• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

1LT su
1 fincan şekersız yeşil çay
1 kase yoğurt/yulaf ezmesi:56:

Son düzenleme:
öğle yemeğimmm

1 kase çorba
yarım kase yoğurt
1,5 kase salata (mısır,salatalık,maydonoz sos:1 limon ve çok az tuz )

herkese afiyet olsun... :16:

simit işine gelince evet bidahaki hafta sölimde ekmek alalım bari :26:

öğle yemeğimmm

1 kase çorba
yarım kase yoğurt

yeşil salataya bayılırım afiyet olsun arkadaşım ben bazen susam çörek otu ceviz peynir falan da atıyorum acayip doyurucu oluyor.

yeşil salataya bayılırım afiyet olsun arkadaşım ben bazen susam çörek otu ceviz peynir falan da atıyorum acayip doyurucu oluyor.

susam ve çörek otunu geçen bir programda görmüştüm ama denemedim bidahakine evden getirip ekleyeceğim güzel olabilir... salata artık bizim can dostumuz :46:

iyiyim canım:16:
ben daha dün başlamaıştım bugün daha dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime yapabildiğim kadarıyla.
sabah
1 tane bzeli muffin
2 tane domates

şimdi
meyva yedim 3 adet

akşama bilmiyorum ne yapsam bana kalsa sadece salata abim ve eşim için sulu bir yemek yapmam lazım düşünüyorum.

acayip moral buldum sizinle.

susam ve çörek otunu geçen bir programda görmüştüm ama denemedim bidahakine evden getirip ekleyeceğim güzel olabilir... salata artık bizim can dostumuz :46:

canım evet ben gülbende izlemiştim gül kaynak diye bir bayan var detoks uzmanı.1 yemek kaşığı susamda 1 bardak süttekinden daha fazla kalsiyum var dedi.çörek otuda çok iyiymiş ben geçen gün aktara baktım bulamadım ayçekirdeği içi kabak çekirdeği içi falan tuzsuz olanlardan atılınca salataya doyurucu ve besleyici oluyormuş kuruyemişçilere bakıcam artık.birde ekmeğimi ben bimden alıyorum karışık tahıllı olanlardan.

öğle yemeğimmm

1 kase çorba
yarım kase yoğurt

Afiyet olsun cnm:16:

afiyet olsun cnm güzel menü ben akşamları yulaf ezmesini tüketmeye çalışıyorumki çok fazla yemek falan tüketmiyeyim... ( ama aldım senden özendim :)):16:

Ben aksama tavuklu tarhana yaptım,rahatsızım ya belkı ıyı gelır dıye:44:

ben daha dün başlamaıştım bugün daha dikkat etmeye çalışıyorum yediklerime yapabildiğim kadarıyla.
sabah
1 tane bzeli muffin
2 tane domates

şimdi
meyva yedim 3 adet

akşama bilmiyorum ne yapsam bana kalsa sadece salata abim ve eşim için sulu bir yemek yapmam lazım düşünüyorum.

ya evet burası insana resmen hayat veriyor :)) akşamları daha hafif geçiştirmeye çalış bence sabah ve öğlen zenginleştir ama hafif şeyler tüket mesela öğlen için salata yap kendine seviyormuşsunda bide tabi saat 18:00 ı geçirmezsen işte altın kurallardan biri bu :))

sabah
1 tane bzeli muffin
2 tane domates

şimdi
meyva yedim 3 adet

Canım kahvaltıda ıkı cesıt bence az altın öğunumuz cunku o enerjıyle gune baslıyoruz,zeytın haslanmıs yumurta tok tutar,yumurtanın beyazını ye sadece
Aralarda yesıl cay ıcebılırsın canım su ıcıyosun 2 lt dımı?:51:

ya evet burası insana resmen hayat veriyor :)) akşamları daha hafif geçiştirmeye çalış bence sabah ve öğlen zenginleştir ama hafif şeyler tüket mesela öğlen için salata yap kendine seviyormuşsunda bide tabi saat 18:00 ı geçirmezsen işte altın kurallardan biri bu :))

ben geç saatte yemek yemeyi sevmiyorum eşimde geç geliyo zaten bende onu beklemeyip erkenden yerim.canım abim sebze pek yemiyo salatada yeşillikler falan yemiyo eşim herşeyi yiyo bende öyle.herkesin ortak yiyeceği birşeyler bulmaya çalışıyorum buda çok zor oluyo bana kalsa sadece sebze yerim.ne yapacağıma karar vereyim akşam olmadan hemen yiyeceğim.:52:

Back