Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

bende bugün başladım hoşgeldin
benimde cumartesi arkadaşımın doğumgünü var ama bugünü yarını yok nekadar önce başlasan iyidir

hoşgeldin aramıza inşallah hep birlikte vereceğiz... bu arada ziyafeti değerlendir ama kendine şunuda hatırlat lütfen hepsini bitirmek zorunda değilim hepsinden 1 çatal yada 2 çatal alsamda aynı tadı alıcam hepsini bitrsemde aynı tadı alıcam ama hepsini bitirdiğimde kendime iyilik yapmış olmayacağım ve karnımdaki şişlik ve pişmanlıkta cabası olcak... ve bunu tüm hayatınada uygula.

benim kilo verme felsefem ( şimdi sen kiloma bakıp senmi akıl veriyorsun diyeceksin ama geçen yıl 10 kilo vermişliğim var bana güven :)herşeyden ye ama makul olarak ve sana vereceği yarar ile zararın kıyaslamasını yaparak... hayırlı olsun bol iradeli günlerrr :))

olsun tatlım olmuş birkere ama bu gün artık irade zamanı bu gün dünü dengeleyebilirsin :)) bol iradeli günler olsun ...

Canım öğlen yok ne demekpasta ne demekkk:2r0:sakın bı daha yemıyorsunnn,ayrıca 1,5 lt hemen 2lt oluyo

Selam hoşgeldınız,Ne kadar önce baslarsınız o kadar iyi değilmi? zıyafetinize tadımlık bağlı kalın o gun ıcınde spor yaparsanız belkı bıraz etkısı olabılır.Çok gec saatte yedığınız hersey yağ olarak vucutta kalıcak unutma

Azıcık makarna en fazla ıkı kasıksa uzulme,o bır suru utu yapmana es değer olmus uzulme ekstra yağ yakamadın sadece,bundan sonra yemessın olur bıter değil mi?

Sabah kalkınca bır buyuk bardak su(midemi temizledim)
1 bardak portakal suyu(kendım sıktım,biraz gribimm)
1 çerry domates
2 sıyah zeytın
1 kk yarım yağlı köy peynırı(bol suda beklettım nerdeyse tuzu tamamen yok gibiydi)
1 haslanmıs yumurtanın beyazı baharatladım kimyon karabiber pulbıber(sarısını sevmıyorum,iyiki sevmıyorum cunku sarısında kalori)
1 kucuk sıvrı bıber(acı metabolızmayı hızlandırıyo)
1 kac dal nane maydonoz
1 bucuk dilim tam buğday ekmek
(karabiber bol kullanılım,sindirim sistemınde bakteri ne varsa ölduruyomus radyoda dınledım dun)
(tuz sevıyorsak kı ben sevıyorum(becel formum ıyotsuz )öneririrm uzun zamandır kullanıyorum,çok canım cekınce azcık serpıyorum.:18:

Canım öğlen yok ne demekpasta ne demekkk:2r0:sakın bı daha yemıyorsunnn,ayrıca 1,5 lt hemen 2lt oluyo

dun hastanede kosusturmada oglen yemegı yıyemedık aksam 5 te yedım yemegımı pastayı 8 gibi:26::26::26::26::26:evet ılk gunden boylee yapmamalıydım:26::26:

bende yazayım sabahki menumu

yarım domates

yarım salatalık

peynır

4 tane zeytın

1 dılım kasar peynrı

form cay

2 bardak su

dun hastanede kosusturmada oglen yemegı yıyemedık aksam 5 te yedım yemegımı pastayı 8 gibi:26::26::26::26::26:evet ılk gunden boylee yapmamalıydım:26::26:

Zararın neresınden dönersen kar değilmi cnm:))ben hafta bır gun ödul yapıcam sende yapabılırsın tabı saat 8 de pasta yemıceksın o gun (6 dan sonra yasak)

bende yazayım sabahki menumu

yarım domates

yarım salatalık

peynır

4 tane zeytın

1 dılım kasar peynrı

form cay

2 bardak su

Çok beğendim menünü brawooyarım salatalık değil tum yesende bisey olmaz saltalık iyidir kilo yapmaz.peynır ıkı cesıtmı yedın cnm?

Zararın neresınden dönersen kar değilmi cnm:))ben hafta bır gun ödul yapıcam sende yapabılırsın tabı saat 8 de pasta yemıceksın o gun (6 dan sonra yasak)

tabi canımmm

zaten genelde pazar gunlerı dısarıda oluyoruz ve o gun mutlaka dısarda yemek yıyoruz hafıf seyleryemege ozen gosterırım...

Çok beğendim menünü brawooyarım salatalık değil tum yesende bisey olmaz saltalık iyidir kilo yapmaz.peynır ıkı cesıtmı yedın cnm?

domates salatalık pek sevmem ben yesıllık yemek ıcın yedım sadece yarım bıle cok ama faydası olur belkı

evet cnm 2 cesıt ama ıkısıde mınıcıktı

tabi canımmm

zaten genelde pazar gunlerı dısarıda oluyoruz ve o gun mutlaka dısarda yemek yıyoruz hafıf seyleryemege ozen gosterırım...

Aynı sekıl benımde pazar gunlerı ama bu pazar tam ödul veremıcem erken daha gelecek pazara artık.gelecek pazar tartı gunumuz sabah tartılıyoruz:18:bakalım ne olcak

ayy bende aynıyımm temızlık yapasın yok cıkıp dolasasım var ama onada usenıyorum napsam bılemedım

Eğer fırsatın varsa dısarıda hafıf hızlı tempolu yuruyus yapmanı tavsıye ederım ben öğleden sonra yuruyorum mutlakadün dondum ama yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…