sabah 3 kasık menemen yanı domatesbıber az yagda tavlanmıs
yarım brdksekesız vay
2 dılım kepe ekmegı
yarım lt suyu bıtırdım gıder yarısıdabıtmekuzere
oglende 13:00 1kase yaylacosbası ıcınde aznohutlutabııı baskada brsey yok3 hafta sonunda bunyem alıstı ac yatsamdahıssedılmıyorheheheh
Bısey dıycem bu resımler senın yaptıkların mı eğer öyleyse cok hamaratsın masallah,zahmet edıp resım de eklemıssın yaa cok saol canımm
1 fıncan yesıl cay(şekersız)
1,5 lt su
1 tabak ton balıklı salata(yağını suzdum)
1 elma
evet cnm yaptıklarımı ölümsüzleştiriyorum hoşuma gidiyor, neden 10 kilo aldım sanıyorsun tatlım çok severim yemek börek çörek yapmayı ama uzun zamandır yapmıyorum yemiyeyim diye anca misafir gelcek... aşkolsun birbirimize her konuda yardım etmek görevimiz sayılır yaşasın diyet kardeşliği...
bu arada tuvalet problemimi sabahları ılık su sirke ve bal da buldum allah razı olsun uzun zamandır tereddüteydim ama bi gün denedim ve çok iyi geldi
sabah kahvaltımda
2 dilim buğday
4-5 yeşil zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
1 yum
hafta içi pek kahvaltı yapamayınca bu gün biraz abarttım ama kendimi ince hissediyorum rahatım yani bitane pantolonum vardı geçen yıl giydiğim düğünden önce ama son zamanlarda olmuyordu cuma günü onu giyip gittim işe süper oturdun üzerime keyfim yerinde yarını iple çekiyorummmm sanırım 70 li kiloları terkettim
herkese bol iradeli günlerr
süper sende müthiş gidiyorsun bence sende yaklaştın hedefine yani :) afiyet olsun cnm ha bu arada geçmiş olsun neyin varki ??
merhaba kızlar
cgdozdgn maşallah kız ne marıfetlısın sen :))
ben de harıka yemekler yaparım ama hamurişi sevmem o yuzden de yapmam :) kek yapmayı evlendıkten sonra oğrendım eşim istemişti de yapmıstım
o derece yani :)
son 1 haftam kaldı artık oruclarım bıtsın, rahatca kılo verebılmek ıstıorum, su ıcmeyı ozledım yaaa.. çok az su ıcebılıorum boyle :S
aksam 8 de yıyorum hepsı bı anda :S pffff...
gec yıyınce de gece tok yatıorum yaaaa..
dun aksam abarttım olayı ama, gözüm döndü cok fena...
neyse yarın tartı gunu :) benım bu aksam kuşşş kadar yemem lazım
aksama
1 kepçe domates corbası
haslanmıs ıspanak
salata
yogurt yicem
2 bardak yesıl cay
1 bardak form cayı
6 bardak da su ıcıcem
ahanda burdan söz verıorum kendıme
eylülcüm normalde ıspanagı yogurtla yemıodum, demır emılımını engellıo dıe
ama doktorum programında gecen gun bı beslenme uzmanı rahatlıkla yıyebılırsınız dedı
demırı brokolı, et urunlerı, maydonoz vs gıbı seylerden de alıosunuz fazlaca dedı
ıspanagın yogurtla yenmesı demırı engellıo ama kalsıyumu maksımum duzeye cıkarıo dedı. kadınların ozellıkle kalsıyum alımına dıkkat etmelerı gereklı kemık erımesı yuzunden dedı.
o yuzden bende 2-2.5 sene sonra tekrar ıspanak ve yogurt kardeslıgı ılan ettım evde
acaip göbek atasım varben acıyım egzersız vıdeomu, calışıyım şekerler..
bayan bayaaannnn
SUpper suzan cım
maşaAllah subhanAllah tütütütüttü anneneMerhaba cnm,cgdozdgn topığın en marıfetlısı dıyebılırız yasına göre deılk sayfadakı kılo cızelgesınıde yaptı saolsun,bende dığer topıcte duydum ıspanak yoğurt olayını ıste bence lezzet olarak cok yakısıyor .Bol sut ve et kemık suyu tuket yemeklerınde ağır oluyor ama kemık erımesıne cok ıyı gelıyor tabı yoğurtta.Annem 49 yasında kemık sayımı yaptırdı 18 yasında cıktı kemıklerı ergenlık dönemınde ve öncesınde yedıklerımızle alakalı olsada tabı 20 lerden sonra dıkkat edelım dımı
yemek yemedınmı?selam ,
sabah
omlet
peynir
salata
ara
dışarda çok açtım azıcık bisküvi yedim yoksa midem bulanıyordu
akşam
1 kase çorba
salata
selam ,
sabah
omlet
peynir
salata
ara
dışarda çok açtım azıcık bisküvi yedim yoksa midem bulanıyordu
akşam
1 kase çorba
salata
maşaAllah subhanAllah tütütütüttü annene:))
ben dikkat edıorum yedıklerıme. yogurt peynır sut olayını abartırım :)
ıspanagı da oyle yıyebılırsnz dıyınce doktor sevındım :))
yemek yemedınmı?
