• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

canlarım
ben bugun yarım saat fıtness yaptım jillıan la yarım saatte 6 km hızla 30 dk yuruyus yaptım
kosu bandım calıstı sukurler olsun
sımdı esım gelıcekmıs
erken gelıcek
yarım saate kadar yemek yerım
sadce fırında balık yıcem

salata bıde okadar

kızlar suan canım cıkmıs durumda bıde temzlık yaptım bılıosnz utu de var yemekten sonra offf offf
ama cok mutluyum nedense:52:

sızde aksam menulerınızı yazın ben ılerleyen saatlerde bakıcam teftıs etcem ehehe ıyı aksamlar

canlarım
ben bugun yarım saat fıtness yaptım jillıan la yarım saatte 6 km hızla 30 dk yuruyus yaptım
kosu bandım calıstı sukurler olsun
sımdı esım gelıcekmıs
erken gelıcek
yarım saate kadar yemek yerım
sadce fırında balık yıcem

salata bıde okadar

kızlar suan canım cıkmıs durumda bıde temzlık yaptım bılıosnz utu de var yemekten sonra offf offf
ama cok mutluyum nedense:52:

sızde aksam menulerınızı yazın ben ılerleyen saatlerde bakıcam teftıs etcem ehehe ıyı aksamlar

Sana kocaman bır brawo manken:21:bu kadar spor ev ısı balığını ye salatanı bol ye hakketın

Ben 4 bucuk da yuryusume cıkıcam dıye erken yedım sımdı acıktım ıyımıı:52:

Şimdi saatler bır saat ılerı alındı ya sundan bıkac gun önce suankı saat 5:12 dı yanı bence yaz saatı uygulamasına göre belkı sınırımız 7 olabılır dıye dusundum.Hava daha gec kararacak.(bıyerde okudum hava kararınca vucut guzellesmek ıcın çalıyormus,bıseyler yıyınce çalısmayı bırakıp yedığın seye odaklanıyormus bu da kılo oluyormus)?

günaydın kızlar :16::16:
günümüz güzel geçer inşallah :24::24:

sabah

2 domates
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir

günaydın kızlarrr

yaz hergün dahada yaklaşıyor ve ben dahada hırslanıyorum

sabah yarım simit
1 kk peynir
salatalık
bir yumurta
salata ve yumurta bol pulbiberle yrndi metobolizmamı hızlandırdığımı umut ediyorum

herkese güzel günler diliyorumm :)

günaydın kızlar kahvaltım
yarım domates yarım salatalık
1kk light peynir 5 tuzsuz zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
1 bardak yeşilçay

Back