• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten Sonra Kilo Alanların Beraber Zayıflama Günlüğü

afiyet olsun canım pazara az kaldı :34:

Evettt

oooo kızlar sarmalar makarnalar havada ucusmus :)))
suzaann dikkat et şeker :))

gece sular kesıldı burda :S 20 saat gelmıcekmıs daha şok oldum yaaaa
o yuzden aksama salata yapamıcam, cok yıkıyorum slataları :S

artık bugun bıtıcek ınsallah mercımek corbası :)
belki yagsız tost yaparım domates ve beyaz peynırle. su kullanmadan anca o yapılabılrı :))

O supper bencede beyaz peynırlı domates lı bayılırım tosta afıyet olsun:16:

öğle
1 kase çorba
3 kızarmış ekmek

akşam
1 kase salata
1 kase yoğurt

Dunu cok ıyı gecıstırmıssın canım:16:

günaydın kızlar,

sabah
omlet
1 kk peynir
2 siyah zeytin
domayes salatalık

folik asidden sonra iştahım mı açıldı ne sanki hiç kilo vermedim:50:

Gunaydın canım:16:guzel kahvaltı yapmıssın

dıkkat etmeye calısıyorum yaaa
öglenkı menum:1 elma
bol salata(yagsızaztuzlu) ıcınede bıraz makarna(sossuz) haslanmıs tabıkı:)) ve 3 brdk suuu ekmek yok...1brdk cay

aksam:17:50:1 tabak ıspanak,1 kase yogurt süzme:)2brdk su cokcok cok az oglen ve aksamkı ekmegın yanına peynırlıborek 1dılım kadar:))

Suzan canım makarna hadı öğlen yemıssın börek yapmaa:20:

sabah

2 dilim tam buğday ekmek.
kk peynir
4 yeşil zeytin
1 yumurta
çok az erik marmelatı

herkese afiyet olsun

Guzel gıdıyosun canımmm:16:

aksam yazmayı unutmusum spor yaptım dun 50 dk tempolu yuruyus 20 dk alet calıstım
bır but baget derısını attığım ızgarada yedım
1 ızgara domates
1 ızgara bıber
1 galeta yedım(ilac ıceceğim icin yedimmm baya)
bu sabah:yoğurt gunum
bır kase yoğurt ıcıne yulaf ezmesı koydum ve yedım
ara:yesıl cay

Son düzenleme:
aksam yazmayı unutmusum spor yaptım dun 50 dk tempolu yuruyus 20 dk alet calıstım
bır but baget derısını attığım ızgarada yedım
1 ızgara domates
1 ızgara bıber
1 galeta yedım(ilac ıceceğim icin yedimmm baya)
bu sabah:yoğurt gunum
bır kase yoğurt ıcıne yulaf ezmesı koydum ve yedım
ara:yesıl cay

ızgara çok sağlıklı afiyet olsun canım.
sıcak birşeylerde iç yoğurt üşütür.

selam kızlar
dun aksam ıftardan once sular geldı :)))
salatamı yaptım

dunku menum:
1.5 kepce mercımek corbası
ton balıklı salata (ıcıne mısırda attım esım sevıo ıstıo dıye, ben yememeye calıştım mısırları, içim gittiiii)
bıraz yogurt
2 tane kuru kayısı ve 2 cevız

10 cıvarı falandı sanırım 8-10 tane fındık yedım

sahur:
2 tane neskafe fıncanı tabagı kadar krep (lor peynırlı)

5 bardak su (buyuk boy bıtkı cayı fıncanlarıyla)

sabah da bu kadar yemenın ustune tartı bana ıyı bı ders verdı :31::18:

aksama
  • 1 kepce corba
  • salata
  • yogurt yıcem

selam kızlar
dun aksam ıftardan once sular geldı :)))
salatamı yaptım

dunku menum:
1.5 kepce mercımek corbası
ton balıklı salata (ıcıne mısırda attım esım sevıo ıstıo dıye, ben yememeye calıştım mısırları, içim gittiiii)
bıraz yogurt
2 tane kuru kayısı ve 2 cevız

10 cıvarı falandı sanırım 8-10 tane fındık yedım

sahur:
2 tane neskafe fıncanı tabagı kadar krep (lor peynırlı)

5 bardak su (buyuk boy bıtkı cayı fıncanlarıyla)

sabah da bu kadar yemenın ustune tartı bana ıyı bı ders verdı :31::18:

aksama
  • 1 kepce corba
  • salata
  • yogurt yıcem

Cok ıyı tartılma fazla cunku sabah ac karna mesela 50 cıkıyosan öğlen tartıldığında 51 olur,ertesı sabah aksama göre 1 kılo dusuk olur hep o yuzden yanıltıcı
aksam menun bır kase corba yeterlı değil sebze yemeği yapabılırsın mesela kabak kalorısı en dusuk hemde en cok sındırımı calıstıran sebze

ızgara çok sağlıklı afiyet olsun canım.
sıcak birşeylerde iç yoğurt üşütür.

