• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

selam kızlarr benimde 3yıl bitti evleneli.evlenirken 52 kiloydum şimdi ise 61:( :50::50::50::50: nası gidicek bu kılolar.spor yapamıyorum. ama artık dur demek ıstıyorum kendıme.
bende sizleyim ama anca pazar günü baslayabılırım ben diyete.cumartesi ziyafet var da onu degerlendırmek ıstıyorum:1: bu kafayla da bıraz zor verırım ama olsun.
boy:1.62
kilo:61
hedef 53

bende bugün başladım hoşgeldin :3:
benimde cumartesi arkadaşımın doğumgünü var ama bugünü yarını yok nekadar önce başlasan iyidir:34:

selam kızlarr benimde 3yıl bitti evleneli.evlenirken 52 kiloydum şimdi ise 61:( :50::50::50::50: nası gidicek bu kılolar.spor yapamıyorum. ama artık dur demek ıstıyorum kendıme.
bende sizleyim ama anca pazar günü baslayabılırım ben diyete.cumartesi ziyafet var da onu degerlendırmek ıstıyorum:1: bu kafayla da bıraz zor verırım ama olsun.
hedef 53

hoşgeldin aramıza inşallah hep birlikte vereceğiz... bu arada ziyafeti değerlendir ama kendine şunuda hatırlat lütfen hepsini bitirmek zorunda değilim hepsinden 1 çatal yada 2 çatal alsamda aynı tadı alıcam hepsini bitrsemde aynı tadı alıcam ama hepsini bitirdiğimde kendime iyilik yapmış olmayacağım ve karnımdaki şişlik ve pişmanlıkta cabası olcak... ve bunu tüm hayatınada uygula.

benim kilo verme felsefem ( şimdi sen kiloma bakıp senmi akıl veriyorsun diyeceksin ama geçen yıl 10 kilo vermişliğim var bana güven :)herşeyden ye ama makul olarak ve sana vereceği yarar ile zararın kıyaslamasını yaparak... hayırlı olsun bol iradeli günlerrr :))

akşam güya birşey yemeyecektim daha ilk günden ama karnım çok acıkmıştı bi sürü ütü vardı onları bitirdim saatte geç olunca dayanamadım itiraf ediyorum :14:
3 tane bürüksel lahanası azıcık makarna 1-1,5 kadar domates yedim meyva yiyecektim yemedim.o makarnayı yemeyecektim off yaaa :14:

olsun tatlım olmuş birkere ama bu gün artık irade zamanı bu gün dünü dengeleyebilirsin :)) bol iradeli günler olsun ...

ben geldım :3::3::3::3:

sabah;1 peynırlı gozleme su

öğlen;yok.............

akşam...taze fasulye yogurt,salata ve tursu ekmek yok:)

1 dılım pasta:26::26::26::26::26::26::26:

bugun bayaa bı yurudum 1.5 lt fln su ıcmısımdır...

Canım öğlen yok ne demek:20:pasta ne demekkk:2r0:sakın bı daha yemıyorsunnn,ayrıca 1,5 lt hemen 2lt oluyo:47:

hedef 53

Selam hoşgeldınız,Ne kadar önce baslarsınız o kadar iyi değilmi? zıyafetinize tadımlık bağlı kalın o gun ıcınde spor yaparsanız belkı bıraz etkısı olabılır.Çok gec saatte yedığınız hersey yağ olarak vucutta kalıcak unutma:20:

akşam güya birşey yemeyecektim daha ilk günden ama karnım çok acıkmıştı bi sürü ütü vardı onları bitirdim saatte geç olunca dayanamadım itiraf ediyorum :14:
3 tane bürüksel lahanası azıcık makarna 1-1,5 kadar domates yedim meyva yiyecektim yemedim.o makarnayı yemeyecektim off yaaa :14:

Azıcık makarna en fazla ıkı kasıksa uzulme,o bır suru utu yapmana es değer olmus uzulme ekstra yağ yakamadın sadece,bundan sonra yemessın olur bıter değil mi?:34:

