Bu forumda anlamadigim bir sey var. Bi kullanici geliyor derdini anlatiyor ve derdi garip, sansayonel vs bir dert degil, baskalarina zarari olan bir durum da degil. Yok niye evlendin, yok koca kaciyor muydu, yok aklin nerdeydi gibi laflarla elinize ne geciyor?! Ben de bu uyenin hayatini hic ama hic tasvip etmiyorum ama kiz bunlari yapmis, yasamis. Ve su an zaten uzgun, caresiz hissediyor neden ustune gidip daha kotu hissetmesine neden oluyorsunuz, elinize ne geciyor?!
Care sormus uye oysa ki. Daha fazla uzulmek icin acmamis konusunu!
Olan olmus canim, 23 yasina 4 yillik evlilikle ve bir bebekle girmissin. Annen yasli ve baska kimsen yok diye yuvan kurulsun istenmis belli ki. Ama maalesef yanlis bir yuva olmus.
Simdi ya kocani ikna edeceksin tatli dille. Arabanizi satacaksiniz ve ev isini hizlandiracaksiniz ya da arabaya dokunmayip kocanin maasiyla kucuk de olsa, kirik dokuk de olsa, bodrum kat da olsa bi ev kiralayacaksiniz. Insaat icin de ufak ufak para ayiracaksiniz. Ayrica villa dikmiyorsunu,z, sato yapmiyorsunuz normalde o ev 6 aya biter. Kocan seni oyaliyor.
Bir de ust kata ciksaniz bile senin elin hep alt katin ustunde olacak bunu da bil.
Her seye yok deniyorsa ben artik yoruldum cekemiyorum diyip cocugunla annene gececeksin ve bosanip nafaka isteyeceksin. Ben olsam bi sure annemde kalip tum kaynaklari bebegime kullanip idare ederdim orada bi sekilde ve yola gelmesini beklerdim kocanin. Yola gelmezse iste bosanirdim. Cile cekmeye mi evlendin. Sevgi bi yere kadar. Sen onu seviyosun ama o seni sevmiyor. Seven insan sevdiginin konforunu dusunur.