Günaydın cnm hosgeldın,dünle aynı derken beyaz ekmek mi yedin cnm yoksa
ay kocama dedım okadar unutmus bnde gdemedım dun gun yetmedı bana
kızartıcam ama 1 dılım beyez etmek mecbur kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın cnm hosgeldın,dünle aynı derken beyaz ekmek mi yedin cnm yoksa
valla inanılmaz rahatladım da eşim aksine kilo verdi nasıl olacak ???
ona diyordum bide sakın kilo alma diye
tabi benden önce hep hazır yiyormus piizza hamburger falan asıl şimdi düzene girdi adam kilo verdi ama olan bana oldu bacım :)
tabi benden önce hep hazır yiyormus piizza hamburger falan asıl şimdi düzene girdi adam kilo verdi ama olan bana oldu bacım :)
ay kocama dedım okadar unutmus bnde gdemedım dun gun yetmedı bana
kızartıcam ama 1 dılım beyez etmek mecbur kaldım
Bişe olmaz cnm onu yedığın ıcın ekstra spor yaparsın olur bıterher yaptığımız ekstra için daha fazla hareket
çalışıyorum sabah kahvaltı hazırlayamıyorum poğaca falan yemek zorunda kalıyorum
nasıl yapıcam bılmıorm bacaklarım alt kısımar var ya oralar cok fena afedersın wc ye egılemedeım
Pazartesi genelde baslanıyormu nedense bır turlu cnm bence yarın bu aksamdan ıtıbaren baslamalısın
masa başı iiş yapıyorum işe arabayla gidip geliyorz hareket sıfır anlayacağın evde akşamları mekik falan başlıcam
haklısın cnmmm :) bugnden başlymm bennn 57yim şuan inş 51 olana kadar devam ettirebilirim :))
çalışıyorum sabah kahvaltı hazırlayamıyorum poğaca falan yemek zorunda kalıyorum
masa başı iiş yapıyorum işe arabayla gidip geliyorz hareket sıfır anlayacağın evde akşamları mekik falan başlıcam
nasıl yapıcam bılmıorm bacaklarım alt kısımar var ya oralar cok fena afedersın wc ye egılemedeım
canım kepekli sandvih ekmeği yada kepekli tost ekmeği arasına domates peynir koy cnm hem sağlıklı bir başlangıç olur hemde poğaça yememiş olursun..
leslie sansone ile 4 mil yürüyüş diye bir video var (bende aynı heryere arabayla gidiyorum ama akşamları leslie ile yürüyorum kocam akşam yemeğini yerken )
sana okadar yorma dedik kendini cnm :)))
cgfozdgn cnm sen sabah ne yedin yazmadın
kızcaksın yine diye yazmadım
1 simit :) (ya işin gerçeği kayın pederimle birliklte çalışıyoruum sabahları birlikte kahvaltı yapıyoruz gelirken simit alıyor ben yemeyeceğim dersem alınacak diye söyleyemiyorum :26:)
kk peynir
2 bard. çay(şekersiz )
kızcaksın yine diye yazmadım
1 simit :) (ya işin gerçeği kayın pederimle birliklte çalışıyoruum sabahları birlikte kahvaltı yapıyoruz gelirken simit alıyor ben yemeyeceğim dersem alınacak diye söyleyemiyorum :26:)
kk peynir
2 bard. çay(şekersiz )
yınemı sımıt
yeme ya ewden ekmek gtr ıs yerıne
bu arada ben de bılemedım 2 level yaptım dun ıste
efe canm ben kosu bandımı kurdurdum
ıkısını bır yapcam kısmetse