Boşanmayı kabul etmekle doğru mu yaptım?

Beni psikolojik olarak çok yıprattı. Çok tükendim daha fazla tükenmek istemiyorum. Kendim oğlumla bir hayat kurup, yoluma bakmak istiyorum. Burda tek başımayım. Bana yol gösterecek yanımda olacak birilerine ihtiyacım var. Ailemin tek dediği bırak gel, uğraşma. Ben bir süre ailemin yanında kalıp, sonrasında burda kendime iş bulup oğlumla tek başımıza bir hayat kurmak istiyorum. Bunun için iyi bir avukata ihtiyacım var uzun bir süreç. Zaten şu an sağlık durumum iyi değil. Ne hali varsa görsün.

evi bir an önce terkedin. bu adamın ruh sağlığı yerinde değil. hukuken evi terketmiş olmanın dezavantajını yaşamamak için mi dayandınız bu kadar? buna gerek var mı? mahkemede ölüm tehditleri ve psikolojik baskıyla evi terketmeye zorlandığınızı söylersiniz. kanıtlarınız da var. iyi bir avukat tutun ve kesinlikle nafaka hakkınızdan vazgeçmeyin.

Kadına ne oluyormuş, avukatı mıymış?Sakın haklarından vazgeçme. Çocuğun için. Bu adam çocuğuna da bablık yapmaz. İlerisi için çocuğunun geleceği için hiçbir hakkını bırakma.

Lütfen artık git o evden o adam ruh hastası elinde delillerin de varmış ne güzel git evden aç davayı süründür. Ama lütfen kurtul artık o evden

canım bence evi terketmeden bir avukatla görüş bu delillerim var evi terkettiğimde suçlu duruma düşermiyim diye sor araştır yine
şerh koydurmuştun dairenin üstüne duruyor dimi
sen hakkın olanı istiyorsun
o kadın nasıl yanında oluyormuş
bir defa oğluna ve sana nafaka vermek zorunda
bunu o kadında biliyor
bu işin içinde hoş olmayan durumlar var
eşin belkide seni hep kötülüyerek anlattı
belki kadında farklı düşünce var

Bencede o kadında bir sorun var. Bir samimiyetinizmi var onunla ne cesaret arıyor. Böyle durumlarda aranırsada yapıcı olmak arayı düzeltmek için aranır sadece .. Ya eşin aratıyor ya aralarında bir şey var başka altarnatifi yok. mevcut durumunu en ,iyi sen değerlendirirsin sakın avukata danışmadan hareket etme .Ses kayıtları delil oluyormu danış yani .allah yardımcın olsun.

kadrolu işe girip totosunu kurtarınca adammı olmuş. en doğrusunu yapmışsın canım eminim bu kadar kolay sevmiyorum diyosa başka biri vardır hayatında. evden çıkma boşansanda senin toparlanman için sana yardımcı olmak zorunda. nafaka bilmemne ne hakkın varsa hepsini al. Allah kahretsin böyle adamları..

Kadını hiç tanımıyorum. Bir gün telefonum çaldı. Kendini tanıttı. Güya eşimin telefonundan numaramı gizlice almış. Birincisi eşimin telefonunda şifre var. İkincisi numara benim ismimle kayıtlı değil. Benim numaram olduğunu nasıl anlamış. Son aramalarda buldum diyor ama eşim o gün beni hiç aramamıştı. Kadının tam olarak niyetini bilmiyorum. Belki de iyi niyetlidir ama Sürekli boşan deyip duruyor. Benim yanımda olduğunu söylüyor ama hep eşimi destekleyen konuşmalar yapıyor.

Şerh duruyor kaldırmadım. Ama eşimin hala haberi yok.

Ben sizi cok takdir ediyorum burda bu zamana kadar bir suru konu okudum , kadinlar hep yok bosanacak gucum yok yok cocugum icin yapamam falan diyorlar ama o kadar guclu ve asil bir annesiniz ki sizi tebrik ediyorum , Alllah yardimciniz olaun insallah
son durum olarak esinizle konusuyor musunuz hic nereye gidecek bu iş ? Ayrica sizi arayan kadina da itibar etmeyin bence cok saglam birine benzemiyor

