Bence yiyebılısız yağsız tuzsuz bol yesıllık hadı babayyy manken
kızlar aksama dunden kalma karnıbahar bıde kırmzı lahana salatası yıcem
salatayı sınırsız yıyebılırmıyım acaba yagsız
salatanın içinde mısır, turşu,peynir v.b şeyler yoksa sınırsız yenebilir cnm rahatına bak
dıyete baslayalı 1 hafta oldu dün sohbetım vardı ve dun aksamdan berıde yatılı mısafırım var yemegı bıraz kacırdım ve spor yapamadım ama olsun yarın ınsallah degılmı pes etmek yokk ulennnnnnnn:))))
Çok super bır menu tebrıklerıyı pazarlar herkese esım hala yatıo
ben 2 satt once uyandım sorumu yaptım ewımı topladım kavaltı hazrladım sımdı yıcem
menum
2 dılım denge lıght ekmek
kk peynır
3 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 domates
bu gün biraz tozuttum kocişime kahvaltı hazırladım tabii :26:
sabah
1 diim tam buğday ekmeği
1kk kaşar peyniri
domates salatalık
sucuklu yumurta (kafi miktarda)
ve çok utanıyorum 5-6 adt patates kızartması ama bu gün ödül gibi düşünebiliriz dimii
öğle yani şimdi
taze fasulye
yoğurt
ve 2 çatal ekmek kadayıfı
herkese bol iradeli gnlerr
Merhaba kızlar(benımde kocısım evde olduğu ıcın nete gırme vaktım yoktu)
SABAH:1 domates
3 zeytın(siyah)
1 yesıl zeytin
1 yumurta(sucuklu yapmıstım bır catal aldım)
2 dilim (cok tahıllı ekmek)
2 fincan çay
ARA:1 lt su ,1 orta kahve
ÖĞLEN:1 kase yulaf ezmesı yoğurtla
1 elma
AKŞAM:bır kucuk kase mantı
sPOR:4 saat yürüdüm,52:)cıddı söyluyorum
KIZLAR hebınız sursınız cgd kadayıfı gormedım sanma ehehe
ben kavaltımı yazmıstım arada
1 ayva ara
1 kase salata 2 kasık yogurt oglen yemegı nıyetıne
1 elma ara
aksam
2 3 yemk kasıgı taze fasulye yemegı
2 dal kadar karnıbahar yemegı hala bıtmedı
yogurt 2 kasık
2 3 catal salata
aksam cokmu yemısım ya sankı sıstım
günaydın kızlar
hafta sonu hiç istediğim gibi geçmedi evde dikkat ettim dışarda istediğim gibi olmadı cumartesi doğumgünü vardı dünde dışardaydık salata yedik sonra kayınvalideme gittik kadında yedirmeden içirmeden göndermez arayıpta birşey yemiyeceğiz falan dememize rağmen çorba brokoli yemeği yapmış mecbur yemek zorunda kaldım.yemesekde beğenmiyoruz falan sanıyo.salatayla şişen karnım üzerinede yemek deyince hepten şişdim.hafta sonu çok kötü geçti hiç dikkat edemedimtek güzel yanı dün hava çok güzeldi istanbulda güneşli havanın tadını çıkardım
saatlerde değişti kocişimde bu aylarda hep erken kalkıyo sabah 7 de kalktım gecede 1 de yattık ama ben yatağın içinde döndüm durdum kaçta uyudum hatırlamıyorum.sabah canım pek birşey istemedi uyku düzenim bozuldu uykum var gibi uyumak istemiyorum heranda uyuyabilirim ama bugün dikkat edicem inşallah
sabah
1,5 dilim ekmek
1 tane kadar domates
1-2 siyah,1-2 yeşil zeytin
evde son kullanma tarihi son gün olan kaymak vardı onu bitirdim
azıcıkda bal
KIZLAR hebınız sursınız cgd kadayıfı gormedım sanma ehehe
ben kavaltımı yazmıstım arada
1 ayva ara
1 kase salata 2 kasık yogurt oglen yemegı nıyetıne
1 elma ara
aksam
2 3 yemk kasıgı taze fasulye yemegı
2 dal kadar karnıbahar yemegı hala bıtmedı
yogurt 2 kasık
2 3 catal salata
aksam cokmu yemısım ya sankı sıstım
günaydın cnm evet hafta sonu bende tozuttum olsun bozmuş değiliz bu günden itibaren devam sende devam et tabiki ama kaymak cıs cnm keske yemeseydin ama artık öğlen ve akşam dengelersin...
çay
günaydın kızlar
hafta sonu hiç istediğim gibi geçmedi evde dikkat ettim dışarda istediğim gibi olmadı cumartesi doğumgünü vardı dünde dışardaydık salata yedik sonra kayınvalideme gittik kadında yedirmeden içirmeden göndermez arayıpta birşey yemiyeceğiz falan dememize rağmen çorba brokoli yemeği yapmış mecbur yemek zorunda kaldım.yemesekde beğenmiyoruz falan sanıyo.salatayla şişen karnım üzerinede yemek deyince hepten şişdim.hafta sonu çok kötü geçti hiç dikkat edemedimtek güzel yanı dün hava çok güzeldi istanbulda güneşli havanın tadını çıkardım
saatlerde değişti kocişimde bu aylarda hep erken kalkıyo sabah 7 de kalktım gecede 1 de yattık ama ben yatağın içinde döndüm durdum kaçta uyudum hatırlamıyorum.sabah canım pek birşey istemedi uyku düzenim bozuldu uykum var gibi uyumak istemiyorum heranda uyuyabilirim ama bugün dikkat edicem inşallah
sabah
1,5 dilim ekmek
1 tane kadar domates
1-2 siyah,1-2 yeşil zeytin
evde son kullanma tarihi son gün olan kaymak vardı onu bitirdim
azıcıkda bal
çay
Günaydın cnmhafta sonun bence ıyı corba brokolı asırı kalorılı değil hareket ettıysen soun yok yani,kaymak lar genelde son kul tarıhıne kadar tuketılmıyo ama onu keske yemeseydın,esıne yemek yaptığında kremalı tarzda bıseyler koyabılırdın yemeğe cunku kaymak da bı nevı yağ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?