• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Aynı sekıl benımde pazar gunlerı ama bu pazar tam ödul veremıcem erken daha gelecek pazara artık.gelecek pazar tartı gunumuz sabah tartılıyoruz:18:bakalım ne olcak

ayysanırım tartı almam lazım eve:9::9::9:ıstıyordum bır fırsat olmamıstı alayım barı

Eğer fırsatın varsa dısarıda hafıf hızlı tempolu yuruyus yapmanı tavsıye ederım ben öğleden sonra yuruyorum mutlaka:34:dün dondum ama yaa

evet aksamları kursa gıdıyorum zaten gıderken yuruyus yapıyorum 15 dk fln ama bıraz daha erken cıkarım oyle yururum artık...dun hava cok guzeldı burda nerde oturuyorsunkı canım

evet aksamları kursa gıdıyorum zaten gıderken yuruyus yapıyorum 15 dk fln ama bıraz daha erken cıkarım oyle yururum artık...dun hava cok guzeldı burda nerde oturuyorsunkı canım

Ankarada cıktığımda ser ruzgar vardı:44:soğuk havada daha cok kalorı yakıcağım ıcın pes etmedım:52:

anlamadın ki nasıl oluyo evlenmeden önce nasılsam şimdide öyleyim insan bu kadar kilo alır mı yaa sinir oluyorum kendime ya

hayır canım ben normelde hıc ekmek yemem sadece yersem kahvaltıda yerdım oda evde beyaz ekmek vardı onun ıcn yemedım...benım tek kılo sebebım tatlı:9::9::9::9:

İyi yapmıssın o zaman bugun gidip çavdar veya tam buğday alabılırsın(eti form cok dusuk kalorılı atıstırmalıklar da ıyı oluyor):34:

anlamadın ki nasıl oluyo evlenmeden önce nasılsam şimdide öyleyim insan bu kadar kilo alır mı yaa sinir oluyorum kendime ya

Hosegeldınız,bende 6 aylık evlıyım.Biz esımle aksamları fılm keyıfı yaparken yedığımız cıps,pızza,kola abur cuburdan oldu bılıyorummmm:14:

Hosegeldınız,bende 6 aylık evlıyım.Biz esımle aksamları fılm keyıfı yaparken yedığımız cıps,pızza,kola abur cuburdan oldu bılıyorummmm:14:

bizde tatli işine girdik nutella yemekten sonra çayın yanına falanda bu kadar kilo almak olur mu yaa ben bundan önce hiç yemek yemiyormuşum demek hala bak :):1:

Sabah kalkınca bır buyuk bardak su(midemi temizledim)
1 bardak portakal suyu(kendım sıktım,biraz gribimm:50:)
1 çerry domates
2 sıyah zeytın
1 kk yarım yağlı köy peynırı(bol suda beklettım nerdeyse tuzu tamamen yok gibiydi)
1 haslanmıs yumurtanın beyazı baharatladım kimyon karabiber pulbıber(sarısını sevmıyorum,iyiki sevmıyorum cunku sarısında kalori)
1 kucuk sıvrı bıber(acı metabolızmayı hızlandırıyo)
1 kac dal nane maydonoz
1 bucuk dilim tam buğday ekmek
(karabiber bol kullanılım,sindirim sistemınde bakteri ne varsa ölduruyomus radyoda dınledım dun)
(tuz sevıyorsak kı ben sevıyorum(becel formum ıyotsuz )öneririrm uzun zamandır kullanıyorum,çok canım cekınce azcık serpıyorum.:18:

canm benm gayet guzel ama domatesını vs bol yesene aıkırsın valla

bende kas kesmısım geberıom

kavaltım dunle aynı

bizde tatli işine girdik nutella yemekten sonra çayın yanına falanda bu kadar kilo almak olur mu yaa ben bundan önce hiç yemek yemiyormuşum demek hala bak :):1:

İki gönül bir olunca insan daha cok acıkıyormus,bir rahatlık geliyor bu kesin:1:

akşam güya birşey yemeyecektim daha ilk günden ama karnım çok acıkmıştı bi sürü ütü vardı onları bitirdim saatte geç olunca dayanamadım itiraf ediyorum :14:
3 tane bürüksel lahanası azıcık makarna 1-1,5 kadar domates yedim meyva yiyecektim yemedim.o makarnayı yemeyecektim off yaaa :14:

yagszsa bısı olmaz
bnde dun brokolıyı kardım yarısını yedım demetın

valla inanılmaz rahatladım da eşim aksine kilo verdi nasıl olacak ???
ona diyordum bide sakın kilo alma diye
tabi benden önce hep hazır yiyormus piizza hamburger falan asıl şimdi düzene girdi adam kilo verdi ama olan bana oldu bacım :)

Back