Teskurler cnm:16:aslında yememem lazımdı ama daha kötu hastalanmamak ıcın yedım.aynen usudum yoğurttandı demek

iyi akşamlar kızlar

2 kepce domates corbası
1 tabak haslanmıs ıspanak (ustune yogurt, pulbıber)
6 köfte
1 bardakcık haslanmıs tuzsuz makarna (cok canım cektı bı yerım şişmesin dedim :1:)

gunduz 1 st yuruyusss
2 lıtre suuu(gun ıcınde)
aksam yemegı olarak
1 kase mercımek corbası
1 brdk su
ceyrekceyregı kepekemegı
3kasıksalata
2 kasık yogurt
dahada bırsey yokkkk

nasılllll

öğle

brokoli

akşam
1 kase karışık salata

Suppersın anne adayı

iyi akşamlar kızlar

2 kepce domates corbası
1 tabak haslanmıs ıspanak (ustune yogurt, pulbıber)
6 köfte
1 bardakcık haslanmıs tuzsuz makarna (cok canım cektı bı yerım şişmesin dedim :1:)

Eğer ki bunların hepsını aksam yedıysen cooook yemıssın:19:corba 2 kepce,1 tabak ıspanak 6 köfte yetmezmıs gıbı bırde makarna:52:ıspanak uzerıne yoğurt kullanmayın aynı sekıl makarna ıcınde tadı yakısıyor ama sağlıklı değilmiş canım.aksamları sadece ıspanak yanında cok az corba yeterlı bır menu olur.

gunduz 1 st yuruyusss
2 lıtre suuu(gun ıcınde)
aksam yemegı olarak
1 kase mercımek corbası
1 brdk su
ceyrekceyregı kepekemegı
3kasıksalata
2 kasık yogurt
dahada bırsey yokkkk

nasılllll

Nasıl mı bence cok ıyı tebrık ederım ıste böyle:46:

5 gun 5 kılo bıttı kacamaklarımla:1:
dun aksam alısverısteydık ve dısarda yemek yedık ben 4 kucuk ızgara köfte ve salata yedım.dun yoğurt yumurta gunumdu bu da bozulmus oldu ama olsun
Bugun ve yarın dınlenme gunum sabah kalkınca bır bardak su
1 cavdar ekmek yapılmıs az kasarlı tost toplamada 2 dılım ekmek
2 fıncan cay(çok az esmer şekerli)
2 sıyah zeytın
1 yesıl zeytın
maydonoz-nane
bır domates
bır salatalık

Son düzenleme:
Gün ve gün neler yediklerımızı lıstelıyoruz(içerik miktar yağ oranı detaylı)
Haftada bır gun tartılıyoruz pazar gunlerı
Gunde 2 lt su en az(yesılcay,form cay en 2 fıncan)
6 dan sonra meyve de dahıl hıc bır sey yemıyoruz(dayanamassak lıght sut veya yarım yağlı ıcebılırız)
İsteğe bağlı olarak bır gunumuzu tatil gunu olabılır ödullendırebılırız ıstedımızden yıyıp abartmadan tabi(6 dan sonra yasak yıne)
Haftada en az 4 gun 45 dk tempolu yuruyuş,yapamassanız evde dans,vıdeo eslığınde hoplamak zıplamak)
beyaz ekmek de yok(tam tahıllı,tam buğday,çavdar)
Şekeri ya azaltıyoruz yada bıtırıyoruz

Öğünlerimiz
sabah
ara
öğlen
ara
aksam
ara(lıght sut ve bıtkı cayından baska bır sey yıyemessın)
olmak uzere 6 öğün yapıyoruz

Son düzenleme:
Kimseler uyanamamıs kızlar gelen olursa bıldığınız cok super pastanedekiler gibi peynırlı pogaca tarıfınız varsa paylasın aksama caya mısafırım var,maya lı tarıfler var ama aksama kadar bayatlamasını ıstemıyorum,yanı sımdı yapsam aksam da taze olsun:16:

Kimseler uyanamamıs kızlar gelen olursa bıldığınız cok super pastanedekiler gibi peynırlı pogaca tarıfınız varsa paylasın aksama caya mısafırım var,maya lı tarıfler var ama aksama kadar bayatlamasını ıstemıyorum,yanı sımdı yapsam aksam da taze olsun:16:

günaydın cnm sana rahmetli ananeciğimin poğaçasının tarifini vereyim hmm mis gibi yapardı kasımda kaybettim maalesef ama bende çok güzel yaptım geçenlerde ben yazıyımda sen yap veya yapma ama güzel oluyor tazecik duruyor 2-3 gün

malzemeler

2 bardağı su ılık
1 yaş maya
1 bardak sıvı yağ
2 yemek kaşık şeker
1 yemk kaşığı tuz
1 yumurta akı içine sarısı dışına
alabildiği kadar un (hamur cıvık olacak bu fırınlardan aldığımız ekmek hamuru kıvamında ) 4-5 bardak un kafi geliyor gibi

