Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

Değişen bir durum yok. Boşanmak istemiyor. Benden bekliyor. Ama sürekli canımı acıtacak cümleler söylüyor. Bana gelip başka kadınları anlatıp duruyor. Psikolojik olarak yıpratmaya çalışıyor. Hiç umursamıyorum. Yüzüne bile bakmıyorum. Artık cevap verme gereği bile duymuyorum. Ona defalarca evden gitmesini de söyledim. Madem istemiyorsun o zaman git diyorum. Burası benim de evim sen gitmezsen ben de gitmem diyor.

cnm iyimisin...

Sakın evi terketmeyin bu ha
Benim eşimde öyleydi sorsan burda herkes öyle der.Saygılı merhametli iyi aile babasıydı kendime bile güvenmezdim ona güvendiğim kadar düzgün bir insan olmamam rağmen .Öylesine bir güven yani .
Ama ne yaptı internetten bulduğu kadınla sanal seks yaptı .Kafanı bulandırmak istemem her ihtimali değerlendir sakın kendini ve çocuğunu güvenceye almadan boşanma .Ailene ve onun ailesinede söyle .Seni yanlız olarak daha kolay ezebileceği için yapıyor. Allah yardımcın olsun.

Aman sakin evden gitmeyin..
Herife bak ya!!!
Sen cocukla cikip git o pislik keyfine baksin..
Yasalarda sizin yaninizda daha iyi bilen arkadaslar aydinlatir.

Allah kolaylık versin ama bence dayanmalısınız. Şu an durum ne halde bilmiyorum, ama ilk mesaja göre euh haline göre değişkenlik gösteren bi yapısı var eşinizin. Boşandıktan sonra eminim pişman olacaktır.. Tekrar Allah yardımcın olsun

okurken dondum kaldım son durum ne acaba inşallah herşey değişmiştir paylaşım sahibi günlerdir tek satır yazmamış umarım işler kötüye gitmemiştir... Allah yardımcın olsun...

Canm allah yardımcın olsun insiallah. söyle önceki yazışmalara baktım konu sahibinin pek sesi çıkmamış merak ettim insiallah biraz iyiye gidiyordur. Hey rabbim allahım ne manyaklar var yaa kendi çocuğumu bile sevemiyorum ne demek artık ne beklersiniz bu adamdan yarın öbür günde pişman olur bu kızcağız yalnız diemi yapıyo dur nedir Rabbim şu mübarek günlerde kalbine vicdan koysun akıl fikir versin insiallah konu sahibi arkadaşım hersey yoluna girer de bebeginle mutlu yaşarsın.
Kızlar haberi olan varmi

20 aylık çocuğa rağmen böyle bir karar. İçimden neler söylemek geçiyor anlatamam. Sakın boşanırken öyle para pul istemem deme. Sonuna kadar alabildiğin kadar nafaka nı hem kendine hem çocuğuna al. Gurur karın doyurmuyor ama böylr koca, baba müsvetteleri nin çok işine yarıyor

Her geçen gün daha kötüye gidiyor. Çok yıprandım. Anneme mesaj atmış, babamı da telefonla aramış. Çok ağır kelimeler kullanmış. Aileme her şeyi anlatmadım. Sadece borçlardan dolayı bunalımda dedim. Onlar da ısrarla gelmemi istiyorlar. Eşimin de istediği buydu zaten.

