- 19 Ekim 2011
- 5.253
- 280
- 363
alıp bende deneyeyim haftada 2 kez yapsam hem hafif tarif iyi olur sağol canım
Hem hafıf hem wc cıkmak ıcın bırebır hem kalorısı dusuk hem hem hem super dır kabak:))bısey değil cnm lahana suyu da ıc o da yağ yakıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alıp bende deneyeyim haftada 2 kez yapsam hem hafif tarif iyi olur sağol canım
kızlar pazara gidip geliyorum.istediğiniz birşey varmı
ara olarak 1 kase yoğurt ve meyva yedim gelince çok acıkırsam 1 kase çorba içerim
yarım dilim peynir çok fazla değilmi?peynir ve ekmeğin vucutta şişkinlik yaptığı söyleniyor mayalı olduğu için bide bira.
olabildiğince hamur işinden uzak duralım hem patates salatası hem börek biraz fazla.
erken saatte yediğinde günler uzadığı için acıkma olasılığın çok olacaktır öğünlere çok yüklenmeden atlatırsan senin için daha iyi olur.
bu eşlerde bir türlü yani şişko olunca kilolusun derler yemeyince aç kalıyorsun gerçi benimki beni takdir ediyo banada salata falan yap diyo.
eğer az yemek dikkat etmek eziyetse ki bana göre öyle değil yapmak zorundayız aynalarla barışık olmak için
ara öğün: 15.30
1 elma
spor:1 saat egzersiz aerobik plates
akşam:18:00
3 küçük köfte
2 kaşık pilav
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata (yağsız)
çok hak veriyorum söylediklerine ama benim eşim nedense şişman halimi daha çok beyeniyor hiç zayıflamamı istemiyorama tabii onu dinleyen kimben kafama koydum bikere de bugün kahvaltıyı kaynanamlarda yaptımyoksa ben evime ekmek bile almıyorum ve öğlenede komşulardaydım yine doldurmuşlardı tabakları bukadarla bileucuz kurtuldum
tabağını kendin hazırla yoksa malum dolduruyorlar.canım eşim banada kilolusun demiyo herhalimle beğeniyo ama ben 1 yıldır fazla takıntılıyım kilo konusunda,onunda biraz kilo vermesi lazım ben ne yaparsam oda yiyo bunu bildiği için söylüyor
keşke senin yerinde olsaydım kilon çok güzel aslında ama bak sen ne güzel azmediyorsun ben kaynanamlarla beraber oturuyorum yani altlı üstlü aşağı inmiyorum sırf yemek yememek için bu seferde kaynanam çıkarıyor içinde kalıyorum nasıl biz yiycez sen aç kalacaksın diyor çıkarma diyorum dinlemiyor bugüb yine saat 6.30da ıspanak ve pilav üstü et çıkardı bende okdar açımki hiç sütüm yoktu bebek emiyor emiyor ağzına bişey gelmeyince nasıl ağlıyor oturdum 6 kaşık pilav üstü et ve 3 kaşık ıspanak yedimçok pişmanım ama çok açtımşimdi netin karşısına geçmiş 2 saattir spor yapıyorum sırf yakabilmek için ama
slm kızlar nasılsınız sabahtan beri hastanedeyiz oğluşum boğazına somon yapmıştım kılçığı kaçtı zor çıkardılar yeni geldik başım ağrıyo stresten...
sağol canım
geçmiş olsun oğluşuna
sağol canım bebişiniz varsa dikkat edin...
henüz yok inşallah bizimde olur
ama çok yaramaz oluyorlar
bu arada öğlen 1 kase çorba...
ara 1 bardak ayran
akşam 1 kase çorba 1 dilim light ekmek
salata