1 çay kaşığı mahlep (isteğe bağlı ama pastane poğaçası tadını en iyi veren malzemedir )

mayayı 1 bardak suda erit
malzemelerin hepsini bir kaba koy mayayıda ekle cıvık (ekmek hamuru kıvamında pürüzsüz ) bir hamur elde edene kadar yoğur ... 40-45 dk mayalansın hamur (benim evde çok sıcak bir bölge olmadığı için kabın üzerini streçleyip biraz biraz ısıtıp kapattığım fırına atıp mayalandırıyorum

sonra koparıp şekil vererk tepsiye koyuyorum (içine ne koyaran artık ben zeytin severim üzerine yumurta sarısınıda srürüp

bi 10-20 dk da o şekilde tepside bekletiyorum (yine fırının içinde ) sonra 150-160 derecede üzerleri kızarıp iyice kabarana kadar pişiriyorum veee süper oluyorlarrr :)) sonra fırından çıkarınca üzerine biraz su serpip poşet sarıyorum ve üzerini örtüp bekleiyorum bi 10 dk ozaman yumuşacık oluyor ..

$SAM_0998.JPG $SAM_0999.JPG

Son düzenleme:
sabah 3 kasık menemen yanı domatesbıber az yagda tavlanmıs
yarım brdksekesız vay
2 dılım kepe ekmegı
yarım lt suyu bıtırdım gıder yarısıdabıtmekuzere
oglende 13:00 1kase yaylacosbası ıcınde aznohutlutabııı baskada brsey yok3 hafta sonunda bunyem alıstı ac yatsamdahıssedılmıyorheheheh

günaydın cnm sana rahmetli ananeciğimin poğaçasının tarifini vereyim hmm mis gibi yapardı kasımda kaybettim maalesef ama bende çok güzel yaptım geçenlerde ben yazıyımda sen yap veya yapma ama güzel oluyor tazecik duruyor 2-3 gün

malzemeler

2 bardağı su ılık
1 yaş maya
1 bardak sıvı yağ
2 yemek kaşık şeker
1 yemk kaşığı tuz
1 yumurta akı içine sarısı dışına
alabildiği kadar un (hamur cıvık olacak bu fırınlardan aldığımız ekmek hamuru kıvamında ) 4-5 bardak un kafi geliyor gibi

1 çay kaşığı mahlep (isteğe bağlı ama pastane poğaçası tadını en iyi veren malzemedir )

mayayı 1 bardak suda erit
malzemelerin hepsini bir kaba koy mayayıda ekle cıvık (ekmek hamuru kıvamında pürüzsüz ) bir hamur elde edene kadar yoğur ... 40-45 dk mayalansın hamur (benim evde çok sıcak bir bölge olmadığı için kabın üzerini streçleyip biraz biraz ısıtıp kapattığım fırına atıp mayalandırıyorum

sonra koparıp şekil vererk tepsiye koyuyorum (içine ne koyaran artık ben zeytin severim üzerine yumurta sarısınıda srürüp

bi 10-20 dk da o şekilde tepside bekletiyorum (yine fırının içinde ) sonra 150-160 derecede üzerleri kızarıp iyice kabarana kadar pişiriyorum veee süper oluyorlarrr :)) sonra fırından çıkarınca üzerine biraz su serpip poşet sarıyorum ve üzerini örtüp bekleiyorum bi 10 dk ozaman yumuşacık oluyor ..

Eki Görüntüle 390342 Eki Görüntüle 390343

Tesekkur ederım cnm:16:hemen tarıfını not edıyorum anneannecığın tarıfını artık bende yaparım,allah rahmet eğlesın nur ıcınde yatsın.Bugun tuzlu bısey yapmama gerek kalmadı cunku esım pastaneden sıparıs vermıs hastayım dıye.Mutlaka denıyecem ama bu tarıfı:16:

Tesekkur ederım cnm:16:hemen tarıfını not edıyorum anneannecığın tarıfını artık bende yaparım,allah rahmet eğlesın nur ıcınde yatsın.Bugun tuzlu bısey yapmama gerek kalmadı cunku esım pastaneden sıparıs vermıs hastayım dıye.Mutlaka denıyecem ama bu tarıfı:16:

Bısey dıycem bu resımler senın yaptıkların mı eğer öyleyse cok hamaratsın masallah,zahmet edıp resım de eklemıssın yaa cok saol canımm:16:

Back