• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

güneşli bir istanbul sabahından herkese günaydın :16:

sabah

omlet
salata(maydanoz,domates,salatalık,yeşil biber)
çay
:51:

Gunaydin arkadaslar :)

Az once ac olarak tartildigimda 100 gr aldigimi gordum :47:

Seytan diyor ki kasik kasik nutella ye!

Uzuldum ben :(

ben de akşam
1 kase tarhana çorbası
1 yumurtalı ıspanak yemeği
yarım dilim kepekli ekmek
biraz yoğurt

bu sabah ta yine poğaça yedim malesef. yarımı geçmiştir ama 1 tane olmamıştır. parça parça karışırk yiyorum da:)

günaydın kızlar nasılsınız bende dayanadım tartıldım iyi sonuçlar gördüm, kaçamak yapmayınca olacak bu iş sanırsam...

kahvalyıya arkadaşım gelecek ben 2 dilim light ekmek ,yumurta ve yeşillik yemeyi düşünüyorum...

güneşli bir istanbul sabahından herkese günaydın :16:

sabah

omlet
salata(maydanoz,domates,salatalık,yeşil biber)
çay
:51:

günaydın harika ve sağlıklı bir kahvaltı tebriklerrr

hayır sakınn her gün tartılma yın denmesinin asıl amacıda bu ... mesela tuvalete çıkmamışsındır falan sakın kendini salma sakınnnn :21: ayrıca aylık olarak hesaplaman gerek öyle 1 günlük değişimler birşey ifade etmezz

ben de akşam
1 kase tarhana çorbası
biraz yoğurt

bu sabah ta yine poğaça yedim malesef. yarımı geçmiştir ama 1 tane olmamıştır. parça parça karışırk yiyorum da:)

afiyet olsun cnm ama evde kepekli ekmek arasına sandwichte yapabilirsin bence akşamdan okadar zor değil... gerçi bende yarım simit yedim kahvaltımda ama benim bazı sosyal sebeplerim var (kayınpederime alma diyemedimm çünkü eşimede alıyor ozaman ona almayıda kesecek uzun hikaye ama yarıma indirdim :26:

sabah kahvaltım

yarım simit
kk peynir

çay
yeşilçay

herkese günaydın

canım sıvı tüketimi yada şişkinlikle alakalı olabilir moralini bozma hep beraber vericez inşallah:16:
menünde neler fazlalık var neleri yememen gerekiyor tekrar kontrol et.
nutella falanda tüketme içinde onun neler var neler hiç yeme hatta eve bile alma.

ben de akşam
1 kase tarhana çorbası
biraz yoğurt

canım çalışmıyorum evlenmeden önce işe giderken bende sabah kalvaltı yapmazdım evlendikten sonra ben hazırlanırken sabah eşim kahvaltımı hazırlardı.
kahvaltı yapman çok uzun zaman almaz biraz erken kalk hem havalar biraz düzeldi güne erken başla kendine gelmiş daha dinç olursun hemde sağlıklı şeyler yemiş olursun:34:

afiyet olsun cnm ama evde kepekli ekmek arasına sandwichte yapabilirsin bence akşamdan okadar zor değil... gerçi bende yarım simit yedim kahvaltımda ama benim bazı sosyal sebeplerim var (kayınpederime alma diyemedimm çünkü eşimede alıyor ozaman ona almayıda kesecek uzun hikaye ama yarıma indirdim :26:

sabah kahvaltım

yarım simit
kk peynir

çay
yeşilçay

herkese günaydın[/QUOTE]

afiyet olsun canım.

eylül söylediklerinin hepsini aldım pazardan za zorda kendimide getirdim :9::9:

aldıklarımı yazayım,
kabak
salatalık
sivri biber
küçük lahana
maydanoz,nane,roka
semizotu
avakado aldım ilk kez zayıflamak için öneiliyor.
brokoli

başka aldıklarımda var neyse bu hafta bunlardan yemek salata falan yapıcam menülerime yardım edersiniz artık.

bugün fazla birşey yemedim akşam acıkırsam çorba içerim dedim midemde biraz kazınma var gibi ama yemiyeceğim hiç birşey az kaldı pazara :32::32:

İyi yapmıssın cnm bu hafta hafıf seyler tuket.

keşke senin yerinde olsaydım kilon çok güzel aslında ama bak sen ne güzel azmediyorsun ben kaynanamlarla beraber oturuyorum yani altlı üstlü aşağı inmiyorum sırf yemek yememek için bu seferde kaynanam çıkarıyor içinde kalıyorum nasıl biz yiycez sen aç kalacaksın diyor çıkarma diyorum dinlemiyor bugüb yine saat 6.30da ıspanak ve pilav üstü et çıkardı bende okdar açımki hiç sütüm yoktu bebek emiyor emiyor ağzına bişey gelmeyince nasıl ağlıyor oturdum 6 kaşık pilav üstü et ve 3 kaşık ıspanak yedim:43::43::43::43::43::43::43:çok pişmanım ama çok açtım:14:şimdi netin karşısına geçmiş 2 saattir spor yapıyorum sırf yakabilmek için ama :14::14::14::14::14:

Ayy kıyamam ben bebısıneeee yaa,ye cnm ama ıyı yapıyosun spor yaparak aldığını vermen cok guzel böyle devamm,bol salata ye bol bolllll

Günaydın cnm:16:niye tartılıyorsun anlamıs değilim tamam belkı kılo vermıs olarak görmek ıstıyosun kendını ama dur daha dun 1 bugun 2. lutfen 2 gunde mucıze beklemeyelım.daha metabolızman sağlık yasamaya yenı yenı adapte olucak.vucudun ödem vardır fazla cıkarsın bu sorun değil biraz sabır lutfen:20:o kadar dedım pazar tartı gunu dıyee:47:

ben de akşam
1 kase tarhana çorbası
biraz yoğurt

bun d
Cnm hadı sabah poğaca yedın gun ıcınde bunu yakarsın ama aksamları yarım da olsa ekmek yemeeeeeeee:20:bunun dısında menun ıyı

günaydın kızlar nasılsınız bende dayanadım tartıldım iyi sonuçlar gördüm, kaçamak yapmayınca olacak bu iş sanırsam...

Günaydın cnm dayanamadım tartıldım demeeeeee,tartılmak yokk lutfen:20:hem sen daha 2 gun oldu nıye tartılıyosun bıraz sabır ya en az 1 hafta gecsın.bu kıloları bız bır gundemı aldık 2. gun az yıyıp tartılıyosunuzz:19:

Günaydın cnm dayanamadım tartıldım demeeeeee,tartılmak yokk lutfen:20:hem sen daha 2 gun oldu nıye tartılıyosun bıraz sabır ya en az 1 hafta gecsın.bu kıloları bız bır gundemı aldık 2. gun az yıyıp tartılıyosunuzz:19:

Back