Sabah kalkınca bır buyuk bardak su(midemi temizledim)
1 bardak portakal suyu(kendım sıktım,biraz gribimm:50:)
1 çerry domates
2 sıyah zeytın
1 kk yarım yağlı köy peynırı(bol suda beklettım nerdeyse tuzu tamamen yok gibiydi)
1 haslanmıs yumurtanın beyazı baharatladım kimyon karabiber pulbıber(sarısını sevmıyorum,iyiki sevmıyorum cunku sarısında kalori)
1 kucuk sıvrı bıber(acı metabolızmayı hızlandırıyo)
1 kac dal nane maydonoz
1 bucuk dilim tam buğday ekmek
(karabiber bol kullanılım,sindirim sistemınde bakteri ne varsa ölduruyomus radyoda dınledım dun)
(tuz sevıyorsak kı ben sevıyorum(becel formum ıyotsuz )öneririrm uzun zamandır kullanıyorum,çok canım cekınce azcık serpıyorum.:18:

Canım öğlen yok ne demek:20:pasta ne demekkk:2r0:sakın bı daha yemıyorsunnn,ayrıca 1,5 lt hemen 2lt oluyo:47:

dun hastanede kosusturmada oglen yemegı yıyemedık aksam 5 te yedım yemegımı pastayı 8 gibi:26::26::26::26::26:evet ılk gunden boylee yapmamalıydım:26::26:

bende yazayım sabahki menumu:9::9:

yarım domates

yarım salatalık

peynır

4 tane zeytın

1 dılım kasar peynrı

form cay

2 bardak su:34::34:

dun hastanede kosusturmada oglen yemegı yıyemedık aksam 5 te yedım yemegımı pastayı 8 gibi:26::26::26::26::26:evet ılk gunden boylee yapmamalıydım:26::26:

Zararın neresınden dönersen kar değilmi cnm:))ben hafta bır gun ödul yapıcam sende yapabılırsın tabı saat 8 de pasta yemıceksın o gun (6 dan sonra yasak):40:

bende yazayım sabahki menumu:9::9:

yarım domates

yarım salatalık

peynır

4 tane zeytın

1 dılım kasar peynrı

form cay

2 bardak su:34::34:

Çok beğendim menünü brawoo:34:yarım salatalık değil tum yesende bisey olmaz saltalık iyidir kilo yapmaz.peynır ıkı cesıtmı yedın cnm?

Zararın neresınden dönersen kar değilmi cnm:))ben hafta bır gun ödul yapıcam sende yapabılırsın tabı saat 8 de pasta yemıceksın o gun (6 dan sonra yasak):40:

tabi canımmm:9::9:

zaten genelde pazar gunlerı dısarıda oluyoruz ve o gun mutlaka dısarda yemek yıyoruz hafıf seyleryemege ozen gosterırım...

Çok beğendim menünü brawoo:34:yarım salatalık değil tum yesende bisey olmaz saltalık iyidir kilo yapmaz.peynır ıkı cesıtmı yedın cnm?

:36::36::36:

domates salatalık pek sevmem ben yesıllık yemek ıcın yedım sadece yarım bıle cok ama faydası olur belkı:9::9::9:

evet cnm 2 cesıt ama ıkısıde mınıcıktı:9::9::9::9:

tabi canımmm:9::9:

zaten genelde pazar gunlerı dısarıda oluyoruz ve o gun mutlaka dısarda yemek yıyoruz hafıf seyleryemege ozen gosterırım...

Aynı sekıl benımde pazar gunlerı ama bu pazar tam ödul veremıcem erken daha gelecek pazara artık.gelecek pazar tartı gunumuz sabah tartılıyoruz:18:bakalım ne olcak

ayy bende aynıyımm temızlık yapasın yok cıkıp dolasasım var ama onada usenıyorum napsam bılemedım:9::9:

Eğer fırsatın varsa dısarıda hafıf hızlı tempolu yuruyus yapmanı tavsıye ederım ben öğleden sonra yuruyorum mutlaka:34:dün dondum ama yaa

Back