• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

teşekkür ederim yorumların için uyacam iaşllah bu arad labneyi ben yapıyorum ve peynir almıyorum eve çok seviyorum peyniri çok kilo aldırdığını dduymuştum 2 aydır eve girmedi peynircik:50:

Rica ederım cnm senmı yapıyosun labneyı hazır değil yanı brawoo:)cok genc olmaana rağmen hem cocuklu hem hamaratsın tebrıkler,ben bıkez peynır olarak çökelek yapmıstım yoğurttan.Biliyosun kı beyaz peynır faydalı özellıkle senın ıcın yanı evıne peynır gırmeli,en ıyı llıght peynır bim de aknaz lıght dıye duymustum denıyebılırsın.

Rica ederım cnm senmı yapıyosun labneyı hazır değil yanı brawoo:)cok genc olmaana rağmen hem cocuklu hem hamaratsın tebrıkler,ben bıkez peynır olarak çökelek yapmıstım yoğurttan.Biliyosun kı beyaz peynır faydalı özellıkle senın ıcın yanı evıne peynır gırmeli,en ıyı llıght peynır bim de aknaz lıght dıye duymustum denıyebılırsın.

denerim teşekkürederim bu arada ayyıptır söylemesi yoğurdumuda kendim yapıyorum:1:

Ben aslen mersınlıyım cnm evlenınce ankaraya geldım dee.of memleketımı özledım de:))[/QUmersin çok güzel bi şehir ama bende memleketimi özlüyorum işte gurbet çok zor sen kaç yıllık evlisin

6 bucuk aylık evlıyım,evet özluyor ınsan doğduğu yasadığı yerı gelıcem 1 ay aa ınsallah:))gıtmeden önce fıt oluyum da sasırsınlar görunce

70 olsam bende keşke selinay (

olursun canım inşallah...

teşekkür ederim yorumların için uyacam iaşllah bu arad labneyi ben yapıyorum ve peynir almıyorum eve çok seviyorum peyniri çok kilo aldırdığını dduymuştum 2 aydır eve girmedi peynircik:50:

aa süper nasıl yapıyosun...

Ben aslen mersınlıyım cnm evlenınce ankaraya geldım dee.of memleketımı özledım de:))

bende ankaradayım doğma büyüme çok severim ankarayı neresindesin...

öğlen 1 kase çorba,salata,1dl light ekmek

ara 15 tane çubuk kraker çok acıktım gözüm döndü

akşam

yağsız ıspanak yemeği sarımsaklı yoğurtlu,ne alakaysa 1 parça beyaz peynir.......

evet canım 8 aylık dünyalar tatlısı bi oğlum var:emir_bebek:ben kısaca şiöyle anlatayım kilo geçmişimi....65kg ile evlendim 1 yıl sonra düşük yaptım ve ne olduysa o düşükten sonra oldu bebek karnımda1buçuk ay ölü kaldı ve doktorlar anlamadı neyse kürtaj olduktan sonra birden 80kg de buldum kendimi:30:düşükten 4 ay sonrada halil ibrahime hamile kaldım ve gebelik şekerim normalde 90 ve 100 arası olması gerekirken benim 300e fırlamıştı 7 aya kadar birtek 2 kilo alan ben 7 aydan sonra tam 23 kilo aldım ve 105 kilo ile doğuma girdim doğumum çok çok çok çok zor geçti ama ben ona rağmen (eebeğide sayarsak)23 kilo verdim ama hedeefim 65 de işte emzirdiğim için çok acıkıyorum için eziliyor açlıktan ama yinede kısıtlıyoru kendimi işte dün biraz kaçınca çok bozuldu moralim:43:bu arad sende bebek düşünüyormuşsun şiddetle tavsiye ederim her nekadar 25 kilo almış olsam gece uykusuz kalsam inan deyer herşeye deyer dünyanın en mükemmel şeyidir çocuk işallah rabbim sanada nasıbeder:49:

zor dönemler geçirmişsin ama bebişinle mutlusun en önemliside o :16:
kilo ile birlikte değerlerinde dormale döner.
ayva severmisin bilmiyorum tvde duymuştum ayva kompostosu süt yapıyormuş süt yapan şeylerin ne olduğunu araştır beslenmeni ona göre ayarla istersen canım.evet düşünüyoruz nisanda bakalım kısmet artık :16:

öğlen 1 kase çorba,salata,1dl light ekmek

ara 15 tane çubuk kraker çok acıktım gözüm döndü

akşam

yağsız ıspanak yemeği sarımsaklı yoğurtlu,ne alakaysa 1 parça beyaz peynir.......

canım ıspanak ile yoğurt yendiğinde içindeki faydalı vitaminler kalmıyormuş bilgin olsun.:34:

canım ıspanak ile yoğurt yendiğinde içindeki faydalı vitaminler kalmıyormuş bilgin olsun.:34:

Ispanagin icindeki demiri yok eder yogurt ve peynir...

