• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

mersi cnm emeğe saygı diyorsun yani.. bundan sonra ben düzenler gönderirim sende aynı yöntemle yapıştırırsın tag leri nerelerde kesmen gerektiğini kavrarsın zaten daha kolay olur [table.....] ile başlaması gerek tag in . hep 1. sayfada yayınlarız daha güzel olur...:16: ben üniversitedeyken web tasarım dersi almıştım oradan aşinalığım cnm yoksa daha önce görmemiş olsam bende yapamam yani.

:34:

Tabiki saygımız sonsuz:16:evet sureklı 1. sayfa yapıstırırız(Pazar gunleri) guncellerız:16:

cuma akşamı beyazı izlediniz mi?

öyle bir geçerki zamanın carolini wilma elles vardı,karnındaki kaslara hayran kaldım fiziği çok güzeldi.:ssz:

:1::1::1: eve kondisyon bisikleti aldık ama zaman olmuyor yapmaya onu da yapsam iyi olacak :13:

burada zaman olmuyor kelimesi yasak kelime hepimiz yeni evliyiz çalışanlarda var ama spora kesilikle zman ayırıyoruzz... ben mesela işten geliyorum kocama yemeğini koyuyorum o yemek yerken ben spor yapıyorum sonra işime bakıyorum...:19:

Bız persembe basladık dıkkat etmeye hafta pazar tartılma gunumuz ıstersen sende bugun ıtıbAren dıkkat et pazara tartıl

tamam 2 kilo vermiş olacakmıyım bakalm :ssz::ssz:

burada zaman olmuyor kelimesi yasak kelime hepimiz yeni evliyiz çalışanlarda var ama spora kesilikle zman ayırıyoruzz... ben mesela işten geliyorum kocama yemeğini koyuyorum o yemek yerken ben spor yapıyorum sonra işime bakıyorum...:19:

:1::1: yasak kelime kullanmak yok o zaman :10::10:

Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı(1 Nısan ılk bıldırımımız olucak)
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)

6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)

ben bunların hepsini aynı anda yaparsam çok kilo veririm ama :1: onun için 2 kilo vermek için elimden geleni yapıcam.

öğle yemeğim çorba ve cacık olacak menü geldi belli.
ikindine doğru çubuk kraker ve elma var yanımda
su ve yeşil çay sık sık içiyorum. günde 2 bardak falan
akşam yemeğimi de işten çıkmadan önce yemem lazım k flakes olabilir :ssz:

selam ben 65tim evlendiğimde doğuma 105 ie gittim şimdi 81 kiloyum hedef 65 hızla ilerliyorum:34: paylaşıp size katılmak istedim

ben bunların hepsini aynı anda yaparsam çok kilo veririm ama :1: onun için 2 kilo vermek için elimden geleni yapıcam.

öğle yemeğim çorba ve cacık olacak menü geldi belli.
ikindine doğru çubuk kraker ve elma var yanımda
su ve yeşil çay sık sık içiyorum. günde 2 bardak falan
akşam yemeğimi de işten çıkmadan önce yemem lazım k flakes olabilir :ssz:

Güzel menün yas kilo boy hedef yazarsan senı tablomuza ekleriz.

selam ben 65tim evlendiğimde doğuma 105 ie gittim şimdi 81 kiloyum hedef 65 hızla ilerliyorum:34: paylaşıp size katılmak istedim

SLM hg merve,tesekur paylasım ıcın sağlıklı mı beslenıyosun artık, bıze katılıcaksın ama kararlımısın:):34:

Sağlıklı beslenıyomusun?yasın kac

29 oldum sanırım.:39: 83 lüyüm.

hamuru çok seviyorum ve tatlıyı. eşim abur cubur hastası onun yüzünden aldım zaten kilo.

şimdi 3 öğün yiyorum. arada abur cubur yada başka bişey yok. ben yedikçe daha çok acıkıyorum.

yediklerimi tamamen kısmadım ama azalttım. örneğin dün 1 lahmacun yedim ama önceden olsa 2 tane yerdim. öğleyin lahmacun yiyince kşam 1 tabak kuru fasulye yedim mesela. biraz dikkat ediyorum. katı kurallar koymadım kendime.

yürüyüşe başladım 1 haftadır günde 30 dk.

29 oldum sanırım.:39: 83 lüyüm.

hamuru çok seviyorum ve tatlıyı. eşim abur cubur hastası onun yüzünden aldım zaten kilo.

şimdi 3 öğün yiyorum. arada abur cubur yada başka bişey yok. ben yedikçe daha çok acıkıyorum.

yediklerimi tamamen kısmadım ama azalttım. örneğin dün 1 lahmacun yedim ama önceden olsa 2 tane yerdim. öğleyin lahmacun yiyince kşam 1 tabak kuru fasulye yedim mesela. biraz dikkat ediyorum. katı kurallar koymadım kendime.

yürüyüşe başladım 1 haftadır günde 30 dk.

Gayet ıyı gıdıyosun bence:40: bizim kurallarımız katı değil ama dikkatlı

Gayet ıyı gıdıyosun bence:40: bizim kurallarımız katı değil ama dikkatlı

Arkadaslar bız dıyette değiliz sadece sağlıklı beslenıyoruz:1:
aclıktanda ölmuyoruz:16:bazı anlar harıc
sabah:
ara:
öğlen:
ara:
aksam:
ara:
6 öğun
aralarda:yesıl cay,2 lt suyumuzu en az,meyve(1 porsıyon),bıtkı cayı(form,5 i bir yerde,7 otlu vs)şekersız

Back