güneşli bir istanbul sabahından herkese günaydın
sabah
omlet
salata(maydanoz,domates,salatalık,yeşil biber)
çay
Gunaydin arkadaslar :)
Az once ac olarak tartildigimda 100 gr aldigimi gordum
Seytan diyor ki kasik kasik nutella ye!
Uzuldum ben
ben de akşam
1 kase tarhana çorbası
1 yumurtalı ıspanak yemeği
yarım dilim kepekli ekmek
biraz yoğurt
bu sabah ta yine poğaça yedim malesef. yarımı geçmiştir ama 1 tane olmamıştır. parça parça karışırk yiyorum da:)
Uzuldum ben
ben de akşam
1 kase tarhana çorbası
biraz yoğurt
bu sabah ta yine poğaça yedim malesef. yarımı geçmiştir ama 1 tane olmamıştır. parça parça karışırk yiyorum da:)
kahvalyıya arkadaşım gelecek ben 2 dilim light ekmek ,yumurta ve yeşillik yemeyi düşünüyorum...
ara öğün: 15.30
1 elma
spor:1 saat egzersiz aerobik plates
akşam:18:00
3 küçük köfte
2 kaşık pilav
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata (yağsız)
eylül söylediklerinin hepsini aldım pazardan za zorda kendimide getirdim
aldıklarımı yazayım,
kabak
salatalık
sivri biber
küçük lahana
maydanoz,nane,roka
semizotu
avakado aldım ilk kez zayıflamak için öneiliyor.
brokoli
başka aldıklarımda var neyse bu hafta bunlardan yemek salata falan yapıcam menülerime yardım edersiniz artık.
bugün fazla birşey yemedim akşam acıkırsam çorba içerim dedim midemde biraz kazınma var gibi ama yemiyeceğim hiç birşey az kaldı pazara
keşke senin yerinde olsaydım kilon çok güzel aslında ama bak sen ne güzel azmediyorsun ben kaynanamlarla beraber oturuyorum yani altlı üstlü aşağı inmiyorum sırf yemek yememek için bu seferde kaynanam çıkarıyor içinde kalıyorum nasıl biz yiycez sen aç kalacaksın diyor çıkarma diyorum dinlemiyor bugüb yine saat 6.30da ıspanak ve pilav üstü et çıkardı bende okdar açımki hiç sütüm yoktu bebek emiyor emiyor ağzına bişey gelmeyince nasıl ağlıyor oturdum 6 kaşık pilav üstü et ve 3 kaşık ıspanak yedimçok pişmanım ama çok açtım şimdi netin karşısına geçmiş 2 saattir spor yapıyorum sırf yakabilmek için ama
slm kızlar nasılsınız sabahtan beri hastanedeyiz oğluşum boğazına somon yapmıştım kılçığı kaçtı zor çıkardılar yeni geldik başım ağrıyo stresten...
bu arada öğlen 1 kase çorba...
ara 1 bardak ayran
akşam 1 kase çorba 1 dilim light ekmek
salata
güneşli bir istanbul sabahından herkese günaydın
sabah
omlet
salata(maydanoz,domates,salatalık,yeşil biber)
çay
Uzuldum ben
bun dben de akşam
1 kase tarhana çorbası
biraz yoğurt
günaydın kızlar nasılsınız bende dayanadım tartıldım iyi sonuçlar gördüm, kaçamak yapmayınca olacak bu iş sanırsam...
günaydın kızlar nasılsınız bende dayanadım tartıldım iyi sonuçlar gördüm, kaçamak yapmayınca olacak bu iş sanırsam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?