• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

yemem zaten evdede var canım çekmez bide saat 22.00 gibi kutlayacaklar yersem o satten sonra nasıl harcarım :30::30:
bol bol su içerim:34:
dün ne kadar su içtiğimi hesaplıyayım dedim sürahimi ölçtüm yaklaşık 1,6 litre.ben bundan 2-2,5 tane falan içiyorum :9::9:

ara
1 bardak süt
yarım çok ince dilim kek

kek yeme diyeceksiniz biliyorum bugün yarın regli olucam engelleyemedim kendimi ama erken yedim

öğlen

dünden tavuklu mantar sote
1 kase yoğurt

benim temizlik yattı akşam arkadaşın eşinin doğumgünü var kek ve kurabiye yapıcam kek pişiyo birazdan markete gidicem yürüyüş yapmışda olurum :34:
biraz önce yedim akşam fazla yemek istemiyorum.5 gibi meyva falan yerim doğumgünde de çok az eşimle paylaşırız.
bugünüde kazasız belasız atlatsam iyi olacak cumartesi pazar abarttığımın acısını çekiyorum hafta sonuna kendimi aynada göbüşsüz yada az göbüşlü görmek istiyorum.:16:

Canım bencede aksam yeme hamur ısı fazla kacar bugunu böyle kapat salata belkı aksam

ben de 2008 Ağustosda 58 kg ile evlendım

2009'un ilk ayları 68 lerde flndım :1: o yaşa kadar ne diyet ne bişe

hiç kilo almamış kilo sorunu yaşamamış biri oldugum için kilo almanın nası bişi oldugunu bılmıyordum

kızkardeşime yürürken bacakalrımın üstü sallanıyo diyordum gösterdımde hatta yağmış megerse

bi anda o kadar yagı nası depoladım nası kılo aldım hiçbifikrim yok sonra hamile kaldım üstüne bi kilo daha

ben cıktım 78 lere fln o ara baska tatsız şeler yasadım bu gebelıkel alakalı o konulara hiç girmek istemıyorum

neyse gecen yaz işte 78,8 idim başladım kg vermeye gitmıo az az sonra bıraktım diyeti 2010 kasım gibi gene başladım

verdım işte sonucta şu an 69 kg im :) 1-2 aydır diyet yapmıyorum ayrıca gelsın pizzalar gitsin kızartmnalar usulu yiyorum

diyet psikolojısınden kurtulmak ıcın çunku sıkıp stres yapınca hiç gitmıo naparsanız yapın...bende öle unuttum dieti

önümüzdekı gunelrde tekrar başlıcam ınsallahh 65 ilk hedefım olsun sonrada 60 :) bakalımm inşallahh veririmm :)

ama iyiym şimdide yauu :27: kalça basen var zaten bitek :)

Bize katılabılırsın kararlıysan bız dıyette değiliz sağlık lı beslenıp dıkkat edıyoruz hepsı bu:34:

1 bardak lahana suyu
1 bardak yy sut
1 etı benımo tek lokmalık attım ağzıma(hem temızlık hem spor ağır geldı enerjı ıcın)
ev temızlık
50 dk(5 km)tempolu yuruyus
20 dk spor aletlerı calıstım
2 lt su ıctım
sımdıde 5 i bıyerde cay ıcıyorum

Daha temzılığım tam bıtmedı aksam yemeğimi yedıkden sonra devam edıcem hem yedıklerımı direk yakmıs olurum..
Bıde tavsıye verıcem apt asansörluyse asansöre bınmeyın ayaklarınızı kullanın,benım 3. kat olmasına rağmen az da olsa hareket dıyıp merdıvenle cıkıyorum.Bence faydası buyuk:52:

Daha temzılığım tam bıtmedı aksam yemeğimi yedıkden sonra devam edıcem hem yedıklerımı direk yakmıs olurum..
Bıde tavsıye verıcem apt asansörluyse asansöre bınmeyın ayaklarınızı kullanın,benım 3. kat olmasına rağmen az da olsa hareket dıyıp merdıvenle cıkıyorum.Bence faydası buyuk:52:

videoyu indirebildinmi ?

öğlen yemeği1 tabak kısır ve malesef 2 kase yoğurt çorbası yedim ama çok vijdan azabı çekiyorum çünkü bugün çok sinirliyim:47: yemeğe çattım :50:

1 bardak lahana suyu
1 bardak yy sut
1 etı benımo tek lokmalık attım ağzıma(hem temızlık hem spor ağır geldı enerjı ıcın)
ev temızlık
50 dk(5 km)tempolu yuruyus
20 dk spor aletlerı calıstım
2 lt su ıctım
sımdıde 5 i bıyerde cay ıcıyorum

masallah supersın
bnde suan dusumu aldım
kave ıcıorm yag yakar dıolar:31:

ben 19. katta otruorm yolun yarısında ruhumu teslım ederım:52:

slm kızlar bende doğumlardan sonra kilo aldım size katılabilirmiyim 70 kiloyum şu anda boyum 1.66...

2 saat spor yaparsan senı affedebılırz:51:

zaten bugün temizlik günüm savunalarımı giydim ev söktüm yerinden:1:halada bitmedi işim dün oğlumun aşısı vardı çok ağlıyor kaynanama bıraktım ikide bir emzirmeye gidiyorum yaa çok sinirliyim hiç susmuyor:18:

Son düzenleme:
Back