• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

kızlar aksama dunden kalma karnıbahar bıde kırmzı lahana salatası yıcem
salatayı sınırsız yıyebılırmıyım acaba yagsız

salatanın içinde mısır, turşu,peynir v.b şeyler yoksa sınırsız yenebilir cnm rahatına bak

dıyete baslayalı 1 hafta oldu dün sohbetım vardı ve dun aksamdan berıde yatılı mısafırım var yemegı bıraz kacırdım ve spor yapamadım ama olsun yarın ınsallah degılmı pes etmek yokk ulennnnnnnn:))))

dıyete baslayalı 1 hafta oldu dün sohbetım vardı ve dun aksamdan berıde yatılı mısafırım var yemegı bıraz kacırdım ve spor yapamadım ama olsun yarın ınsallah degılmı pes etmek yokk ulennnnnnnn:))))

kesinlikle diyet bozuldu diye birşey yok ama yediklerimizden az yemeye dikkat edelim yarın devam :)

bol iradeli günler..

ıyı pazarlar herkese esım hala yatıo
ben 2 satt once uyandım sorumu yaptım ewımı topladım kavaltı hazrladım sımdı yıcem
menum
2 dılım denge lıght ekmek
kk peynır
3 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 domates

bu gün biraz tozuttum kocişime kahvaltı hazırladım tabii :26:

sabah
1 diim tam buğday ekmeği
1kk kaşar peyniri
domates salatalık
sucuklu yumurta (kafi miktarda)
ve çok utanıyorum 5-6 adt patates kızartması ama bu gün ödül gibi düşünebiliriz dimii :( :17:

öğle yani şimdi

taze fasulye
yoğurt
ve 2 çatal ekmek kadayıfı

herkese bol iradeli gnlerr

ıyı pazarlar herkese esım hala yatıo
ben 2 satt once uyandım sorumu yaptım ewımı topladım kavaltı hazrladım sımdı yıcem
menum
2 dılım denge lıght ekmek
kk peynır
3 zeytın
1 haslanmıs yumurta
1 domates
Çok super bır menu tebrıkler:16:

bu gün biraz tozuttum kocişime kahvaltı hazırladım tabii :26:

sabah
1 diim tam buğday ekmeği
1kk kaşar peyniri
domates salatalık
sucuklu yumurta (kafi miktarda)
ve çok utanıyorum 5-6 adt patates kızartması ama bu gün ödül gibi düşünebiliriz dimii :( :17:

öğle yani şimdi

taze fasulye
yoğurt
ve 2 çatal ekmek kadayıfı

herkese bol iradeli gnlerr

Sen zaten nelerı yememen gerktığını bılıyosun cnm.ama olsun ödul gunu dusunelım:34:zaten haftaya tartılıyoruz,bu hafta ıcı sıkı olursak ve spor yaparsak kilo vermıs oluruz dimi:16:

Merhaba kızlar:16:(benımde kocısım evde olduğu ıcın nete gırme vaktım yoktu)
SABAH:1 domates
3 zeytın(siyah)
1 yesıl zeytin
1 yumurta(sucuklu yapmıstım bır catal aldım)
2 dilim (cok tahıllı ekmek)
2 fincan çay
ARA:1 lt su ,1 orta kahve
ÖĞLEN:1 kase yulaf ezmesı yoğurtla
1 elma
AKŞAM:bır kucuk kase mantı
sPOR:4 saat yürüdüm,(:52:)cıddı söyluyorum

Merhaba kızlar:16:(benımde kocısım evde olduğu ıcın nete gırme vaktım yoktu)
SABAH:1 domates
3 zeytın(siyah)
1 yesıl zeytin
1 yumurta(sucuklu yapmıstım bır catal aldım)
2 dilim (cok tahıllı ekmek)
2 fincan çay
ARA:1 lt su ,1 orta kahve
ÖĞLEN:1 kase yulaf ezmesı yoğurtla
1 elma
AKŞAM:bır kucuk kase mantı
sPOR:4 saat yürüdüm,(:52:)cıddı söyluyorum

KIZLAR hebınız sursınız cgd kadayıfı gormedım sanma ehehe
ben kavaltımı yazmıstım arada

1 ayva ara
1 kase salata 2 kasık yogurt oglen yemegı nıyetıne
1 elma ara
aksam
2 3 yemk kasıgı taze fasulye yemegı
2 dal kadar karnıbahar yemegı hala bıtmedı
yogurt 2 kasık
2 3 catal salata
aksam cokmu yemısım ya sankı sıstım

Son düzenleyen: Moderatör:

