selam kızlarr benimde 3yıl bitti evleneli.evlenirken 52 kiloydum şimdi ise 61nası gidicek bu kılolar.spor yapamıyorum. ama artık dur demek ıstıyorum kendıme.
bende sizleyim ama anca pazar günü baslayabılırım ben diyete.cumartesi ziyafet var da onu degerlendırmek ıstıyorumbu kafayla da bıraz zor verırım ama olsun.
boy:1.62
kilo:61
hedef 53
selam kızlarr benimde 3yıl bitti evleneli.evlenirken 52 kiloydum şimdi ise 61nası gidicek bu kılolar.spor yapamıyorum. ama artık dur demek ıstıyorum kendıme.
bende sizleyim ama anca pazar günü baslayabılırım ben diyete.cumartesi ziyafet var da onu degerlendırmek ıstıyorumbu kafayla da bıraz zor verırım ama olsun.
hedef 53
akşam güya birşey yemeyecektim daha ilk günden ama karnım çok acıkmıştı bi sürü ütü vardı onları bitirdim saatte geç olunca dayanamadım itiraf ediyorum
3 tane bürüksel lahanası azıcık makarna 1-1,5 kadar domates yedim meyva yiyecektim yemedim.o makarnayı yemeyecektim off yaaa
ben geldım
sabah;1 peynırlı gozleme su
öğlen;yok.............
akşam...taze fasulye yogurt,salata ve tursu ekmek yok:)
1 dılım pasta:26::26::26::26::26::26::26:
bugun bayaa bı yurudum 1.5 lt fln su ıcmısımdır...
hedef 53
akşam güya birşey yemeyecektim daha ilk günden ama karnım çok acıkmıştı bi sürü ütü vardı onları bitirdim saatte geç olunca dayanamadım itiraf ediyorum
3 tane bürüksel lahanası azıcık makarna 1-1,5 kadar domates yedim meyva yiyecektim yemedim.o makarnayı yemeyecektim off yaaa
günaydın efeeylul cnm bol iradelei ve yağ yakmalı ünler olsuuunnn İ::)
Canım öğlen yok ne demekpasta ne demekkk:2r0:sakın bı daha yemıyorsunnn,ayrıca 1,5 lt hemen 2lt oluyo
dun hastanede kosusturmada oglen yemegı yıyemedık aksam 5 te yedım yemegımı pastayı 8 gibi:26::26::26::26::26:evet ılk gunden boylee yapmamalıydım:26::26:
gunaydın bu arada eylulcgm nasılsın
bende yazayım sabahki menumu
yarım domates
yarım salatalık
peynır
4 tane zeytın
1 dılım kasar peynrı
form cay
2 bardak su
Zararın neresınden dönersen kar değilmi cnm:))ben hafta bır gun ödul yapıcam sende yapabılırsın tabı saat 8 de pasta yemıceksın o gun (6 dan sonra yasak)
Çok beğendim menünü brawooyarım salatalık değil tum yesende bisey olmaz saltalık iyidir kilo yapmaz.peynır ıkı cesıtmı yedın cnm?
Günaydın canım iyiyim diyelim bir hava dönusu dıye sanırım halsızlık varsen nasılsın cnm?
tabi canımmm
zaten genelde pazar gunlerı dısarıda oluyoruz ve o gun mutlaka dısarda yemek yıyoruz hafıf seyleryemege ozen gosterırım...
ayy bende aynıyımm temızlık yapasın yok cıkıp dolasasım var ama onada usenıyorum napsam bılemedım
Çok beğendim menünü brawooyarım salatalık değil tum yesende bisey olmaz saltalık iyidir kilo yapmaz.peynır ıkı cesıtmı yedın cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?