- 9 Nisan 2015
- 209
- 574
-
- Konu Sahibi caykolik88
beni bitiren şey de bu zaten. evliliğimizi bitirecek bir sebeb yokken sadece sevmediği için ayrılmak istiyormuş. önceden seviyormuş ama artık sevemiyormuş.Tam olark derdi ne bu adamin ben anlayamadim. Anlattigiza gore hersey normal gibi. Sizin anlayamadiginiz yada sezinleyemediginiz birseyler dönüyor.
profilBaşka biri var bence... boyu devrilesice
evlendiğimizde ben 22 o 23 yaşındaydı. defalarca konuştum. sakin olmaya çalıştım sorun neyse beraber çözelim. ortada bir çocuk var onun hayatını mahvetmeyelim dedim. bana söylediği söz "ben anne baba sevgisi görmedim, hayatta kimseden sevgi görmedim. seni çok sevdim ama artık sevme isteğim yok kimseyi sevemiyorum" diyor. önceden namazlarını kılardı. şimdi el açıp dua etmekten bile aciz. ben bunun psikolojik bir sorun olduğunu tedavi görmesi gerektiğini yaptığının normal olmadığını söylüyorum ama kabul etmiyor. sürekli boşanmak istediğini söylüyor.Belli olgunluğa ulaşmayan erkekler kesinlikle evlenmemeli. Sizi hiç bir sebep yokken böyle yarı yolda nasıl bırakabilir anlayamıyorum ya hem de bi çocuğunuz varken. Şımarık çocuklar gibi davranıyor eşiniz çok pişman olacağına adım gibi eminim. Hangi insan mutlu yuvasını "artık sevmiyorum" diye yıkar ki?? Tedaviye ihtiyacı var eşinizin. Tatminsizlik doyumsuzluk her neyse nimete ihanettir. Güzel huzurlu Bi yuva nimettir arayıp bulamayan ne kadar insan var. Allah akıl fikir versin ne diyeyim pek sağlıklı gibi gelmedi eşiniz. Siz sabırlı olun ona destek olun doktora gitmeye ikna edin sanırım hayat enerjisi yok olmuş hayattan tat almıyor eşiniz.manevi açıdan güçlenmesini sağlayın kuran kurslarında dini sohbetlere gitse çok iyi gelir ama öyle rastgele değil çok güzel kurslar var oraya gitsin