1 ayva ara
1 elma ara
aksam
yogurt 2 kasık
2 3 catal salata

evet yaa evet yaa hiç sorma kadayıfı bende gördüm buzdolabında çarpıldım kocam yemekte bitiremedi paket yaptırttı ev getirdi tuzak resmen :(((

ama bu gün tekrar sıkı sıkı devam :18:

afiyet olsun cnm güzel geçirmişsin gününü :))

günaydın kızlar :16::16::16:
hafta sonu hiç istediğim gibi geçmedi evde dikkat ettim dışarda istediğim gibi olmadı cumartesi doğumgünü vardı dünde dışardaydık salata yedik sonra kayınvalideme gittik kadında yedirmeden içirmeden göndermez arayıpta birşey yemiyeceğiz falan dememize rağmen çorba brokoli yemeği yapmış mecbur yemek zorunda kaldım.yemesekde beğenmiyoruz falan sanıyo.salatayla şişen karnım üzerinede yemek deyince hepten şişdim.hafta sonu çok kötü geçti hiç dikkat edemedim :14: tek güzel yanı dün hava çok güzeldi istanbulda güneşli havanın tadını çıkardım :31:

saatlerde değişti kocişimde bu aylarda hep erken kalkıyo sabah 7 de kalktım gecede 1 de yattık ama ben yatağın içinde döndüm durdum kaçta uyudum hatırlamıyorum.sabah canım pek birşey istemedi uyku düzenim bozuldu uykum var gibi uyumak istemiyorum heranda uyuyabilirim ama bugün dikkat edicem inşallah :17:

sabah
1,5 dilim ekmek
1 tane kadar domates
1-2 siyah,1-2 yeşil zeytin
evde son kullanma tarihi son gün olan kaymak vardı onu bitirdim
azıcıkda bal
çay

hafta sonu hiç istediğim gibi geçmedi evde dikkat ettim dışarda istediğim gibi olmadı cumartesi doğumgünü vardı dünde dışardaydık salata yedik sonra kayınvalideme gittik kadında yedirmeden içirmeden göndermez arayıpta birşey yemiyeceğiz falan dememize rağmen çorba brokoli yemeği yapmış mecbur yemek zorunda kaldım.yemesekde beğenmiyoruz falan sanıyo.salatayla şişen karnım üzerinede yemek deyince hepten şişdim.hafta sonu çok kötü geçti hiç dikkat edemedim :14: tek güzel yanı dün hava çok güzeldi istanbulda güneşli havanın tadını çıkardım :31:

saatlerde değişti kocişimde bu aylarda hep erken kalkıyo sabah 7 de kalktım gecede 1 de yattık ama ben yatağın içinde döndüm durdum kaçta uyudum hatırlamıyorum.sabah canım pek birşey istemedi uyku düzenim bozuldu uykum var gibi uyumak istemiyorum heranda uyuyabilirim ama bugün dikkat edicem inşallah :17:

sabah
1,5 dilim ekmek
1 tane kadar domates
azıcıkda bal

günaydın cnm evet hafta sonu bende tozuttum olsun bozmuş değiliz bu günden itibaren devam sende devam et tabiki ama kaymak cıs cnm keske yemeseydin ama artık öğlen ve akşam dengelersin...
çay

1 ayva ara
1 elma ara
aksam
yogurt 2 kasık
2 3 catal salata

Gayet iyi cnm sebze faydalı zaten fazla yesen de önemı yok vucudunda fazlası posa olur,oda sındırım sıstemını ıyı calıstırır ve kiloların daha cabuk gider:16:

günaydın cnm evet hafta sonu bende tozuttum olsun bozmuş değiliz bu günden itibaren devam sende devam et tabiki ama kaymak cıs cnm keske yemeseydin ama artık öğlen ve akşam dengelersin...
çay

canım sabah sabah nasıl yedim hatırlamıyorum bile yarı uyuyordum :52:
evet dikkat edicem edicez :21:

sabah
1,5 dilim ekmek
1 tane kadar domates
azıcıkda bal
çay

Günaydın cnm:16:hafta sonun bence ıyı corba brokolı asırı kalorılı değil hareket ettıysen soun yok yani,kaymak lar genelde son kul tarıhıne kadar tuketılmıyo ama onu keske yemeseydın,esıne yemek yaptığında kremalı tarzda bıseyler koyabılırdın yemeğe cunku kaymak da bı nevı yağ:1:

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak bal su sırke karısımı(ılık)
10 dk sonra 1 bardak su
1 domates
1 bıber
maydonoz
1 kk yarım yağlı köy peynırı
2 sıyah zeytın(lıght)
2 yesıl zeytın
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fıncan az şekerlı(esmer)çay:16:

Günaydın cnm:16:hafta sonun bence ıyı corba brokolı asırı kalorılı değil hareket ettıysen soun yok yani,kaymak lar genelde son kul tarıhıne kadar tuketılmıyo ama onu keske yemeseydın,esıne yemek yaptığında kremalı tarzda bıseyler koyabılırdın yemeğe cunku kaymak da bı nevı yağ:1:

uzun zaman kaymak girmeyecek zati :8:

aaa ben bu arada kahvaltımı yazmamşım yazdımmı yoksa ayy kafamda yerinde değil :))

1,5 dilim tam buğday
kk peynir
7-8 zeytin
salatalık ve çay

1 7 otlu çay 1 yeşilçay şimdiye kadar

efeeylül sana mesaj attım cnm gördünmü?

Back