• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

Aksam 2 kasık tavuklu kuskus pilavı yedım(mayonezlıydı azıcık)normalde et gunum du ama sabah öğle yıyınce aksam canım ıstemedı ve attım yemedım,2 etı form cıkolatalı bıskuvı yedım.yanı kacamak yaptım.
Bugun meyve gunum
sabah:kalkar kalkmaz 1 bardak su(su ıcemıyorum fazla artık yutkunamıyorum)
1 kase meyve saltası(içinde kıvı,elma ve çağla)bunları yıyorum hala

Aksam 2 kasık tavuklu kuskus pilavı yedım(mayonezlıydı azıcık)normalde et gunum du ama sabah öğle yıyınce aksam canım ıstemedı ve attım yemedım,2 etı form cıkolatalı bıskuvı yedım.yanı kacamak yaptım.
Bugun meyve gunum
sabah:kalkar kalkmaz 1 bardak su(su ıcemıyorum fazla artık yutkunamıyorum)
1 kase meyve saltası(içinde kıvı,elma ve çağla)bunları yıyorum hala

canım arada yoğurtta yee istesen meyvada şişirir gaz yapmasın dikkatli ol.kanal d de şimdi yoğurt mayalanması ve faydası ile ilgili program var.

canım arada yoğurtta yee istesen meyvada şişirir gaz yapmasın dikkatli ol.kanal d de şimdi yoğurt mayalanması ve faydası ile ilgili program var.

Haklısın canımm ama bugun meyve gunum yarın yoğurt yumurta gunum bu gun kacamak yapmıyım dıyordum.Ben zaten kendım yapıyorum yoğurdumu dur bende bakıyım:1:

evde yulaf var tvde gösterince aklıma geldi böyle kurabiye gibi yulaflı sağlıklı ne yapabilirim acaba:44:

sabah 08:301 brdk su

ceyrek kepek ekmegı
1 haslanmıs yumurta
yesıllık(maydonoz, tere,roka)bırkac dal
işte bu kadar he2 bardak ta cay:))
nasılıyımız ve az oncetempolu sporyaptım30 dk cık:) bırazdan damerdıvenlerı ınırım arkd.gıdıdegımgelırkende cıkarım:)))) gercıonada yuruyerek gıdecegımama nyseee gercey guselbır vudut ıcın:))))

ceyrek kepek ekmegı
1 haslanmıs yumurta
nasılıyımız ve az oncetempolu sporyaptım30 dk cık:) bırazdan damerdıvenlerı ınırım arkd.gıdıdegımgelırkende cıkarım:)))) gercıonada yuruyerek gıdecegımama nyseee gercey guselbır vudut ıcın:))))

cayında şekersız se gayet ıyı menu

ceyrek kepek ekmegı
1 haslanmıs yumurta

canım menün süper :46:
arkadaşına gidince dikkat et kısırlar poğaçalar falan aman dikkat :20:

google amca ya sorsana :1:bana kurabıye deme canım cekıyor bıde peynırlı pogaca cekıyor

canım evet netten bi bakayım,canın poğaca falan çekmesin öyle yağlı yağlı cısss onlar:27::27:

canım evet netten bi bakayım,canın poğaca falan çekmesin öyle yağlı yağlı cısss onlar:27::27:

dıkat ederım zaten oda hamıs oldugu ıcın yurumek ıcın gıyorum beraber yuruyecegız ınsl.yanımada su alımmm da hehehe bu arada cayın sekerını 2 atan ben suan 1,rı bıle cok buluyorum:))dun tatlıyaptım esıme bu arada yemıyrum dıye ertelıyordum bende dayanmadım 2 catal aldımbelkı hamıs falansam olurya :)))(gercı degılımdırde kendımıkandırmaca:)))

ben ark.bekletmeyımmm k.i.bkınn bol kalosırızz gunlerrrr kızlarrrrrrrr

sağol canım.benimde temizlik yapmam lazım kaç gündür birşey yapamadım bugün en geç yarın yapmam lazım:34:

sağol canım daha iyiyim :16: bendede oluyo kabızlık ishal yediklerimizle alakalı oluyo galiba sütte ishal yapıyo yediklerini orantılı yemeye çalış.

afiyet olsun canım ne zaman bitiyo orucun.

yap valla erteledikçe birikiyor ben bugün kalsyum diyetine başladım günde 1 kilo veriliyor kahvaltım 2 bardak su 1 bardak süt 1 tane peksimet ara 1 elma öğlen mantar sote

canım geçmiş olsun bu mevsimde hava değişimleri hasta ediyo bizi vitamin al bol bol c vitamini tüket.meyva yee.
gripsen sıcak acılı karabiberli limonlu çorba iç iyice terle duşunu al.
iyileş sonra devam edersin.:34:

