Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkamadım yuruyusume hava cok kötu yağmur da yağıcak gibi kötu oldu bu,leslıe yurumek ıcın nasıl vıdeo ındırcem bılen varmı evde dans yurumek baska carem yok
u torrent varmı cnm sende ?
yok cnm o programmı oluyo?
yok cnm o programmı oluyo?
evet program onu indirebilirsen video indirmene yardımcı olurum
Bence kararlıysan verırsin (ınsan ısterse hersey olur)
evet program onu indirebilirsen video indirmene yardımcı olurum
YALNIZ protein ve karbonhidrat birlikte alınmamalıymış bu durumda alınan yağlar direk yağa dönüşüyormuş ... yani ya sadece karbonhidrat yada sadece protein..
makarna yoğurtsuz yada makarnasız yoğurt :) sadece duyduğum birşey ne kadar doğru bilemem cnm afiyet olsun ... (gerçi ben şuan pek afiyet bırakmadım aama görevimiz efendim :)
çok doğru bende duymuştum ama çok acıkmıştım bebeğide aşıya götürmüştüm kaynam makarna yapmıştı yedim
programı kur cnm
ama tabi senin özel bir durumun var sonuç olarak cnm :)
teşekkürederim ya bu arda ben ev yapımı yoğurt alıyorum her haftada bugün yoğurt çorbası yapayım dedim bildiğiniz güzel bi tarif varmı
Kurdum hazır senı beklıyor
cnm bee sen biraz şanssızmısın torrent çektiğim site bu gün çalışmıyor akşam sonra yeniden deneyecğim ama sana link atamıyorum atsamda çekemzsin biraz bekle bakalım ... program kalsın program sağlamdır. istediğini indirirsin ok. kusurabakma mahçup oldum valla ...
Ben daha hıc yapmadım yoğurt corbası ama netten bak cok ıyı tarıfler oluyor:))ev yapımı yoğurt satılıyormu?ben yoğurt kendım yapıyorum
Niye mahcup oluyosun cnm senın elınde olan bişey değilki sonucta önemli değil cnm sonra lınk atarsın bende hoplayım zıplıyım barı bugunu böle gecıstırıyım.Bu hafta cıkamıcam zaten yuruyuse bu gıdısle ankaraya carsamba kar bıle yağabılırmıssansızım ıste
bana torosun bi köyünden geliyor5 kilo süt 5 kilo yoğurt alıyorum yoğurt bitince kaynatıp buzluğa koyduğum sütü yoğurt yapıyorum