Kumar bağımlısı bizim evliligimiz sona geldi

Evi alırken o kadar parayı elde çuvalda taşımadınız, banka aracılığıyla gönderdiniz değil mi? Yani kaydı kanıtı var. Aynı şekilde size kalan mirasın da belgesi kaydı var. Avukatınız niye kafanızı bulandırıyor? Ev parasının nereden geldiğini kanıtlamak bu kadar zor değil. Arabayı vermeyin çok pişman olursunuz. Çünkü araba satılınca dert birden bitmeyecek. Sadece pazartesi gününü atlatmak istiyor. Evi de sattırmak isteyecek. Gerekirse bir kaç gün ortalarda olmayın. Bulamasın sizi.
Ve eğer yapılmadıysa çok acil evinize sigorta yaptırın.
Sigorta konusunu biraz açar mısınız ?yaptırmadım ama bu fikiri bilmiyordum

İyi geceler
Yazıp içimi dökmek istedim durumu anlatayım ama lütfen keşke yapmasaydin demeyin çünkü şu an için yardıma ihtiyacım var
Kumar bağımlısı artık son nokta olan eşimden boşanma aşamasındayım
Ev benim miras parası ile alındı hiç bir katkısı yok kendi arabamda kendim aldım o evlilik süresince kumar oynadı kaç defa kredi çekildi kapatildi benim çocuğumun altınları vs o kadar çok paralar gitti ki maddi kaybım fazla
Artık boşanma kararını aldım. Davayı o açtı gene borcu var para karşılığı kabul etti dava açmayı
Pazartesiye yetişmesi gereken ödemesi var mis
Ama para zaten yok arabayı istiyor
Tamam bosanalim vereyim dedim ama hemen istiyor
Noterden protokol yaptık aklıma o geldi
Bu arada isteme şekli hiç normal olmuyor tehditler vs iş yerime gelme huzursuzluk çıkarma sürekli taciz arama gibi gibi
Cok değil dün seni oldursem daha fazla param olur ben zaten bittim vs diyor bu gibi tehditler
Şimdi ev benim üzerime o yüzden evi terk edemiyorum bunun dilinden anlayacak korkutacak vs kimsem yok bir annem var o da yanımda evden de gitmiyor ha birde olayları anlamlandırmaya çalışan oğlum var 6 yaş
Yani fevri hareket edemem
Polise gitmedim anlasmaliya çevirip bosanicaz diye zaten derdi para nakite çevirecek araba var
Çok güçlü bir karakter de değilim dir korkuyorum da bu süreçte haber de izleyemiyorum 😔
Karşı tarafın ailesi o kadar bencil ki sadece kendilerini düşünüyorlar gelin bende kalın o orda kalsın kabul etmiyorlar aman bize uzak olsun diye
Son olarak şu kararı verdim anlaşmalı olarak ikna edip o zamna kadar dişimi sıkmaliyim
Boşanma sonra si gene bana gelirse polise giderim şu an polis e gitmek mevcut durumu zora sokacak
Zahmet olmazsa bir de dua isteyim okuyanlardan 😔
Bakin simdi arabayi tehditle aliyor yarin evi isteyecek yarin cocugu isteyecek şimdiden aileniz icin uzaklastirma alip polise savciliga gidin. Tehditlerini santajlarini bildirin. Bir sure siz ise cocuk okula gitmesin. Yapmayin elinizde hicbirsey kalmaz sonunda sokaklara dusersiniz. Seni öldürsem daha cok param olurdu demek ne demek korkumc bir cumle litfen saglam bir avukatla gorusun. Birakin borcunu odemese zateb tefeciler bunu camasir gibi ipe asarlar. Birakin odeyemesin pislik herif

Mesaj yazan herkese teşekkür ederim
Başkası da aynı duruma düşmesini hiç istemem idaa bağımlısı her türlü soruyu cevaplarım ben düzelmesini sağlayamadım duzeldi geçti herşey benim kontrolumdeydi sonra gene eski haline geri döndü şu an geldiğimiz saçma nokta bu iste

Avukatla görüşüyorum zaten
Çalışıyorum izin şansım yok
Yarın pazartesi çekişmeli olanı anlasmaliya çevirip kendimi evimi çocuğumu yasal olarak kurtarmak istiyorum çekişmeli olsa bu işkence gibi hala evimde katlanır gibi değil ki 1 gün kaldı yarın pislik yapmaz umarım inşallah

Şimdi ben bu şahısa vermiyorum arabayı ne halin varsa gör desem telefonda bak iş yerinde arabayı yakmaya geliyorum vs demişligi var yani delirip gözü dönüp birşey yapma ihtimali çok yüksek

Polis yada yakın koruma ne kadar koruyor onu da bilmiyorum

Ama şunu da biliyorum arabayı boşanmadan verirsem kesin evi de isteyecek

Şu an kadesi indirdim yarında anlaşmalı olarak gidip açık davayı anlasmaliya cevirecem hakime durumu anlatıp öne almasını isteyebilirim

Sonra savcılığa giderim yada polise diye düşündüm şimdilik planım bu yavaş yavaş sakin sakin duyurmadan halletmek
Butun planlariniz yanlis

Sigorta konusunu biraz açar mısınız ?yaptırmadım ama bu fikiri bilmiyordum
Yani sattıramazsa eve zarar verebilir. Ne bileyim yangın çıkartabilir, evi eşyaları yakabilir. Çünkü sıradan borcu harcı olan kendi halinde biri değil. Kumar alacaklısı olanlar esnaf gibi değil, gebertirler bir köşede. Tefeciler peşinde sıkıştırıyorlarmış. Kocanızı her şeye zarar verebilecek durumda algıladım ben.