Canim benim Kıyamam ben sana şerefsiz herif memur olmak için ugrascana adam olayım diye ugrassaymis ya.canm tabikide nafaka hakkın çocuğun var senin zaten çocuğunu tehdit eden adamdan ne beklersin seni kendi ogluylami tehdit ediyor ne manyaklik Yarabbim hiç akıl fikir varmı sağlıklı bi insan düşüncesi olmadığı belli.canm normalde ayrıl boşan demeyi sevmem ama en doğru olan bu belli ki başka çare mi bırakmış sanki sna mücadele edecek.
Canm benim nafakada hakkın mutlulukta bak ne güzel ailelenede gidebiliyosun al oğlunu yanına en güzeli. Rabbim inşallah o insan musvettesinede akıl verir de en azından bi parça vicdan inşallah ugrasmaz seninle. Canm allah yardimci olsun inşallah çok kısa bi süre sonra buraya çok mutlu olduğunu yazarsın dualarım seninle sana ve oğluna uzun mutlu sağlıklı sıhhatli huzurlu bi hayat diliyorum Rabbimden şu mübarek günlerde hep mutlu ol Canm artık insiallah

çocuk oyuncağımı evlilik. seviyorum evlenelim sevmiyorum boşanalım. kesin başkasına aşık oldu. bunun başka bir açıklamasını göremiyorum. ama sen evi terk edip gitme. boşansan da boşanmasanda o evde otur ve bu dengesiz herif senin ve bebeğin tüm ihtiyaçlarını karşılasın. telefonlarını emaillerini biraz kurcala. eğer bir aldatma varsa mutlaka ip ucu bulursun. eğer aldatma yoksa onu kıskandırma yoluna git. senden boşanacağıma gore bana ve oğluma bakacak sevecek koruyacak gerçek bir erkek bulmam lazım gibi laflar et. rekabet girince tavır değişebilir. temel nedeni bulmak lazım.

Erkekler genelde boşanmaya yanaşmayan tiplerdir.Evde karım var çocuğum var huzurlu bir aile ortamı da varsa dışarda istediği haltı yer.Çok garip geldi bana

Merhaba, uzun zamandir yazdiklarinizi okuyorum. Allah sabır ve güç versin. Eşiniz ister normale dönsün ister dönmesin bence bu saatten sonra bu adamdan ne bir baba ne de eş olur. Ayrıca çocukluğunun nasıl geçtiği ve ailesiyle yaşadığı şeyler bir insanın bunları yapmasına bahane değil. Bunları düşünüp de kendinizi yargılamayın. Arada iyi davranmasının tek nedeni bence davada aleyhine bir şey oluşturmamak için. Bunları mutlaka araştırıp öğreniyordur. Ayrıca o da avukata danışmıştır ki eve döndü. Lütfen çok dikkatli olun ve şunu ya da bunu istiyorum diye de konuşmayın bunları da avukatla konuşup kılıfına uydurmaya çalışıyordur. Sakin olup hatta yemeğini yapın, her şeye normal devam edin. Boşanmaya sizin ilgisizliğinizi ve tavrınızı bile örnek gösterip siz suçlusunuz gibi de gösterebilir. Boşanmak istiyorsa sadece o istediği için dava açması gerektiğini söyleyin geri kalan dava aşamasında avukatlar aracılığıyle iletilir deyip bırakın. Ayrıca oğlunuza artık nasıl davranıp davranmaması gerektiği konusunda da bir şey söylemeyin. Bir gün iyi bir gün kötü olunca o çocuğun da kafası karışıyor. Bu adamdan baba olmaz bırakın çocuk da alışsın. Böylelikle mahkeme de çocuğuyla ilgilenmediğini de gösterirsiniz. Ayrıca o da bu babayla yetişirse onun aynısı olacaktır. Bırakın bir yanı eksik ama ileride adam gibi bir adam olsun. Her ne olursa olsun ayaklarınız üstünde durmaya çalışıp iş aşamasını halledin.

sakın pes etme .tanıdık hakim var hakimler beni sever dediğinide kayıt altına al.hatta git kocanın çalıştığı yere bul hakimi bir şekilde anlat derdini.kocan pek sinsi geldi bana ayrıcada ince hesap peşinde eğer gelcek kurma derdi olmasa lanet olsun istediğin paraysa al derdi boşanırdı.
belli ki onu yönlendiren biri var.kk da hukuk bölümüne yaz detaylı detaylı anlat.
ailen çek gel dediğinde sen de ki siz gelin.
lütfen dik dur evladını yaklaştırma o adama .babası diyemiyorum kusura bakma.
öldürecekmiş çocuğu bak sen laflara bak ay sinir oldum konuyu okudukça ya.
git kayıtlarla şikayetçi ol artık ok yaydan çıkmış canım o uğraşıyor sende de uğraşacak potansiyel gördüm ben ağlayıp sızlayıp ama kocamda iyidi dicek bir tip değilsin sen gyet eli öpülesi bir annesin,akıllı ,cesur bir kadınsın.

bence böyle yapma. zaten seni ve bebeğini tehdid ediyormuş. bu gibi hareketler kötü sonuçlar doğurabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…