• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Çıkamadım yuruyusume hava cok kötu yağmur da yağıcak gibi :(:(:(:50:kötu oldu bu,leslıe yurumek ıcın nasıl vıdeo ındırcem bılen varmı evde dans yurumek baska carem yok

YALNIZ protein ve karbonhidrat birlikte alınmamalıymış bu durumda alınan yağlar direk yağa dönüşüyormuş ... yani ya sadece karbonhidrat yada sadece protein..

makarna yoğurtsuz yada makarnasız yoğurt :) sadece duyduğum birşey ne kadar doğru bilemem cnm afiyet olsun ... (gerçi ben şuan pek afiyet bırakmadım aama görevimiz efendim :)

çok doğru bende duymuştum ama çok acıkmıştım bebeğide aşıya götürmüştüm kaynam makarna yapmıştı yedim:1:

teşekkürederim :1:ya bu arda ben ev yapımı yoğurt alıyorum her haftada bugün yoğurt çorbası yapayım dedim bildiğiniz güzel bi tarif varmı:ssz:

Ben daha hıc yapmadım yoğurt corbası ama netten bak cok ıyı tarıfler oluyor:))ev yapımı yoğurt satılıyormu?ben yoğurt kendım yapıyorum:53:

Kurdum hazır senı beklıyor:1:

cnm bee sen biraz şanssızmısın torrent çektiğim site bu gün çalışmıyor akşam sonra yeniden deneyecğim ama sana link atamıyorum atsamda çekemzsin biraz bekle bakalım ... program kalsın program sağlamdır. istediğini indirirsin ok. kusurabakma mahçup oldum valla ...

cnm bee sen biraz şanssızmısın torrent çektiğim site bu gün çalışmıyor akşam sonra yeniden deneyecğim ama sana link atamıyorum atsamda çekemzsin biraz bekle bakalım ... program kalsın program sağlamdır. istediğini indirirsin ok. kusurabakma mahçup oldum valla ...

Niye mahcup oluyosun cnm senın elınde olan bişey değilki sonucta önemli değil cnm sonra lınk atarsın bende hoplayım zıplıyım barı bugunu böle gecıstırıyım.Bu hafta cıkamıcam zaten yuruyuse bu gıdısle ankaraya carsamba kar bıle yağabılırmıs:50:sansızım ıste

Ben daha hıc yapmadım yoğurt corbası ama netten bak cok ıyı tarıfler oluyor:))ev yapımı yoğurt satılıyormu?ben yoğurt kendım yapıyorum:53:

bana torosun bi köyünden geliyor5 kilo süt 5 kilo yoğurt alıyorum yoğurt bitince kaynatıp buzluğa koyduğum sütü yoğurt yapıyorum

Niye mahcup oluyosun cnm senın elınde olan bişey değilki sonucta önemli değil cnm sonra lınk atarsın bende hoplayım zıplıyım barı bugunu böle gecıstırıyım.Bu hafta cıkamıcam zaten yuruyuse bu gıdısle ankaraya carsamba kar bıle yağabılırmıs:50:sansızım ıste

çıkma çıkma bide üşütürsün hasta olursan gider hiç spor yapamasın yarın seni leslie sahibi yapıcaz kısmetse :))

bana torosun bi köyünden geliyor5 kilo süt 5 kilo yoğurt alıyorum yoğurt bitince kaynatıp buzluğa koyduğum sütü yoğurt yapıyorum

sütü buzluğa koyduğunda birşey olmuyormu annemle geçen gün konuşurkende bana aynı şeyi söyledi hiç denemedim.bende ilk yoğurtumu yaptım :16:

Back