Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

aslında 1 kase idi çorbam ama yarısını içebildim maydanoz beni tıkıyor sanırım.. zaten 2. haftada artık kolay doymaya başlıyorsun :)

sabah:
1 çay bardağı süt
1 çay bardağı çay
1 kk peynir
3 minik salatalık
4 zeytin
2 dilim kepekli ekmek

ara
1 bisküvi

öğle

2 köfte
2 kaşık pirinç pilavı
yarım kase çorba
salata
1 kase yoğurt

ara

1 portakal

akşam: şunları yemeyi düşünüyorum

2 yemek kaşığı nohut
2 yemek kaşığı pirinç pilavı (ekmek yerine)
1 kase yoğurt
salata

Son düzenleme:

CNM guzel menun.sende regl bıtınce tartıl dert etme kendıne

öğleyin 1 kase çorba
1 tabak kurufasulye
yağsız salata
ve 2 kaşık kadar kabak yemeği

bugün çaylara toplamda 2 kesme şeker koymuşumdur.

akşam ne yiyeceğim bilmiyorum. evde bişey yok :26:

Canımm menun gayet ıyı gözukuyor sen su ıcmıyormusun yesıl cay,bıtkı cayı falan aralarda.Sen zaten sabah 2 dilim ekmek yemıssın aksam yemeğinde ekmek yerıne pilav yeme.aksamları pilav yemeyın lutfen öğlen yemıssın yeter.

öğleyin 1 kase çorba
1 tabak kurufasulye
yağsız salata
ve 2 kaşık kadar kabak yemeği

bugün çaylara toplamda 2 kesme şeker koymuşumdur.

akşam ne yiyeceğim bilmiyorum. evde bişey yok :26:

Canım gayet ıyı gıtmıssın,aksama salatalık malzeme varsa salata ye ,yoğurt bu tarz gecıstır

salatalık malzeme var da benim gözüm doymayınca karnım da doymuyor :)

karnıbahar var. belki ondan salata yaparım.

bır fıncan doğ...dan 5 i biyerde cay(şekersiz)
bir bardak lahana suyu
toplamda su:2,5 lt
toplam spor:50 dk tempolu yuruyus(5km)30 dk alet calıstım,100 ip atlama
aksam:1 kucuk kase kurufasulye,salata

evet canım 8 aylık dünyalar tatlısı bi oğlum varben kısaca şiöyle anlatayım kilo geçmişimi....65kg ile evlendim 1 yıl sonra düşük yaptım ve ne olduysa o düşükten sonra oldu bebek karnımda1buçuk ay ölü kaldı ve doktorlar anlamadı neyse kürtaj olduktan sonra birden 80kg de buldum kendimidüşükten 4 ay sonrada halil ibrahime hamile kaldım ve gebelik şekerim normalde 90 ve 100 arası olması gerekirken benim 300e fırlamıştı 7 aya kadar birtek 2 kilo alan ben 7 aydan sonra tam 23 kilo aldım ve 105 kilo ile doğuma girdim doğumum çok çok çok çok zor geçti ama ben ona rağmen (eebeğide sayarsak)23 kilo verdim ama hedeefim 65 de işte emzirdiğim için çok acıkıyorum için eziliyor açlıktan ama yinede kısıtlıyoru kendimi işte dün biraz kaçınca çok bozuldu moralimbu arad sende bebek düşünüyormuşsun şiddetle tavsiye ederim her nekadar 25 kilo almış olsam gece uykusuz kalsam inan deyer herşeye deyer dünyanın en mükemmel şeyidir çocuk işallah rabbim sanada nasıbeder

kahvaltım 2 zeytin 2 kaşık labne 2 dilim patates 1 dilim ekmek ara 1 nescafe öğlen yemeği 6 kaşık mantı 2 dilim domates 1 fındık turpara 1 armut

kahvaltım 2 zeytin 2 kaşık labne 2 dilim patates 1 dilim ekmek ara 1 nescafe öğlen yemeği 6 kaşık mantı 2 dilim domates 1 fındık turpara 1 armut

labnen bıtınce beyaz peynıre dön cnm daha sağlıklı,ekmeğin beyaz olmasın 2 dılım ye ama(cavdar,buğday,tahıllı olsun)nescafe ıcerken de caffe m.e kullanma bebısın ıcın lıght sutle az nescafe olabılır. Bunun dısında ıyısın cnm

Merve cnm senın profılıne baktım sımdı sen mersınlımısınben mersınlıyım deeeee

teşekkür ederim yorumların için uyacam iaşllah bu arad labneyi ben yapıyorum ve peynir almıyorum eve çok seviyorum peyniri çok kilo aldırdığını dduymuştum 2 aydır eve girmedi peynircik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…