İşyerindeki bir kadın sürekli beni arıyor. O da boşanmam konusunda sürekli bana baskı yapıyor. Güya benim yanımda olduğunu söylüyor ama telefonda benim ne ezikliğimi ne gurursuzluğumu koydu. Kendin iş bul çalış kendin kazan. Eşine niye muhtaçsın. Hakim bu istediklerini sana vermez, öylece ortada kalırsın deyip durdu. Kadın annem yaşında olmasa başka bir niyeti var derdim. Ya ben nafaka ve tazminat isteyince ezik ve gurursuz mu oluyorum. Bunca yıl bu evliliği sürdürmek için çok fedakarlıklar yaptım. 3 yıl buz gibi evde kışları suyu donan çatısı akan evde, aylarca kara bata çıka buz tutmuş merdivenlerden su taşıdım, odun kırdım sobasını yaktım, ne getirdiyse razı oldum, evde televizyonumuz bile yoktu. O zamanlar senin gibisini asla bulamazdım, herşeyimsin derdi. Ben de beni seviyor ya o bana yeter diyordum. Benim bunca zaman yaşadıklarımın bir bedeli olmayacak mı? Kendim çalışsam çalıştığım paraya kira mı vereyim bakıcı parası mı vereyim yola mı vereyim geçineyim mi? Madem sevmiyordu neden benden çocuk istedi zaten olmuyordu. İğneyle hamile kaldım.

Şimdi adam memur olunca, cebi para görünce sevmediğini anlamış. Sürekli beni ve oğlunu öldürmekle tehdit ediyor. Artık dayanamıyorum. Oğluma bir zarar vermesinden korkuyorum. Aslında elimde beni ve oğlunu öldürmekle tehdit ettiğini söyleyen ses kaydı ve bana hakaret dolu mesajları da var. Ama uğraşmak istemiyorum. Haftaya ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum. Evi de satışa çıkarıyor. Ben daha dayanırım ama ya oğluma zarar verirse... Çok korkuyorum, çünkü oğlumun yanına yaklaştığında sürekli onun canını yakıyor, pencereye çıkarıp camı açıyor. Oğlum zaten çok meraklı, hemen camı açıp dışarı bakıyor. Bir kaç kez bu hareketlerine şahit oldum. O yüzden artık gitmenin zamanı geldi. Allah'a bırakıyorum. Bu yaşadıklarımı hak etmedim. Rabbim yarına kor, yanına koymaz. Elimden geleni yaptım, buraya kadarmış.

memur oldu da ne oldu terbiyesiz herif.. Tabi ki anlaşmalı boşanma süründür..işinden de edeceğim seni de. rezil olacaksın de

Özellikle oğlunla alakalı yazdıklarını okuyunca, kocanın bir ruh hastası olduğuna karar verdim. Kaç kurtul o evden, çocuğunun da senin de hayatın tehlikede...

yazmıyayım dedim ramazan günde ama allah bildiği gibi yapsın bunu..

sert çıkmak istemem sizin hayatınız beni ilgilendirmez ama hala niye o evde kaldığınızı, niye ısrarla ailenize söylemediğinizi, niye o herife dava açıp (kanıtlarınız da varmış) burundan fitil fitil getirmediğinizi anlamıyorum. kendinize değer vermiyor musunuz hiç? hayatınız bu kadar önemsiz mi? ya oğlunuzun hayatı? kusura bakmayın yazdıklarınız beni çok şaşırtıp sinirlendirdi.

oğlun bu hayatta sana verilen en güzel hediye. çek git ailenin yanına sarıl hayata. işe gir çalış. babana da annene de sarıl sıkıca. bırak ne hali varsa görsün.. hayatını mahvetme bu adamla

canım allah yardimcin olsun hayırlı bi kapı acsin inşallah.senin bu kadar vefakarligina karşı bunları yapıyorsa bilki yaptığı yanına kalmaz sen allaha sığın bol bol dua et..

ne demek ugrasmak istemiyorum madem delilin var neden kullanmayasın o adam eşşek gibi biliyo tazminat ödeyeceğini o yüzden seni kışkırtıp hata yapmanı istiyo ona bi koz ver diye bekliyor

Fazla çay içmekten kafan durmadı dimi oğlunu çaktırmadan öldürmeye çalışan bir manyağı ne demek süründürmemek...
Kendine gel biraz...
Bu arada boşan bir kaç yıl bekle ve izle bak ne hale gelecek...
Sonra kapına kopek olacak..
Lütfen o zaman da böyle saçmalama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…