- 20 Ağustos 2008
- 4.105
- 668
- 688
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar annemlerdeydim giremedim annemin tartıda 68400 çıktım hadi hayırlısdı bu hafta hızlanırım inşallah....
günaydın kızlarr
dün çoook işim vardı giremedim... ve tartımın pili bitmişti ama bir gün önce (kuralı çiğnediğim için gayet memnunum :) 69,100 geldim yani -900 gr
hayırlı günler olsun canlar
kahvaltı
2 dilim tam buğday arası sandviç kaşar marul
1 ad yumurta
4-5 zeytin
yeşil çay
güzel bir gün olsunn herkese
günaydın kızlarr
dün çoook işim vardı giremedim... ve tartımın pili bitmişti ama bir gün önce (kuralı çiğnediğim için gayet memnunum :) 69,100 geldim yani -900 gr
hayırlı günler olsun canlar
kahvaltı
2 dilim tam buğday arası sandviç kaşar marul
1 ad yumurta
4-5 zeytin
yeşil çay
güzel bir gün olsunn herkese
slm kızlar annemlerdeydim giremedim annemin tartıda 68400 çıktım hadi hayırlısdı bu hafta hızlanırım inşallah....
günaydın kızlar yeni bir hafta
akşam
pırasa
salata
abim işe başladı bu hafta eski tempoma yeniden döneceğim
sabah,
2,5 kızarmış ekmek(dün ortalama 3 tane dilimlenmiş kepekli elmeği fırında kızarttım bu hafta bunu tüketeceğim )
omlet
1 kk peynir
salata
Günaydın cnmhadı bakalım bu hafta daha guzel olsun daha kolay gıtsın kılolar,kahvaltın guzel omletın yağı nasıl
1 bardak su ıctım kalkınca
1 fıncan sekersız turk kahvesı(esra erol her sabah bır fıncan sekersız kahve ıcıyomus nasıl formda kaldığına dair reportajda demıstı yağ yakıyor dedı)
az yağlı ve sade.
bebişim birşeyler yee metabolizman çalışsın hiç birşey yememişsin
Istıkrarlı gıdersen az da olsa gıder kılolar cnm
Gunaydın canımtebrık ederım yaza fıt gırcen hadı ıyısınne kuralı cığnedın kı dun tartılmadın dıyemı?kahvaltın supper canım afıyet olsun
günaydın kızlar yeni bir hafta
akşam
pırasa
salata
abim işe başladı bu hafta eski tempoma yeniden döneceğim
sabah,
2,5 kızarmış ekmek(dün ortalama 3 tane dilimlenmiş kepekli elmeği fırında kızarttım bu hafta bunu tüketeceğim )
omlet
1 kk peynir
salata
Suppersın
yıyecem tabıkıde ılac saatım 9:50 15-20 dk sonra kahvaltımı yapıcam,kahvaltımda dun cılek altım kahvaltıda cılek yemeyı sevıyorum ve cılek dıyetlerde cok önerılIYOR.Çilek bol maydonoz domates ve portakal suyu sıkıcam burnum akıyor .
pazardan önce tartılmama kuralı cnm :) valla ben haftada 1 kg civarı vermekten memnunum ama ne bilim azmı acaba ??
cnm yaa sen dert etme bu kadar kilonu bence sadece akşam geç yememen yeterli olacaktır sana bence hem bak efeeylülde söylemiş bebiş hazırlığındasın direncin düşmesin
bu arada dün gece rüyamda doğum yaptım (bitarafım açık kaldı sanırım) bir oğlum oldu valla normal doğum yaptım pırt diye çıkarttım acı çekmedim bide diyorum ki ama ben korunuyordum nasıl oldu bu çocuk bebek yokmu diye diye geceleri rüyalarıma sokuyorlar yahuuu :44::44:
sabah sivri biber varsa normal kırmızı biberde yiyebilirsin gün içinde brokolide ekleyebilirsin menüne c vitamini almış olursun.
bu arada eşim bana çilek der
pazardan önce tartılmama kuralı cnm :) valla ben haftada 1 kg civarı vermekten memnunum ama ne bilim azmı acaba ??
cnm yaa sen dert etme bu kadar kilonu bence sadece akşam geç yememen yeterli olacaktır sana bence hem bak efeeylülde söylemiş bebiş hazırlığındasın direncin düşmesin
bu arada dün gece rüyamda doğum yaptım (bitarafım açık kaldı sanırım) bir oğlum oldu valla normal doğum yaptım pırt diye çıkarttım acı çekmedim bide diyorum ki ama ben korunuyordum nasıl oldu bu çocuk bebek yokmu diye diye geceleri rüyalarıma sokuyorlar yahuuu :44::44:
Canım bence haftada 1 kılo cok ıdeal,hem ac da kalmadan dımı cok ıyı gıdıyosun bu sekıl devammm,demek ruyanda bebısın oldu benım de ruyama öyle cor gırdı hayırlısıdusunmuyosun dımı bebek?
bu hafta sonu fındık fıstık incir yiyordum yumurtlama döneminde hamile kalırsam falan diye iştahım açıldı ama bu hafta yediklerime dikkat edicem :18:
midem küçüldü zaten eskisi kadar yiyemiyorum.
canım doğumuda aradan çıkarmışssın
doğum olayını bilmediğim için azıcıkta olsa bi korku oluyo bende mi rüyamda doğursam acaba
evet hiç aç kalmıyorum bende hipoglisemi riski yüksek o nedenle aç kalınca bi titreme soğuk terleme falan oluyor ama böyle olunca normaldekinden bile daha iyi durumdayım ara öğünde yapınca hiç açlık yok baş ağrısı yok şişkinlik yok :)) aslında güzel bir yaşam ama işte herzaman yapabilsek umarım hiç birimizin iradesi kırılmaz
yok cnm henüz değil kısmetse birdahaki yaza çalışmalara başlama planımız var :)) allah kısmet ederse
Gectığımız hafta bende ıncrı cevız tukettım bu hafta yok
Irademız kırılmasın hıcc cunku hedefe ulasınca da bıtmıyor onu koruyacaz aynı bu sekılde yoksa gıden gerı gelır allah korusun.Herseyın hayırlısı annesı gıbı marıfetlı bır bebısın olur ınsallah tabı ıstedığınız zamanda
bu hafta sonu fındık fıstık incir yiyordum yumurtlama döneminde hamile kalırsam falan diye iştahım açıldı ama bu hafta yediklerime dikkat edicem :18:
midem küçüldü zaten eskisi kadar yiyemiyorum.
canım doğumuda aradan çıkarmışssın
doğum olayını bilmediğim için azıcıkta olsa bi korku oluyo bende mi rüyamda doğursam acaba
evet korumak daha büyük mesele ... amin canım allah hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
muhtemelen korkudan giriyor ya rüyalarıma aynen yok normal doğum çok sancılı olurda falanda filanda :18::18: aman neyse korkunun ecele faydası yok diye boşuna dememişler hayırlısı olsun cnm hepimiz için