• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

slm kızlar ancak girebildim

sabah 1 yumurta
1kk peynir
5 zeytin
yeşilçay
1.5 lt karbonatlı su (aksama kadar 2.5 olur)
yogurt
special k

20 dakka trambolin 20 dakka sıkılaşma hareketleri yaptım aksama birazdaha zıplarım belki

slm cnm hosgeldın,dun sorcaktım karbonatlı su neden?ne işe yarıyor?yoğurt specıal öğlenmı aramı:40:

ay gaza ıhtıyacım var
sımdı aynaya baktım sankı gobek ınmıs bıraz:18:

Ben sabah kalkınca bakıyorum dumduz bı hosuma gidiyor:9:biliyosun aynı boy aynı kılodayız verıcez cnm 1 nısan da kilolarımı bıldırcez:34:

karbonatlı su nedır
1 bucuk ltre suya 1 paket karbonat koyuyorum
gül kaynak diye bi detox uzamnı var gülbene çıkıyo
22 kilo vermiş trambolinle ve bu su daha fazla çalıştırıyormuş metobolizmayı
burdada grubunu gördüm

benim fark ettiğim karnım aç oldugu an 2 bardak içiyorum tok hissediyorum
normalde su içince miğdem bulanırdı aç karna

burdada grubunu gördüm

Peki vucuda zararı yokmuymus bılıyomusun arastırdınmı?yan etkısı falan

burdada grubunu gördüm

tadı nasıl pekı ıgrenc degılmı

Bu karbonatlı su ile ve trambolınle bi kadın heralde ıngıltereydı.tam 50 kilo vermış 90 gunde bi bakıyım dedim karsıma cıktı.Karbonatlı su ph yukseltıyomus bıde sanırım ben ıcıcem artık.:24:

Bu karbonatlı su ile ve trambolınle bi kadın heralde ıngıltereydı.tam 50 kilo vermış 90 gunde bi bakıyım dedim karsıma cıktı.Karbonatlı su ph yukseltıyomus bıde sanırım ben ıcıcem artık.:24:

Hafıf tarıf dıye bı sıte var karbonatlı su yazınca cıkıyor okumanızı tavsıye edıyorum:34:

darısı başıma 90 dunde 15 versemde yeter bana zaten gnde suyumuzu içiyoruz içine karbonat dökmek kalıo

Şükran cnm sen demıstın dımı ıp atlamayı.bugun atladım 50 baya bı nefes nefes kaldım ıyımıs yanı,bu trambolın tam benlık en yakın zamanda almak ıstıyorum,fiyatı nedir cnm?

tadı nasıl pekı ıgrenc degılmı

Cnm demıstın ya sırke bal su bır adam ölmus kımse ölmemıs,o ölen adam soda lımon tuketmıs cok mıktarda ondan ölmus,elma sırkesı bal su mıde prob. olan önerılmıyor,ben duydum cok kılo veren. ben ıkı gune bır sabahları ıcıcem zaten ıcıyordum da bırakmıstım ıkı gundur.Bal koyduğun surece zaten asıtını seyreltıyo sırkenın

Back