyor.11:30 gibide yatıyoruz.havalar güzel erken kalkıp değerlendirmek lazım.:34:

harikasın cnm :) ne kadar kalabalık olursak okadar iyi okadar motivasyon okadar güçlü :16::16::16:

aynen canım vallahi bugünlerde yemek yerken diyorum şunu yemeyeyim bunu yiyeyim yoksa kızların dilinden kurtulamam diye :34:

yediklerimide aynen yazıyorum,fazla yiyipte söylemeyenler varsa da yapmasınlar diye söylüyorum:20:

ben çıkıyorum temizlik yapıcam sonrada eczaneden test alıcam kaç gündür regli olmadım bugün yarın derken her an olacak gibiyim.yazarım size.:51:

şimdide 1 küçük armut yedim :34:

ben çıkıyorum temizlik yapıcam sonrada eczaneden test alıcam kaç gündür regli olmadım bugün yarın derken her an olacak gibiyim.yazarım size.:51:

Cnm belkıde olmassın kım bılır:16:kolay gelsın cnm

kızlar saba h kalktığımda regl oldum. sabah 1 dilim kepek ekmği 1 dilim peynir şekersiz çay
öğlen yağsız çavdar ekmeğine sebzeli tost ve portakal suyu.
işe tabikide yürüyerek gidip geliyorum.
pazar günü şimdi regl oldum diye kilo verememiş gibi mi çıkıcam :( tam da zamanında regl oldum.

öğle yemeğim

yarım kase çorba )
bol yeşillikli büyük kase salata (salatalık, maydanoz,dere otu,kıvırcık,pul biber, limon, tuz(az) ,1 y.k yağ )

ardından 1 yeşil çay.

menün güzel canım:16:

sabah kalktığımda bende iyi hissettim kendimi karnımı beğendim sanki biraz küçüldü.

süpersin,bende senin kilona insem bi...

slm cnm gecmıs olsun,ne kadar telaslandığını tahmın edebılıyorum..

sağol canım evet çok teleşlandım...

Süper gıdıyosun selınay
sağol canım inşallah böle devam edebilirim....
Günaydın cnm dayanamadım tartıldım demeeeeee,tartılmak yokk lutfen:20:hem sen daha 2 gun oldu nıye tartılıyosun bıraz sabır ya en az 1 hafta gecsın.bu kıloları bız bır gundemı aldık 2. gun az yıyıp tartılıyosunuzz:19:

tamam canım çatladım napim heheh...

1 domates
1 kucuk sıvrı bıber
2 sıyah zeytın
2 fıncan cay

menün süper bende ip atlıycam bugün 100 tane...

hadi hayırlısı ben iki hamileliğimde adet belirtileri hissettim...

kızlar saba h kalktığımda regl oldum. sabah 1 dilim kepek ekmği 1 dilim peynir şekersiz çay
öğlen yağsız çavdar ekmeğine sebzeli tost ve portakal suyu.
işe tabikide yürüyerek gidip geliyorum.
pazar günü şimdi regl oldum diye kilo verememiş gibi mi çıkıcam :( tam da zamanında regl oldum.

menün süper belli olmaz yinede tartıl sen bence...

öğle yemeğim

yarım kase çorba )
bol yeşillikli büyük kase salata (salatalık, maydanoz,dere otu,kıvırcık,pul biber, limon, tuz(az) ,1 y.k yağ )

ardından 1 yeşil çay.

güzel bu kadarla doyabiliyosan süper...

Back