Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

slm kızlar annemlerdeydim giremedim annemin tartıda 68400 çıktım hadi hayırlısdı bu hafta hızlanırım inşallah....

günaydın kızlarr

dün çoook işim vardı giremedim... ve tartımın pili bitmişti ama bir gün önce (kuralı çiğnediğim için gayet memnunum :) 69,100 geldim yani -900 gr

hayırlı günler olsun canlar

kahvaltı

2 dilim tam buğday arası sandviç kaşar marul
1 ad yumurta
4-5 zeytin

yeşil çay

güzel bir gün olsunn herkese

günaydın kızlar yeni bir hafta

akşam
pırasa
salata

abim işe başladı bu hafta eski tempoma yeniden döneceğim

sabah,
2,5 kızarmış ekmek(dün ortalama 3 tane dilimlenmiş kepekli elmeği fırında kızarttım bu hafta bunu tüketeceğim )
omlet
1 kk peynir
salata

slm kızlar annemlerdeydim giremedim annemin tartıda 68400 çıktım hadi hayırlısdı bu hafta hızlanırım inşallah....

Istıkrarlı gıdersen az da olsa gıder kılolar cnm

Gunaydın canımtebrık ederım yaza fıt gırcen hadı ıyısınne kuralı cığnedın kı dun tartılmadın dıyemı?kahvaltın supper canım afıyet olsun

günaydın canım

tebrikler

Günaydın cnmhadı bakalım bu hafta daha guzel olsun daha kolay gıtsın kılolar,kahvaltın guzel omletın yağı nasıl

1 bardak su ıctım kalkınca
1 fıncan sekersız turk kahvesı(esra erol her sabah bır fıncan sekersız kahve ıcıyomus nasıl formda kaldığına dair reportajda demıstı yağ yakıyor dedı)

1 bardak su ıctım kalkınca
1 fıncan sekersız turk kahvesı(esra erol her sabah bır fıncan sekersız kahve ıcıyomus nasıl formda kaldığına dair reportajda demıstı yağ yakıyor dedı)

bebişim birşeyler yee metabolizman çalışsın hiç birşey yememişsin

az yağlı ve sade.

Suppersın

bebişim birşeyler yee metabolizman çalışsın hiç birşey yememişsin

yıyecem tabıkıde ılac saatım 9:50 15-20 dk sonra kahvaltımı yapıcam,kahvaltımda dun cılek altım kahvaltıda cılek yemeyı sevıyorum ve cılek dıyetlerde cok önerılIYOR.Çilek bol maydonoz domates ve portakal suyu sıkıcam burnum akıyor .

pazardan önce tartılmama kuralı cnm :) valla ben haftada 1 kg civarı vermekten memnunum ama ne bilim azmı acaba ??

cnm yaa sen dert etme bu kadar kilonu bence sadece akşam geç yememen yeterli olacaktır sana bence hem bak efeeylülde söylemiş bebiş hazırlığındasın direncin düşmesin

bu arada dün gece rüyamda doğum yaptım (bitarafım açık kaldı sanırım) bir oğlum oldu valla normal doğum yaptım pırt diye çıkarttım acı çekmedim bide diyorum ki ama ben korunuyordum nasıl oldu bu çocuk bebek yokmu diye diye geceleri rüyalarıma sokuyorlar yahuuu :44::44:

sabah sivri biber varsa normal kırmızı biberde yiyebilirsin gün içinde brokolide ekleyebilirsin menüne c vitamini almış olursun.
bu arada eşim bana çilek der

Canım bence haftada 1 kılo cok ıdeal,hem ac da kalmadan dımı cok ıyı gıdıyosun bu sekıl devammm,demek ruyanda bebısın oldu benım de ruyama öyle cor gırdı hayırlısıdusunmuyosun dımı bebek?

sabah sivri biber varsa normal kırmızı biberde yiyebilirsin gün içinde brokolide ekleyebilirsin menüne c vitamini almış olursun.
bu arada eşim bana çilek der

Var canım bıber eksık etmıyorum bır kucuk sıvrı bıber genelde yerım,demek cılek dıyor

bu hafta sonu fındık fıstık incir yiyordum yumurtlama döneminde hamile kalırsam falan diye iştahım açıldı ama bu hafta yediklerime dikkat edicem :18:
midem küçüldü zaten eskisi kadar yiyemiyorum.

canım doğumuda aradan çıkarmışssın

doğum olayını bilmediğim için azıcıkta olsa bi korku oluyo bende mi rüyamda doğursam acaba

Canım bence haftada 1 kılo cok ıdeal,hem ac da kalmadan dımı cok ıyı gıdıyosun bu sekıl devammm,demek ruyanda bebısın oldu benım de ruyama öyle cor gırdı hayırlısıdusunmuyosun dımı bebek?

evet hiç aç kalmıyorum bende hipoglisemi riski yüksek o nedenle aç kalınca bi titreme soğuk terleme falan oluyor ama böyle olunca normaldekinden bile daha iyi durumdayım ara öğünde yapınca hiç açlık yok baş ağrısı yok şişkinlik yok :)) aslında güzel bir yaşam ama işte herzaman yapabilsek umarım hiç birimizin iradesi kırılmaz

yok cnm henüz değil kısmetse birdahaki yaza çalışmalara başlama planımız var :)) allah kısmet ederse

Gectığımız hafta bende ıncrı cevız tukettım bu hafta yok

Irademız kırılmasın hıcc cunku hedefe ulasınca da bıtmıyor onu koruyacaz aynı bu sekılde yoksa gıden gerı gelır allah korusun.Herseyın hayırlısı annesı gıbı marıfetlı bır bebısın olur ınsallah tabı ıstedığınız zamanda

evet korumak daha büyük mesele ... amin canım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...

muhtemelen korkudan giriyor ya rüyalarıma aynen yok normal doğum çok sancılı olurda falanda filanda :18::18: aman neyse korkunun ecele faydası yok diye boşuna dememişler hayırlısı olsun cnm hepimiz için

Amin canım

bır bardak portakal suyu
4-5 cerry domates
bol maydonoz
bır kucuk sıvrı bıber
bır kucuk salatalık
3 sıyah zeytın
1 kk lıhgt peynır
3 buyuk cılek
1 dılım tam buğday

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…