Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Aksam yemegim,
Sehriye corbasi
İzgara tavuk
Bruksel lahanasi (salata)
Yarim dilim tam bugday ekmegi

güzel menü cnm bence aksam hıc ekmek yemesen daha ıyı olur.mesela sabah yersın 1 dılım öğlen 1 dilim yersın 2 yı gecme gun ıcınde

Günaydın cnmyıne sımıte mı döndun ama en azından yarım yemıssın brawooevet acı metabolızmamızı hızlandırıyo afıyet olsun sekerım.

güzel menü cnm bence aksam hıc ekmek yemesen daha ıyı olur.mesela sabah yersın 1 dılım öğlen 1 dilim yersın 2 yı gecme gun ıcınde

Ok patron :)

Bu arada ben aksamlari da bogurtlen kokunun suyunu iciyorum bebek icin.

Bu asamada yesilcay icmem dogru olur mu? Dun aksam ictim ama pek icim rahat etmedi.

Ok patron :)

Bu arada ben aksamlari da bogurtlen kokunun suyunu iciyorum bebek icin.

Bu asamada yesilcay icmem dogru olur mu? Dun aksam ictim ama pek icim rahat etmedi.

Estğfurullah cnm ne patronu sız de benı elestırın kızın banabebeğin mi var,yoksa bebek mi dusunuyosun?hamılelıkte yesıl cay önermıyolarmıs,daha hafıf bıtkı cayları bence papatya rezene rahatlatıcı güzel olur.

5 dilim tuzsuz etimek
Light beyaz peynir, cay

Güzel cnm afıyet olsun,etımek kalorısını hesaplarsan mesela yazıyor ya 100 gr da bır pakette kalorı mıktarı eğer cok dusuk kalorılıyse yıyebılırsın,gun ıcın de hareketlı olucaksan yakarsan fazlasıyla

Günaydın cnmyıne sımıte mı döndun ama en azından yarım yemıssın brawooevet acı metabolızmamızı hızlandırıyo afıyet olsun sekerım.

günaydın cnm evet yarıma indirdim :)) sen yazmamışsın kahvaltını .

bu arada mesaj attım sana

günaydın cnm evet yarıma indirdim :)) sen yazmamışsın kahvaltını .

bu arada mesaj attım sana

Yazıcam menumu önce mesajlara bakıyım dedım mesajını aldım cnm coooooook tesekkurler heralde kendı kendıne ınıyo vıdeo dımı

1 domates
1 kucuk salatalık
2 sıyah zeytın(tuzsuz)
1 kk yarım yağlı peynır
1 yesıl zeytın
2 dılım cok tahıllı ekmek
2 fıncan cay

Bugun temızlık gunumm offçok işim var ve ınsallah hava gunes gıtmesse yuruyusede cıkıcam

Günaydın cnmsuper menu afıyet olsun ekmeğin beyaz değil tabi dimi?

yok canım bir kaç yıldır bizim eve bimde satılan karışık tahıllı ekmekler var ya onlardan alıyoruz misafir falan gelincede herkes kendi ekmeğini kendi alıyor kırkyılda birde biz alıyoruz.

Bugun temızlık gunumm offçok işim var ve ınsallah hava gunes gıtmesse yuruyusede cıkıcam

aynen bende temizlik yapıcam hava burda güneşli bunu değerlendirip temizliğe birazdan başlamam lazım bugün kendimi iyi hissediyorum heyttt temizlikte neymiş canım

aynen bende temizlik yapıcam hava burda güneşli bunu değerlendirip temizliğe birazdan başlamam lazım bugün kendimi iyi hissediyorum heyttt temizlikte neymiş canım

Canım ben de sımdı baslıyorum ısım bıtınce gelırım sanada kolay gelsın,spor bızı zınde tutar

3 bardak su
1 bardak yesıl cay

Bol iradeli cok cok enerjık gunler olsun kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…