Yorum için teşekkürler
Net anlaşılsın diye tekrar yazıyorum
250 bin verdim o davayı açıp evden gidecekti o şekilde onunla anlaştım
Geldim arabayı bana vereceksin diye tutturmaya başladı yetmedi para pazartesi ye lazım vs diyor
Tefeciye falan borcu varmış acil satilmali vs vs diyor
Çekişmeli olursa uzarsa sinirim dayanmaz sadece sinir değil eveden hak talep eder zaten evden gitmiyor borcu harcı ne bilmiyorum o yüzden anlaşmali olması olması hemen bitmesi benim için büyük artı gibi geldi
annem yanımda o uzdugum için daha çok üzülüyorum
İnanın arabada gözüm yok yaşadıklarım yeter
Bu kadar para kaynağını asla bırakmaz bu adam,para vermeyi kesin önce.
Kesinlikle arabayı vermeyin,onu alır,evi ister.

Ev alınırken sigorta yapilmasi gerek nasil yaptirmadiniz?
Dogalgaz baglanmasi elektrik vs baglanmasi sigortayi soruyorlar ilk etapta bu durum onemli
Ben esinizin borcunun bittigine ve son kez sizden para koparmaya calistigina inandim nedense
Arabanizi neden satiyorsunuz yapmayin
Polise bildirin can guvenliginiz ya tehlikeye girerse cocugunuzda var hem

Kanitli olmasini istiyorsaniz esinizle mesajlasin ve bunu kanit olarak mahkemeye polise sunun
Yani tehit ettigi seyler mesajla olsun sozlu olmasın

insallah bır alacaklı çeker bi yerde vurur bu oksijen israfini. allahim kötü biri değilim ama böyle manyaklar yaşamasın ya...nedir bu kadınlarin çektiği bu pislikler yüzünden. geberse de herkes kurtulsa. ama o zaman da kör ölür badem gözlü olur... dua edin

Ben de yazdım.
sabursabur, yarın hemen bir sigorta acentesine gidin. Adamın kafa yerinde değil, ben batıyorsam seni de çekerim bile diyebilir. Online yapılıyor mu emin değilim. Bilen biri yazar şimdi.
Anlasmali bankalarda musteri temsicileri yapiyor
Ya da internetten güvenilir sigortaci bulursa tapu fotografi vs atar degerinin ucretini cikarip bilgi verir

Arabayi telefondan sigortalama yaptirdik
Evin sigortasini bankacilik ile ilerletiyoruz

İyi geceler
Yazıp içimi dökmek istedim durumu anlatayım ama lütfen keşke yapmasaydin demeyin çünkü şu an için yardıma ihtiyacım var
Kumar bağımlısı artık son nokta olan eşimden boşanma aşamasındayım
Ev benim miras parası ile alındı hiç bir katkısı yok kendi arabamda kendim aldım o evlilik süresince kumar oynadı kaç defa kredi çekildi kapatildi benim çocuğumun altınları vs o kadar çok paralar gitti ki maddi kaybım fazla
Artık boşanma kararını aldım. Davayı o açtı gene borcu var para karşılığı kabul etti dava açmayı
Pazartesiye yetişmesi gereken ödemesi var mis
Ama para zaten yok arabayı istiyor
Tamam bosanalim vereyim dedim ama hemen istiyor
Noterden protokol yaptık aklıma o geldi
Bu arada isteme şekli hiç normal olmuyor tehditler vs iş yerime gelme huzursuzluk çıkarma sürekli taciz arama gibi gibi
Cok değil dün seni oldursem daha fazla param olur ben zaten bittim vs diyor bu gibi tehditler
Şimdi ev benim üzerime o yüzden evi terk edemiyorum bunun dilinden anlayacak korkutacak vs kimsem yok bir annem var o da yanımda evden de gitmiyor ha birde olayları anlamlandırmaya çalışan oğlum var 6 yaş
Yani fevri hareket edemem
Polise gitmedim anlasmaliya çevirip bosanicaz diye zaten derdi para nakite çevirecek araba var
Çok güçlü bir karakter de değilim dir korkuyorum da bu süreçte haber de izleyemiyorum 😔
Karşı tarafın ailesi o kadar bencil ki sadece kendilerini düşünüyorlar gelin bende kalın o orda kalsın kabul etmiyorlar aman bize uzak olsun diye
Son olarak şu kararı verdim anlaşmalı olarak ikna edip o zamna kadar dişimi sıkmaliyim
Boşanma sonra si gene bana gelirse polise giderim şu an polis e gitmek mevcut durumu zora sokacak
Zahmet olmazsa bir de dua isteyim okuyanlardan 😔
Polise gidin arabayı vermeyin. Hicbirşey vermeyin..uzaklaştırma kararı aldırın çok acil. Kararı ihlal ederse hemen bildirin. Şikayeti de gidip adliyeye savcılığa yapın. Bir avukatla görüşün hemen

Polis varsa biri yorum yapabilir mi acaba
Şimdi darp yok kanıt yok sözlü olarak söyledikleri var şu an teknik olarak onunda evi sadece dava var ortada
Neye göre uzaklaştırma verecek
Karı koca kavgası olabilir derler mi ki
Darp olmasına gerek yok. Boşanma aşamasındayız, beni tehdit ediyor diyerek uzaklaştırma kararı çıkarttırabilirsiniz

X