ıftar menum :
1 kepce corba = 150 kalori
salata =300 kalori
1 neskafe fincanı makarna = en fazla 200 kaloridir (cok şükür bıttı 4 gundur bıtıremedık makarnayı, bende yedım mecburen kızlar. kokucaktı yoksa yazık gunah atmaya korkarım yemeği...)
3 tanecik çiğ köfte (200 kalori) (eşim almıs dayanamadıııımmm )
2 fncan yesıl cay (sirkeli kabuk tarcınlı) (suan 2. yı ıcıorum)
2 bardak su (4 bardak daha ıcıcem :)
fazla fazla hesaplayınca toplamda 850 kalori :)))))))
ben geldim
inanılmaz yoğun bigündü, ehliyet sınavım vardı kalktık sabah 7de yollara düştük , 2 saatin ardından merkezdeydik. tabi kahvaltı vs yok, yolda 2 küçük şişe su içtim okadar. çok kötü oldu bu durum tabi
sınav sonrası başladık gezmeye, aylar sonra hareketli bi şehir görünce saldırdım resmen sağa sola
saat 3te yemek yedik ancak, 1 porsiyon ali nazik kebabını indirdim mideye vala yalan yok:18:
et patlıcan bol yoğurt vardı kebapta, normalde yemezdim gittiğimiz restorantın en hafif yemeğini seçmek için çabaladım
malum doğuda olunca heryer bol yağlı bol baharatlı etli yemeklerle dolu
tabi yedikten sonra bi vicdan bi vicdan sormayıno saatten sonrada bişe yemedim , 2 bardak çay içtim ve su. yeşil çay içmeye fırsatım olmadı, bugünlük kalıcak sanırım yeşil çay
tek öğünlü dengesiz beslendiğim bi gündü, hiç beğenmedim kendimi
ayrıca markete gittim, nestle nesfit kırmızı meyveler aldım, kahvaltı haricinde (bu tarz yiyecekleri akşam tüketmek en mantıklı geliyor) öğlen ve akşam öğünümü bununla geçiştiricem bikaçgün. daha öncede kullanmıştım çok memnun kalmıştım. bazen sütle bazen yoğurtla karıştırıyorum , iyi oluyor.
gunaydın kızlar ilk ben yazıyım kılomu
62.4
bu hafta zıkkımın köküne kadar yemıs olmama ragmen spora borcluyum bu sonucu sanırımyasasın sporrrr
dun aksam 9-10 bardak su ıctım hala susuyorum yaaa
yemek yemedınmı?
gunaydın kızlar ilk ben yazıyım kılomu
62.4
bu hafta zıkkımın köküne kadar yemıs olmama ragmen spora borcluyum bu sonucu sanırımyasasın sporrrr
dun aksam 9-10 bardak su ıctım hala susuyorum yaaa
58.5 cıktım yanı 1,5 kılo 2 gundur wc cıkmıyorum,kacamak da yapmasaydım sonuc daha ıyı olucaktı bılıyorum.
Çok az zeytın yağında bır yumurta kırdım
2 fıncan sekersız cay
3-4 cerry domates
1 salatalık
1 kk beyaz peynır(lıght)
3 sıyah zeytın
1 cay kasığı bal yuttum(sesım kısıldığı için)
2 dılım tam buğday ekmek
dün geç kalktık saat 13:00 falandı kahvaltı yaptık yoksa aç kalırdım.
tebrikler canım
çok iyi canım tebrikler
selam kızlar,
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
domates salatalık
dün 19:00 da yemek yedim ve şişkinliğim var.
gerçi bu hafta dikkatte edemedim.
önümüzdeki hafta daha dikkat edeceğim.
54,2:18::18:
kızlar bsh bugun ızın gunum oldugundannn 1-2catal papates kızartmasııı 1-2 kasıkmenenem 1-2 tane kucuk dılım peynır ve yarımlt su ıctımmm 1 dılım kepek ekmegıvede
veeeeeeee tartı gene eksıldııı veee 76 geldımmmmm heheheyet
efeeylül sorma cnm ya bu hafta çok dikkat etmem lazım, dünün vicdan azabını hala yaşıyorum
sabah geç uyandım 11.15di, kahvaltıdan kalktığımda 12 olmuştu, 4 cherry domates, 1 salatalık, 2 küçük parça peynir 4 zeytin ve 1 çay kaşığı bal yedim, 2 dilimde 39 kalorilik ekmeğimdenkahvaltım benim hep aynı oluyor ya, hiç başka bişe yiyesim gelmiyor, aslında haftada 1 yumurta vs yesem fena olmayacak
yeşil çayım herzamanki gibi hazırdı kahvaltıdan hemen sonra, hatta birazdan tekrar içicem.
bugün daha akşama kadar acıkmam, akşamda nestle nesfit yiycem sadece
yarın tartılıcam bakalım ne çıkıcak :26:
buarada yine bu sitede göbek basen bel vs inceltmek için hareketler buldum, inanılmaz güzeller ya, sanki dans ediyormuşsun gibi, hiç zor değiller yaparken ama acayip terletio ve karnın yanların yanmaya başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?