• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Ben de 1 senelik evliyim ve tam 7 kg aldim. Boyum 1.72 karin bolgem sacmaldi iyice. İrilestim sanki.

Dun 5 km yurudum parkurda. Diyete basladim. Aynaya bakinca sisman degilim ama karin bolgem sanki 3 aylik hamile gibi. Bekarken hep en kucuk bedenler oluyordu. Gecen gun kardesimin dugunu icin elbise aldim ve 40 beden oldu ancak. O kadar bunalima girdim ki anlatamam.

Sabah etimek ve yagsiz beyaz peynir yedim. Bacaklarimda da selulit baslangici olusmus.

Bu ben degilim :(

Sabah kalkar kalkmaz 1 bardak bal su sırke karısımı(ılık)
10 dk sonra 1 bardak su
1 domates
1 bıber
maydonoz
1 kk yarım yağlı köy peynırı
2 sıyah zeytın(lıght)
2 yesıl zeytın
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 fıncan az şekerlı(esmer)çay:16:

canım sirke kullanma biliyosun hep söylüyorlar çok kullanıldığında mideye zararlı.organik sirkeyse iç tabi.
lıght zeytin derken sade zeytin mi demek istedin ?

Ben de 1 senelik evliyim ve tam 7 kg aldim. Boyum 1.72 karin bolgem sacmaldi iyice. İrilestim sanki.

Dun 5 km yurudum parkurda. Diyete basladim. Aynaya bakinca sisman degilim ama karin bolgem sanki 3 aylik hamile gibi. Bekarken hep en kucuk bedenler oluyordu. Gecen gun kardesimin dugunu icin elbise aldim ve 40 beden oldu ancak. O kadar bunalima girdim ki anlatamam.

Sabah etimek ve yagsiz beyaz peynir yedim. Bacaklarimda da selulit baslangici olusmus.

Bu ben degilim :(

HOSEGELDIN cnm,kilonu yazmamıssın,o selulıt olayında acayıp dertlıyım bendeeee:50:

canım sirke kullanma biliyosun hep söylüyorlar çok kullanıldığında mideye zararlı.organik sirkeyse iç tabi.
lıght zeytin derken sade zeytin mi demek istedin ?

He gun ıcmıyorum cnm sırkeyı 2-3 gune bır bır bardak mideme zarar vermesın dıye:)))evet lıght zeytın tuzu yok yağlı değil

aaa ben bu arada kahvaltımı yazmamşım yazdımmı yoksa ayy kafamda yerinde değil :))

1,5 dilim tam buğday
kk peynir
7-8 zeytin
salatalık ve çay

1 7 otlu çay 1 yeşilçay şimdiye kadar

efeeylül sana mesaj attım cnm gördünmü?

afiyet olsun canım.hiç birşey yememişsin vallahi :16:

aaa ben bu arada kahvaltımı yazmamşım yazdımmı yoksa ayy kafamda yerinde değil :))

1,5 dilim tam buğday
kk peynir
7-8 zeytin
salatalık ve çay

1 7 otlu çay 1 yeşilçay şimdiye kadar

efeeylül sana mesaj attım cnm gördünmü?

cnm super kahvaltı cok beğendım tam buğdaya gelmıssın:16:yok görmedım cnm bakıyım bı

pıştttt napıyosunuz bakıyım kara listeyimi hazırlıyosunuz :9::9::9:

kara liste değil henüz ama pazar gününe kadar dikkat etmezsek olacak :))

efe eylül oldu galiba :)) baştaki [quote cgdozdgn falan yazan kısmını silebilirsen silemezsen kalsın cnm

efe eylül oldu galiba :)) baştaki [quote cgdozdgn falan yazan kısmını silebilirsen silemezsen kalsın cnm

oldu cnm senın ısmın kalsın özellıkle sılmedım sonucta bu tablo senın eserın:16:

kızlar emeğinize sağlık güzel olmuş tablomuz :4:

1 nisana kadar kaç kilo vermeyi umut ediyoruz ? ben 54 olurum galiba :31:

bende geldim evlendikten sonra 5 kilo aldım :3:
1/2 kilo falan versem yeter diye düşünüyorum 52*53 kalsam ideal yine 50 olmak istemiyorum :9:

Benım 1 nasana kadar hedefım en az 1 klıo vermek yanı bır 60 bucuk olmak ıstıyorum bakalım:))haftada 2 kılo versek cok ıyı ama her kısının metabolızması farklı

oldu cnm senın ısmın kalsın özellıkle sılmedım sonucta bu tablo senın eserın:16:

mersi cnm emeğe saygı diyorsun yani.. bundan sonra ben düzenler gönderirim sende aynı yöntemle yapıştırırsın tag leri nerelerde kesmen gerektiğini kavrarsın zaten daha kolay olur [table.....] ile başlaması gerek tag in . hep 1. sayfada yayınlarız daha güzel olur...:16: ben üniversitedeyken web tasarım dersi almıştım oradan aşinalığım cnm yoksa daha önce görmemiş olsam bende yapamam yani.

:34:

bende geldim evlendikten sonra 5 kilo aldım :3:
1/2 kilo falan versem yeter diye düşünüyorum 52*53 kalsam ideal yine 50 olmak istemiyorum :9:

hoş geldin işin kolay ozamn bol iradeler :34:

valla bende en fazla 1 kg veririm ben geçen pzts başladım 800 gr kaybettim e 1 nisana kadarda en fazla okadar veririm olur sana 1,5 -2 kilo daha hızlı verirsem zaten halsiz kalır sonra yer yer geri alırım :1:

Back