Demir hapi kullanirken kahvaltida alinmasi bu ypzden tavsiye edilmez aldiginiz demiri kahvaltidaki cay ve peynirler öldürürsünüz cünkü :(

bende katılabilirmiyim aranıza :17:

pek evlendikten sonra kilo aldım sayılmaz yani kilo alma sebebim evlilik sayılmaz, 8 aylık evliyim ama koca yüzü ancak 2 ay gördümde :52:

evlendiğimde 53 kiloydum , 36 bedendim. buarada boyum 1.64cm.

şimdi 58 kilo ve 38 bedenim, çok değil fazlalıklarım ama hergeçen gün şişiyorum ben yaa!!:52:

doğuda bir ilde öğretmenim, malum soğukları bilirsiniz , -39 dereceyi görmüşlüğüm var:24: lahana gibi giyinip bol bol yedim içtim, ki normaldede çok yemek yiyen biriyimdir, ama soğuk havadan dolayı vücut kendini korumak için her yediğimi yağ olarak depoladı ( böyle bir bilimsel gerçek varmış ben İsveçli bilim adamlarının yalancısıyım :5: ) ve böylece kilo almış bulundum.

malum önümüz yaz ve ben Antalyada yaşıyorum , deniz kum güneş beni bekliyor ve ben zayıflamak istiyorum !!!

katılabilirmiyim size :72:

kızlar temizliğim bitti çamaşırları yıkadım ütü yaptım çok yoruldum.
temizlik yaparkende belime bu termal kemer deniyor galiba neyse o lastikli kemerden sardım sporda yapmış oldum.
eczaneden test aldım yarın sabah yapıcam.

ara
15:00 1 kase sebzeli çorba
16:00 de 1 armut

akşam yemeğim 18:30
1 kase yoğurtlu semizotu
1 kase salata( domates salatalık yeşil biber kıvırcık)

bende katılabilirmiyim aranıza :17:

pek evlendikten sonra kilo aldım sayılmaz yani kilo alma sebebim evlilik sayılmaz, 8 aylık evliyim ama koca yüzü ancak 2 ay gördümde :52:

evlendiğimde 53 kiloydum , 36 bedendim. buarada boyum 1.64cm.

şimdi 58 kilo ve 38 bedenim, çok değil fazlalıklarım ama hergeçen gün şişiyorum ben yaa!!:52:

doğuda bir ilde öğretmenim, malum soğukları bilirsiniz , -39 dereceyi görmüşlüğüm var:24: lahana gibi giyinip bol bol yedim içtim, ki normaldede çok yemek yiyen biriyimdir, ama soğuk havadan dolayı vücut kendini korumak için her yediğimi yağ olarak depoladı ( böyle bir bilimsel gerçek varmış ben İsveçli bilim adamlarının yalancısıyım :5: ) ve böylece kilo almış bulundum.

malum önümüz yaz ve ben Antalyada yaşıyorum , deniz kum güneş beni bekliyor ve ben zayıflamak istiyorum !!!

katılabilirmiyim size :72:

canım hoşgeldin,
evet maalesef hepimiz kışın lahana gibi oluyoruz doğuda nedesin canım orda hala kar var Allah yardımcınız olsun.
canım bilgilerini yazmışsın efeylül ilgileniyor,yarın cevap yazar sana.

hoşbuldukkk :16:

Muş'tayım cnm, ve şuan lapa lapa kar var dışarda , 1 kasımdan beri kar kalkamadı yerden, sabırla güneşi bekliyoruz:31:

su içemiyorum burda, en fazla günde 3 bardak , soğuk olduğu için o su içime işlio sanki. ama bundan sonra ılıtıp öle içicem karar verdim vücudum çok susuz kaldı :26:

yeşil çay tüketiyorum bol bol 2 günden beri, ki yeşil çayı tek başına bile tükettiğimde yani diyet vs yapmadan ayda 2-3 kilo verdiriyor bana , buraya gelmden önce yeşil çay benim için vazgeçilmezdi, ama buraya gelince ve kış bastırınca okuldan eve geldiğimde yorganın içinden çıkamaz oldum soğuktan, bıraktım herşeyi:52:

şimdi toparlanma zamanı diyorum :kkk:

Back