• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar pazara gidip geliyorum.istediğiniz birşey varmı :52::52:
ara olarak 1 kase yoğurt ve meyva yedim gelince çok acıkırsam 1 kase çorba içerim

ara öğün: 15.30

1 elma

spor:1 saat egzersiz aerobik plates

akşam:18:00

3 küçük köfte
2 kaşık pilav
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata (yağsız)

Son düzenleme:
kızlar sabah akşam işe yürüyerek gidiyorum toplamda 1 saat yürüyüş yapmış oluyorum. egzersizi bu şekilde yapıyorum. sabah tam 80 kilo idim. öğle arasında şekersiz nescafe içtim. kilo vermeyi enggelli,yormu kızlar 2si bir arada içmek;? yüksek tansiyonum olduğu için bitki çayları içemiyorum. pazarı iple çekiyorum. bu arada bişe daha; 1 haftadır yürüyerek gişdiyorum işe cildim bile daha sağlıklı duruyor. kan dolaşımını hızlandırıyor ve de en basit ve en ucuz spor :)

yarım dilim peynir çok fazla değilmi?peynir ve ekmeğin vucutta şişkinlik yaptığı söyleniyor mayalı olduğu için bide bira.
olabildiğince hamur işinden uzak duralım hem patates salatası hem börek biraz fazla.
erken saatte yediğinde günler uzadığı için acıkma olasılığın çok olacaktır öğünlere çok yüklenmeden atlatırsan senin için daha iyi olur.
bu eşlerde bir türlü yani şişko olunca kilolusun derler yemeyince aç kalıyorsun gerçi benimki beni takdir ediyo banada salata falan yap diyo.
eğer az yemek dikkat etmek eziyetse ki bana göre öyle değil yapmak zorundayız aynalarla barışık olmak için :16:

çok hak veriyorum söylediklerine ama benim eşim nedense şişman halimi daha çok beyeniyor hiç zayıflamamı istemiyor:38:ama tabii onu dinleyen kim:27:ben kafama koydum bikere de bugün kahvaltıyı kaynanamlarda yaptım:30:yoksa ben evime ekmek bile almıyorum ve öğlenede komşulardaydım yine doldurmuşlardı tabakları bukadarla bileucuz kurtuldum :17:

ara öğün: 15.30

1 elma

spor:1 saat egzersiz aerobik plates

akşam:18:00

3 küçük köfte
2 kaşık pilav
2 kaşık bezelye yemeği
1 kase yoğurt
salata (yağsız)

canım sporun güzel.akşam için hem köfte hem pilav ikiside fazla biraz azaltman lazım yoksa hedeflerimize ulaşamayız.:20:

çok hak veriyorum söylediklerine ama benim eşim nedense şişman halimi daha çok beyeniyor hiç zayıflamamı istemiyor:38:ama tabii onu dinleyen kim:27:ben kafama koydum bikere de bugün kahvaltıyı kaynanamlarda yaptım:30:yoksa ben evime ekmek bile almıyorum ve öğlenede komşulardaydım yine doldurmuşlardı tabakları bukadarla bileucuz kurtuldum :17:

tabağını kendin hazırla yoksa malum dolduruyorlar.canım eşim banada kilolusun demiyo herhalimle beğeniyo ama ben 1 yıldır fazla takıntılıyım kilo konusunda,onunda biraz kilo vermesi lazım ben ne yaparsam oda yiyo bunu bildiği için söylüyor:ssz:

eylül söylediklerinin hepsini aldım pazardan za zorda kendimide getirdim :9::9:

aldıklarımı yazayım,
kabak
salatalık
sivri biber
küçük lahana
maydanoz,nane,roka
semizotu
avakado aldım ilk kez zayıflamak için öneiliyor.
brokoli

başka aldıklarımda var neyse bu hafta bunlardan yemek salata falan yapıcam menülerime yardım edersiniz artık.

bugün fazla birşey yemedim akşam acıkırsam çorba içerim dedim midemde biraz kazınma var gibi ama yemiyeceğim hiç birşey az kaldı pazara :32::32:

tabağını kendin hazırla yoksa malum dolduruyorlar.canım eşim banada kilolusun demiyo herhalimle beğeniyo ama ben 1 yıldır fazla takıntılıyım kilo konusunda,onunda biraz kilo vermesi lazım ben ne yaparsam oda yiyo bunu bildiği için söylüyor:ssz:

keşke senin yerinde olsaydım kilon çok güzel aslında ama bak sen ne güzel azmediyorsun ben kaynanamlarla beraber oturuyorum yani altlı üstlü aşağı inmiyorum sırf yemek yememek için bu seferde kaynanam çıkarıyor içinde kalıyorum nasıl biz yiycez sen aç kalacaksın diyor çıkarma diyorum dinlemiyor bugüb yine saat 6.30da ıspanak ve pilav üstü et çıkardı bende okdar açımki hiç sütüm yoktu bebek emiyor emiyor ağzına bişey gelmeyince nasıl ağlıyor oturdum 6 kaşık pilav üstü et ve 3 kaşık ıspanak yedim:43::43::43::43::43::43::43:çok pişmanım ama çok açtım:14:şimdi netin karşısına geçmiş 2 saattir spor yapıyorum sırf yakabilmek için ama :14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
keşke senin yerinde olsaydım kilon çok güzel aslında ama bak sen ne güzel azmediyorsun ben kaynanamlarla beraber oturuyorum yani altlı üstlü aşağı inmiyorum sırf yemek yememek için bu seferde kaynanam çıkarıyor içinde kalıyorum nasıl biz yiycez sen aç kalacaksın diyor çıkarma diyorum dinlemiyor bugüb yine saat 6.30da ıspanak ve pilav üstü et çıkardı bende okdar açımki hiç sütüm yoktu bebek emiyor emiyor ağzına bişey gelmeyince nasıl ağlıyor oturdum 6 kaşık pilav üstü et ve 3 kaşık ıspanak yedim:43::43::43::43::43::43::43:çok pişmanım ama çok açtım:14:şimdi netin karşısına geçmiş 2 saattir spor yapıyorum sırf yakabilmek için ama :14::14::14::14::14:

canım yaa senin bebişin mi var:16:
bende istiyorum bakalım bu ay inşallah çalışmalara başlıyacağız :34:
kaç aylık bebişin yerim onu yaa:31:
sen bebeğinide düşünerek yediklerine dikkat et vitaminli şeyler tüket ıspanak hem sağlıklı hemde bebişine faydalı.
et de tüketmen lazım az az yee.
kilo evet sorun ama bebişinide düşün.
iki kişilik yeme ama :20:
sadece nelerde abartıyorsun bebişinin nelerden vitamin alır ona göre beslenmen lazım.
kilo konusunda fazla takıntı yapma zamanla verirsin hem doğumdan sonra metebolizma daha çok çalıştığı için daha kolay veriliyormuş diye biliyorum.
sen sporda yapıyorsun maşallah:nazar:
ben doğumdan sonra nasıl olurum bilmiyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacağım.

slm kızlar nasılsınız sabahtan beri hastanedeyiz oğluşum boğazına somon yapmıştım kılçığı kaçtı zor çıkardılar yeni geldik başım ağrıyo stresten...

bu arada öğlen 1 kase çorba...

ara 1 bardak ayran

akşam 1 kase çorba 1 dilim light ekmek

salata

Back