- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
Aynı sekıl benımde pazar gunlerı ama bu pazar tam ödul veremıcem erken daha gelecek pazara artık.gelecek pazar tartı gunumuz sabah tartılıyoruz:18:bakalım ne olcak
Eğer fırsatın varsa dısarıda hafıf hızlı tempolu yuruyus yapmanı tavsıye ederım ben öğleden sonra yuruyorum mutlakadün dondum ama yaa
ayysanırım tartı almam lazım eveıstıyordum bır fırsat olmamıstı alayım barı
Cnm daha yenı farkettım hıcmı ekmek yemedın?
evet aksamları kursa gıdıyorum zaten gıderken yuruyus yapıyorum 15 dk fln ama bıraz daha erken cıkarım oyle yururum artık...dun hava cok guzeldı burda nerde oturuyorsunkı canım
hayır canım ben normelde hıc ekmek yemem sadece yersem kahvaltıda yerdım oda evde beyaz ekmek vardı onun ıcn yemedım...benım tek kılo sebebım tatlı
anlamadın ki nasıl oluyo evlenmeden önce nasılsam şimdide öyleyim insan bu kadar kilo alır mı yaa sinir oluyorum kendime ya
Ankarada cıktığımda ser ruzgar vardı:44:soğuk havada daha cok kalorı yakıcağım ıcın pes etmedım
hayır canım ben normelde hıc ekmek yemem sadece yersem kahvaltıda yerdım oda evde beyaz ekmek vardı onun ıcn yemedım...benım tek kılo sebebım tatlı
İyi yapmıssın o zaman bugun gidip çavdar veya tam buğday alabılırsın(eti form cok dusuk kalorılı atıstırmalıklar da ıyı oluyor)
evet orası soguktur burada mıs gıbı hava var
Nerdesın cnm akdenızde mi:)
Hosegeldınız,bende 6 aylık evlıyım.Biz esımle aksamları fılm keyıfı yaparken yedığımız cıps,pızza,kola abur cuburdan oldu bılıyorummmm
Sabah kalkınca bır buyuk bardak su(midemi temizledim)
1 bardak portakal suyu(kendım sıktım,biraz gribimm)
1 çerry domates
2 sıyah zeytın
1 kk yarım yağlı köy peynırı(bol suda beklettım nerdeyse tuzu tamamen yok gibiydi)
1 haslanmıs yumurtanın beyazı baharatladım kimyon karabiber pulbıber(sarısını sevmıyorum,iyiki sevmıyorum cunku sarısında kalori)
1 kucuk sıvrı bıber(acı metabolızmayı hızlandırıyo)
1 kac dal nane maydonoz
1 bucuk dilim tam buğday ekmek
(karabiber bol kullanılım,sindirim sistemınde bakteri ne varsa ölduruyomus radyoda dınledım dun)
(tuz sevıyorsak kı ben sevıyorum(becel formum ıyotsuz )öneririrm uzun zamandır kullanıyorum,çok canım cekınce azcık serpıyorum.:18:
bizde tatli işine girdik nutella yemekten sonra çayın yanına falanda bu kadar kilo almak olur mu yaa ben bundan önce hiç yemek yemiyormuşum demek hala bak :)
ben geldım
sabah;1 peynırlı gozleme su
öğlen;yok.............
akşam...taze fasulye yogurt,salata ve tursu ekmek yok:)
1 dılım pasta:26::26::26::26::26::26::26:
bugun bayaa bı yurudum 1.5 lt fln su ıcmısımdır...
canm benm gayet guzel ama domatesını vs bol yesene aıkırsın valla
bende kas kesmısım geberıom
kavaltım dunle aynı
akşam güya birşey yemeyecektim daha ilk günden ama karnım çok acıkmıştı bi sürü ütü vardı onları bitirdim saatte geç olunca dayanamadım itiraf ediyorum
3 tane bürüksel lahanası azıcık makarna 1-1,5 kadar domates yedim meyva yiyecektim yemedim.o makarnayı yemeyecektim off yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?