Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak bal su sırke karısımı(ılık)
10 dk sonra 1 bardak su
1 domates
1 bıber
maydonoz
1 kk yarım yağlı köy peynırı
2 sıyah zeytın(lıght)
2 yesıl zeytın
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fıncan az şekerlı(esmer)çay
Ben de 1 senelik evliyim ve tam 7 kg aldim. Boyum 1.72 karin bolgem sacmaldi iyice. İrilestim sanki.
Dun 5 km yurudum parkurda. Diyete basladim. Aynaya bakinca sisman degilim ama karin bolgem sanki 3 aylik hamile gibi. Bekarken hep en kucuk bedenler oluyordu. Gecen gun kardesimin dugunu icin elbise aldim ve 40 beden oldu ancak. O kadar bunalima girdim ki anlatamam.
Sabah etimek ve yagsiz beyaz peynir yedim. Bacaklarimda da selulit baslangici olusmus.
Bu ben degilim
canım sirke kullanma biliyosun hep söylüyorlar çok kullanıldığında mideye zararlı.organik sirkeyse iç tabi.
lıght zeytin derken sade zeytin mi demek istedin ?
aaa ben bu arada kahvaltımı yazmamşım yazdımmı yoksa ayy kafamda yerinde değil :))
1,5 dilim tam buğday
kk peynir
7-8 zeytin
salatalık ve çay
1 7 otlu çay 1 yeşilçay şimdiye kadar
efeeylül sana mesaj attım cnm gördünmü?
aaa ben bu arada kahvaltımı yazmamşım yazdımmı yoksa ayy kafamda yerinde değil :))
1,5 dilim tam buğday
kk peynir
7-8 zeytin
salatalık ve çay
1 7 otlu çay 1 yeşilçay şimdiye kadar
efeeylül sana mesaj attım cnm gördünmü?
afiyet olsun canım.hiç birşey yememişsin vallahi
cnm super kahvaltı cok beğendım tam buğdaya gelmıssınyok görmedım cnm bakıyım bı
Niye olmuyor tablo benım pc le mı alakalı acaba
:44:
ya bebeğim kusurabakma ben eksik göndermişim açılışını eklememişim dikatsizliğim için kusura bakma tekrar gönderdim olması gerek bu kez...
pıştttt napıyosunuz bakıyım kara listeyimi hazırlıyosunuz
ya bebeğim kusurabakma ben eksik göndermişim açılışını eklememişim dikatsizliğim için kusura bakma tekrar gönderdim olması gerek bu kez...
kara liste değil henüz ama pazar gününe kadar dikkat etmezsek olacak :))
efe eylül oldu galiba :)) baştaki [quote cgdozdgn falan yazan kısmını silebilirsen silemezsen kalsın cnm
kara liste değil henüz ama pazar gününe kadar dikkat etmezsek olacak :))
efe eylül oldu galiba :)) baştaki [quote cgdozdgn falan yazan kısmını silebilirsen silemezsen kalsın cnm
kızlar emeğinize sağlık güzel olmuş tablomuz
1 nisana kadar kaç kilo vermeyi umut ediyoruz ? ben 54 olurum galiba
oldu cnm senın ısmın kalsın özellıkle sılmedım sonucta bu tablo senın eserın
bende geldim evlendikten sonra 5 kilo aldım
1/2 kilo falan versem yeter diye düşünüyorum 52*53 kalsam ideal yine 50 olmak istemiyorum
Hosgeldın 1-2 kıloyu bır haftada en fazla bır bucuk haftada verırsen kendını az sıkarsan tabı
bende geldim evlendikten sonra 5 kilo aldım
1/2 kilo falan versem yeter diye düşünüyorum 52*53 kalsam ideal yine 50 olmak istemiyorum
kızlar emeğinize sağlık güzel olmuş tablomuz
1 nisana kadar kaç kilo vermeyi umut ediyoruz ? ben 54 olurum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?