çok tşk ederim cnm :16:
grip değilim ama halsizdim, kımıldayasım yoktu 2gündür. ama bugün çok daha iyiydim, toparladım sayılır. kaldığım yerden devam inşallah :16:

Bahar olduğu ıcın bır arkadasımız da senın gibioldu yanı cgdozdgn:16:aksam menun cok guzel cnm bol su da ıcsen guzel olucak ama okuldasın malesef,ne kadar su ıcersen o kadar yağ vucuttan cabuk atılıyor artık yazın bol su ıcersın ve hafta sonları

eve gelir gelmez suya saldırıyorum zaten cnm, yanımdan ayrılmıo hiç sürahi:1: akşam menüm gerçekten süper oldu cnm yaa çok hafifti, hiç rahatsız etmedi, bugünde aynısını yiycem, dünden kalmıştı ziyan olmasın yine yanında 4 kaşık yoğurtu indiricem mideye :9:

kahvaltıda : 1 paket çubuk kraker :ssz:

öğlen : 1domates 1salatalık 1kk peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek

akşam menümde dünkünün aynısı..

buarada market ekmek getirmiş çok sevindim:1: uno denge light ,1dilimi 39 kalori :1:

yarın sabah bu ekmekten yağsız tost yapıp okula götürücem ohhh misler gibi :52:

çok tşk ederim cnm :16:
grip değilim ama halsizdim, kımıldayasım yoktu 2gündür. ama bugün çok daha iyiydim, toparladım sayılır. kaldığım yerden devam inşallah :16:

eve gelir gelmez suya saldırıyorum zaten cnm, yanımdan ayrılmıo hiç sürahi:1: akşam menüm gerçekten süper oldu cnm yaa çok hafifti, hiç rahatsız etmedi, bugünde aynısını yiycem, dünden kalmıştı ziyan olmasın yine yanında 4 kaşık yoğurtu indiricem mideye :9:

kahvaltıda : 1 paket çubuk kraker :ssz:

öğlen : 1domates 1salatalık 1kk peynir 4 zeytin 2 dilim ekmek

akşam menümde dünkünün aynısı..

buarada market ekmek getirmiş çok sevindim:1: uno denge light ,1dilimi 39 kalori :1:

yarın sabah bu ekmekten yağsız tost yapıp okula götürücem ohhh misler gibi :52:

Uno denge lıght 7511 arkadasımız kullanıyodu memnundu cok sevındım ıste buu:46:sabah çubuk kraker demıssın hangısı?sade baharatlı peynırlı sana tavsıyem(etı form kepeklı cubuk kaker var kalorısı cok dusuk tadı da guzel o gun bı kac tane yedım atıstırmalık)

Son düzenleme:
1 fıncan yesıl cay
1 fıncan doğadan5 i biryerde
1 lt su ıctım cok buyuk sorun boğazım ağrıdığı ıcın su ıcemıyorum yağlarım gitmeyecek:19:
1 bardak lahana suyu
6 tane çağla,yarım kıvı
1 fıcan yarısı kadar lıght sute cok az nescafe attım yıne boğazım ıcın(şekersız)
aksama sadece elma ve cağla kıvı yıyecektım ama olmuyor cok dırencsız kaldığım ıcın esıme yapıcam ızgara tavuktan bı kac lokma mıdeme ındırecem:52:

oooo kızlar sarmalar makarnalar havada ucusmus :)))
suzaann dikkat et şeker :))

gece sular kesıldı burda :S 20 saat gelmıcekmıs daha şok oldum yaaaa
o yuzden aksama salata yapamıcam, cok yıkıyorum slataları :S

artık bugun bıtıcek ınsallah mercımek corbası :)
belki yagsız tost yaparım domates ve beyaz peynırle. su kullanmadan anca o yapılabılrı :))

dıkkat etmeye calısıyorum yaaa
öglenkı menum:1 elma
bol salata(yagsızaztuzlu) ıcınede bıraz makarna(sossuz) haslanmıs tabıkı:)) ve 3 brdk suuu ekmek yok...1brdk cay

aksam:17:50:1 tabak ıspanak,1 kase yogurt süzme:)2brdk su cokcok cok az oglen ve aksamkı ekmegın yanına peynırlıborek 1dılım kadar:))

günaydın kızlar,

sabah
omlet
1 kk peynir
2 siyah zeytin
domayes salatalık

folik asidden sonra iştahım mı açıldı ne sanki hiç kilo vermedim:50:

sabah

2 dilim tam buğday ekmek.
kk peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta