• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Şükran cnm sen demıstın dımı ıp atlamayı.bugun atladım 50 baya bı nefes nefes kaldım ıyımıs yanı,bu trambolın tam benlık en yakın zamanda almak ıstıyorum,fiyatı nedir cnm?

60 liradan 150 liraya kadar var canım
ben h.. b....dan aldım 90 lira delta marka kalori sayımıda var kaç kere zıpladıgımı görebiliyorum yaklaşık 2000 zıplama 260-70 kalori arası oluyo
yanı günde 20 ser dakkadan 3 kere yapsam yaklaşık 900 kalori yaktırıyo sende araştir istersen power jump diye türkiyede bi izmirde bide istanbulda bi iki yerde yaptırılıyor trambolin sporu google dan videolara bak istersn

Cnm demıstın ya sırke bal su bır adam ölmus kımse ölmemıs,o ölen adam soda lımon tuketmıs cok mıktarda ondan ölmus,elma sırkesı bal su mıde prob. olan önerılmıyor,ben duydum cok kılo veren. ben ıkı gune bır sabahları ıcıcem zaten ıcıyordum da bırakmıstım ıkı gundur.Bal koyduğun surece zaten asıtını seyreltıyo sırkenın

ben cesaret edemıorm ya

60 liradan 150 liraya kadar var canım
ben h.. b....dan aldım 90 lira delta marka kalori sayımıda var kaç kere zıpladıgımı görebiliyorum yaklaşık 2000 zıplama 260-70 kalori arası oluyo
yanı günde 20 ser dakkadan 3 kere yapsam yaklaşık 900 kalori yaktırıyo sende araştir istersen power jump diye türkiyede bi izmirde bide istanbulda bi iki yerde yaptırılıyor trambolin sporu google dan videolara bak istersn

Nerden aldın cnm?h..b yaz bısey olmaz

kızlar merhaba

bu gün dağa çıktım o nedenle giremedim yeni geldik hemen görevimi yerine getireyim dedim

sabah
1,5 dilim tam buğdy ekmeği
1 kk kaşar peyniri
domates salatalık

öğle
kepekli sandwich ekmeği arasında ince bir dilim kaşar peyniri ve kıvırcık

akşam yemeğini biraz erken yedim kocişim heralde dağ havası iştahını açtı yemek yiyesi geldi

akşam 17:00
2 dilim tavuk ızgara
salata
1 bardak ayran

ve bol bol spor yaptım hemde tertemiz havada (6 tur zirveden aşağı kayarak :)

herkes umarım bol bol kilo vermiştir yarın tartılma günüüü:)

kızlar merhaba

bu gün dağa çıktım o nedenle giremedim yeni geldik hemen görevimi yerine getireyim dedim

sabah
1 kk kaşar peyniri
domates salatalık

öğle

akşam yemeğini biraz erken yedim kocişim heralde dağ havası iştahını açtı yemek yiyesi geldi

2 dilim tavuk ızgara
salata
1 bardak ayran

supersın tatlım benm menun falan tam olmus
sen nerdesınkı dagı nerden buldun

kızlar merhaba

sabah
1 kk kaşar peyniri
domates salatalık

öğle

2 dilim tavuk ızgara
salata
1 bardak ayran

Hosegeldın cnm menun gayet guzel olmus tebrıkler.(tartılma gunu yarın değil ki daha bu 3. gunumuz dığer pazar tartılalım)

hepsi b... gir 21 tane var zaten orda delta marka 88 lira olan var onu aldım canım 2 gundur kullanıyorum

hepsi b... gir 21 tane var zaten orda delta marka 88 lira olan var onu aldım canım 2 gundur kullanıyorum

tmm teskurler cnm,gunde 900 kalorıyı yakmaya kalkma bence vucut dırencın bıter.ne kadar yıyosan sporunu ona göre yapmalısın.

Son düzenleme:
supersın tatlım benm menun falan tam olmus
sen nerdesınkı dagı nerden buldun

dışarıda olunca ancak bu şekilde dengeleyebildim sandwich pek içime sinmedi ama elimden gelenin eniyisi bu oldu
ben bursadayım cnm(uludağ) (9 aydır daha önce istanbuldaydım)

Hosegeldın cnm menun gayet guzel olmus tebrıkler.(tartılma gunu yarın değil ki daha bu 3. gunumuz dığer pazar tartılalım)

aa evet cnm doğru öyle demiştikk :128:

dışarıda olunca ancak bu şekilde dengeleyebildim sandwich pek içime sinmedi ama elimden gelenin eniyisi bu oldu
ben bursadayım cnm(uludağ) (9 aydır daha önce istanbuldaydım)

aa evet cnm doğru öyle demiştikk :128:

OO super cnm bursa uludağ:21:

tmm teskurler cnm,gunde 9000 kalorıyı yakmaya kalkma bence vucut dırencın bıter.ne kadar yıyosan sporunu ona göre yapmalısın.

cnm uzmanlar haftada 1 kilo normal diyor 8000 kalori 1 kilo günde 1000 koriden ayda 4 kilo eder ama ben zor veren biriyim metobolizmam çok düşük

ben cesaret edemıorm ya

cnm yıllar önce okuldayken ev arkadaşım önermişti sadce 1 gün içtim ölüyorsum mide ağrısından miden sağlam değilse sakın deneme ...

ayrıca bir arkadaş yazmıştı geçen gün doktoruna sormuş ve faydası olmadığını sadec etok tuttuğunu söylemiş şistersen kullan demiş ...

Ben cıkıcam kızlar karnıbaharımı,lahana suyumu ıctım bu kadar yeter.:):18:hadi size iyi aksamlarr:16::16::16::16::16::16::16::16:öpuldunuzz

kızlar aksama dunden kalma karnıbahar bıde kırmzı lahana salatası yıcem
salatayı sınırsız yıyebılırmıyım acaba yagsız

cnm yıllar önce okuldayken ev arkadaşım önermişti sadce 1 gün içtim ölüyorsum mide ağrısından miden sağlam değilse sakın deneme ...

ayrıca bir arkadaş yazmıştı geçen gün doktoruna sormuş ve faydası olmadığını sadec etok tuttuğunu söylemiş şistersen kullan demiş ...

mıdem hassas benım ıcmıyım ya
bnde tvde dınlıorm bazen ıcılen seylerle kılo werımez su attırır dıolar ama bılmıorm gercekten

Back