İyi geceler
Yazıp içimi dökmek istedim durumu anlatayım ama lütfen keşke yapmasaydin demeyin çünkü şu an için yardıma ihtiyacım var
Kumar bağımlısı artık son nokta olan eşimden boşanma aşamasındayım
Ev benim miras parası ile alındı hiç bir katkısı yok kendi arabamda kendim aldım o evlilik süresince kumar oynadı kaç defa kredi çekildi kapatildi benim çocuğumun altınları vs o kadar çok paralar gitti ki maddi kaybım fazla
Artık boşanma kararını aldım. Davayı o açtı gene borcu var para karşılığı kabul etti dava açmayı
Pazartesiye yetişmesi gereken ödemesi var mis
Ama para zaten yok arabayı istiyor
Tamam bosanalim vereyim dedim ama hemen istiyor
Noterden protokol yaptık aklıma o geldi
Bu arada isteme şekli hiç normal olmuyor tehditler vs iş yerime gelme huzursuzluk çıkarma sürekli taciz arama gibi gibi
Cok değil dün seni oldursem daha fazla param olur ben zaten bittim vs diyor bu gibi tehditler
Şimdi ev benim üzerime o yüzden evi terk edemiyorum bunun dilinden anlayacak korkutacak vs kimsem yok bir annem var o da yanımda evden de gitmiyor ha birde olayları anlamlandırmaya çalışan oğlum var 6 yaş
Yani fevri hareket edemem
Polise gitmedim anlasmaliya çevirip bosanicaz diye zaten derdi para nakite çevirecek araba var
Çok güçlü bir karakter de değilim dir korkuyorum da bu süreçte haber de izleyemiyorum
Karşı tarafın ailesi o kadar bencil ki sadece kendilerini düşünüyorlar gelin bende kalın o orda kalsın kabul etmiyorlar aman bize uzak olsun diye
Son olarak şu kararı verdim anlaşmalı olarak ikna edip o zamna kadar dişimi sıkmaliyim
Boşanma sonra si gene bana gelirse polise giderim şu an polis e gitmek mevcut durumu zora sokacak
Zahmet olmazsa bir de dua isteyim okuyanlardan